Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.946
- Πόντοι
- 2.606
θα φτιάξεις την βλάβη με τηλεργασία???τωρα ασκω τηλεργασια,τι λες να χρεωσω?
αν δεν είναι κάτι σοβαρό μην χρεώσεις, αλλιώς...
θα φτιάξεις την βλάβη με τηλεργασία???τωρα ασκω τηλεργασια,τι λες να χρεωσω?
φοράς φόρμα, άρβυλα, παίρνεις τσάντα με εργαλεία και έφυγες...
θα δουλέψεις και σε αργία, θα πληρωθείς καλύτερα!
Βασικά μόνο αυτός ο αερογαμης με την τσιριδα θα μπορούσε να γαμαει αυτή την αντικαβλωτικη παλαβιαρα ρε μπουχε...ΤιγαμαειοΤζουτζουκοςρεΜλκες???
Αυτό το χάλι χτες πρέπει να χε κουμπώσει ταβορ από την ταραχή του για την πσωλια που βρήκε τον ηγέτη ...και μόλις τον έπιασε καλά, μπήκε και άρχισε το τρολαρισμα...σήμερα ξενερωτος θα ψάχνει να σβήσει τα ποστ μην τα δουν στην τοπική...αλεξουκος φανατικος
τα κονομησε Νιπλης..θα προσκομισει πλαστο εισιτηριο τραινου βαλε και 2 αποκομματα Αττικης οδου θα βγει με 5000 ευρω απο εκειΚαραμανλής σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αποζημίωση 1.000 ευρώ στους επιβάτες Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα
Έλα ρε!!!!!! Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα!!!Παπάγου
Η κλούβα είναι πιο ανετηΈφαγα πρωινό , αυγά μάτια , αυγά σκραμπλ , μπέικον , λουκάνικα , μανιτάρια, άσπρο μαύρο ψωμί , γνώρισα μια αεροσυνοδο από Aegean τσίμπησα τηλ , είμαι ξενοδοχείο πουτσα μου όλα , έρχονται οι μπάτσοι λένε όσοι έχουν αυτοκίνητα να έρθουν να τα πάρουν άνοιξε ο δρόμος , δεν έχω αυτοκίνητο λέω παιδιά σόρρυ , πουτσα μου το έχω αφήσει μέσα στην μέση ,να περιμένουν και αυτοί 14 ώρες όπως περίμενα και εγώ γαμώ το Χριστό τους , θέλουν τώρα να πάμε να κάνουμε μανούβρες , βρε άντε γαμηθειτε μουνόπανα μπάτσοι , ο δρόμος κλειστός είναι και να πάμε στα αυτοκίνητα πάλι θα κάτσουμε μέσα σαν μαλακές , ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ
ΥΓ Με περιπολικό ήρθα ξενοδοχείο , ωραίο πίσω , δεν είχα ξαναμπεί
Εχω έναν Κύπριο ειδικό στους ξυλαδαρμους...αν χρειάζεται ενίσχυση σφύραΈχω 2 αυτοκίνητα μέσα στην Αττική οδό , θα κάνω και εγώ έξτρα μηνυση , καλά εννοείται e pass δεν ξαναπληρωνω , θα πάω από το γραφείο της Αττικής με κάτι γεωργίανους φίλους και θα το κάνω ανακαίνιση
ουτε αυριο δουλεια τεμπεληπυζαμακηδες.
μας κακομαθαινεται κυριε πρεσβη,αλεκος αφαντος.ουτε αυριο δουλεια τεμπελη
θα μπει το βραδυ οταν στρωσουν καπως τα πραγματαμας κακομαθαινεται κυριε πρεσβη,αλεκος αφαντος.
εσθες ξεσπαθωνε επειδη το κρατος δεν εδωσε σερι 2 μερες αργια,βεβαια εισακουστηκε η προταση του αλλα προ στιγμην φανηκε οτι ειχαν ραγισει η σχεσης του με το μαξιμου.θα μπει το βραδυ οταν στρωσουν καπως τα πραγματα
που μας καταντησε ο Μητσοτακηςεσθες ξεσπαθωνε επειδη το κρατος δεν εδωσε σερι 2 μερες αργια,βεβαια εισακουστηκε η προταση του αλλα προ στιγμην φανηκε οτι ειχαν ραγισει η σχεσης του με το μαξιμου.
καραμανληκος εισαι τυπε?που μας καταντησε ο Μητσοτακης