baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
εχουν ακομα ρευμα εκει?ανέβα για μια επείγουσα βλάβη στον Διόνυσο τώρα...
εχουν ακομα ρευμα εκει?ανέβα για μια επείγουσα βλάβη στον Διόνυσο τώρα...
ανέβα να δεις...εχουν ακομα ρευμα εκει?
Να πας σπιτι σου να τηγανισεις δυο αυγα να φαςΓύρισα από Γλυφάδα πλατεία πριν λίγο, όλα τα μαγαζιά κλείνανε στις 5, με το ζόρι φάγαμε...
νομίζω θα χρειαστείς και ένα καλό ντελίβερι αργότερα...Γύρισα από Γλυφάδα πλατεία πριν λίγο, όλα τα μαγαζιά κλείνανε στις 5, με το ζόρι φάγαμε...
δεν με νοιαζειανέβα να δεις...
ξέρει να γυρίσει?δεν με νοιαζει
μην σε νοιαζει
θα ανοιξω την πορτα να παει ο μπος μονος του βολτα.
Έφαγα σαν άρχοντας και τους κράτησα και μισή ώρα παραπάνω από την ώρα που είπαν πως κλεινουν.Να πας σπιτι σου να τηγανισεις δυο αυγα να φας
Το τσέκαρα...μόνο 4 μαγαζιά ανοιχτά από e-food...νομίζω θα χρειαστείς και ένα καλό ντελίβερι αργότερα...
Μου αρεσει που αναρωτιοταν τι θα κανει το διπλανο του γκομενακι αν κατουρηθει, αλλά δεν αναρωτιοταν τι θα κανει ο ιδιος, λες και δεν εχει ουροποιητικο συστημαρε μαλακες αν κατουριεται ο νιπλακος τι θα κανει?ελπιζω να ειχε λιτο πρωινο και να μην χρειαστει να κανει και το χοντρο του.
αν κατουριεται, θα ψωναξει την πινεζα για γκολντεν σαουερ....ρε μαλακες αν κατουριεται ο νιπλακος τι θα κανει?ελπιζω να ειχε λιτο πρωινο και να μην χρειαστει να κανει και το χοντρο του.
γυρισες σπιτι νιπλη?Σας γράφω στην πουτσαρα
Γαμιεται όλη η κυβέρνηση , ΟΛΗ , μουνόπανα ολααααααααα
Ακίνητος είμαιγυρισες σπιτι νιπλη?
Aγάντα...έρχεται ο αλαικσανδρος να σε απεγκλωβίσει...Σας γράφω στην πουτσαρα
Γαμιεται όλη η κυβέρνηση , ΟΛΗ , μουνόπανα ολααααααααα
καιει και τον κωλο του το γαμημενο το θηριο...Εντ μεταξύ χιονίζει χειρότερα από πριν ... Βενζίνη μισό ντεπόζιτο ακόμα , με βγάζει
πες σε ποιο υψος εισαι περιπου να ερθουμε με τα παπια να σου πεταξουμε τον αθηναιο να του βαλεις φωτια να τον καψεις να ζεσταθειςΕντ μεταξύ χιονίζει χειρότερα από πριν ... Βενζίνη μισό ντεπόζιτο ακόμα , με βγάζει