alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, θελω και τον Αθηναιο εδωναι πες
Οχι, θελω και τον Αθηναιο εδωναι πες
Σε ψηφίζω και εγώ ..στο κάτω κάτω ο δελαπατριδης δεν ήταν καλύτερος...ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΑ
Κάτσε, βγήκε ο αλαικσανδρος να μας πει για την ΔΕΗ, εκτος τόπου και χρόνου ο αντιπρόσωπος...θα περασει ελικοπτερο και θα πεταξει κονσερβα φασολαδα και γαλετες,να δεις πλοζον που θα κανει ο νιπλης για να πιασει τα τροφιμα.
Ενταξει δεν λεω τιποταΚάτσε, βγήκε ο αλαικσανδρος να μας πει για την ΔΕΗ, εκτος τόπου και χρόνου ο αντιπρόσωπος...
ναι αλλα σημερα τα εχωσε στην κυβερνηση που δεν εκανε αργια τη σημεινη μερα.Κάτσε, βγήκε ο αλαικσανδρος να μας πει για την ΔΕΗ, εκτος τόπου και χρόνου ο αντιπρόσωπος...
πες ρε και τον περιμενω αυριο μεθαυριο αμα ειναι να παω φαρμακειο πρωτα μιαΟχι, θελω και τον Αθηναιο εδω
Να μας πεις για τους μαλάκες που βγήκαν ασκόπως να πάνε στις δουλειές τους και μείνανε στους δρόμους...Ενταξει δεν λεω τιποτα
Μου την ειπε ο τροβαδουρος οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου, θυμωσα τωρα, δεν λεω τιποταπες ρε και τον περιμενω αυριο μεθαυριο αμα ειναι να παω φαρμακειο πρωτα μια
εδω μαζι μου ειναι ο αθηναιος απλα δεν κανει λογκ
τα ψυχοφαρμακα μονο με συνταγογραφιση,αλλα ξεχασα εσυ εχεις κοντινο σου προσωπο που εχει κοκτειλ ψυχοφαρμακων.πες ρε και τον περιμενω αυριο μεθαυριο αμα ειναι να παω φαρμακειο πρωτα μια
εδω μαζι μου ειναι ο αθηναιος απλα δεν κανει λογκ
διαθεση να υπαρχειτα ψυχοφαρμακα μονο με συνταγογραφιση,αλλα ξεχασα εσυ εχεις κοντινο σου προσωπο που εχει κοκτειλ ψυχοφαρμακων.
ρε μεσα στο θεμα εισαι πες τι να περιμενω τουλαχιστονΜου την ειπε ο τροβαδουρος οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου, θυμωσα τωρα, δεν λεω τιποτα
για να καλπαζει σαν τον ναπολεων μαλλον του ηρθς πανω κατω το ιδιο αντε 60 ευρω αυξηση.διαθεση να υπαρχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε μεσα στο θεμα εισαι πες τι να περιμενω τουλαχιστον
αψυχολογητος ειναιγια να καλπαζει σαν τον ναπολεων μαλλον του ηρθς πανω κατω το ιδιο αντε 60 ευρω αυξηση.
στον πρωθυπουργο μας?ενασς απλος υπουργος δικαιωσυνης?δεν νομιζω θα τον ξηλωση δεν παιζει ο αθηναιος.αψυχολογητος ειναι
αλλα μαλλον για να ψαχνει τον αθηναιο θα θελει να του το τριψει στη μαπα
πες ρε αλεξ μην μας καρκινιασειςστον πρωθυπουργο μας?ενασς απλος υπουργος δικαιωσυνης?δεν νομιζω θα τον ξηλωση δεν παιζει ο αθηναιος.
Tι εγινε τύπε, συντασσεσαι με το αφηγημα της κυβερνησης οτι φταιει η αναδοχος?Αυτοφόρω και φυλακή , διευθύνων σύμβουλος ανάδοχου Αττικής οδού , όλοι διευθυντές φύλακη , όλο το διοικητικό
Έτσι μόνο θα μάθουν ,την άλλη φορά θα βραχεί και θα βγαίνουν έξω να δίνουν ομπρέλες
Μουνόπανα
Σε αυτή την χώρα φίλε για όλα φταίνε οι πολίτες δεκαετίες ολόκληρεςΑυτοφόρω και φυλακή , διευθύνων σύμβουλος ανάδοχου Αττικής οδού , όλοι διευθυντές φύλακη , όλο το διοικητικό
Έτσι μόνο θα μάθουν ,την άλλη φορά θα βραχεί και θα βγαίνουν έξω να δίνουν ομπρέλες
Μουνόπανα
Ο αλαικσανδρος υπονόησε ότι δεν είδε αύξηση στην ΔΕΗ....3 λαλούν και 2 χορεύουν...Αυτοφόρω και φυλακή , διευθύνων σύμβουλος ανάδοχου Αττικής οδού , όλοι διευθυντές φύλακη , όλο το διοικητικό
Έτσι μόνο θα μάθουν ,την άλλη φορά θα βρεχεί και θα βγαίνουν έξω να δίνουν ομπρέλες
Μουνόπανα