Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ξέμεινα εδώ...ρε μλκ δειχνει ανω γλυφαδα λες και ειναι φλωρινα.
Αγίου Νεκταρίου αδιάβατη.
Ξέμεινα εδώ...ρε μλκ δειχνει ανω γλυφαδα λες και ειναι φλωρινα.
μιλα σωβαρα μωρη κιλοτα,εγω ηταν να παω γλυφαδα αλλα την γλυτωσα βλεπω τι γινεταιμ στους δρομους και θα ημουν και γω σαν τον νιπλη.δουλευω σερι μεχρι τα μεσανυχτα θα γυρισω με την αλατιερα
λες να επαθε κρυοπαγηματα ;και να χρειαστει να του κοψουν κανα δαχτυλο;ο νιπλης ειναι καλα ρε ΠΑΙΔΙΑ?
εισαι στην διαθηκη του?ο νιπλης ειναι καλα ρε ΠΑΙΔΙΑ?
δε μπορω να απαντησω τι και πωςμιλα σωβαρα μωρη κιλοτα,εγω ηταν να παω γλυφαδα αλλα την γλυτωσα βλεπω τι γινεταιμ στους δρομους και θα ημουν και γω σαν τον νιπλη.
τ'αυτια του κινδυνευουν.λες να επαθε κρυοπαγηματα ;και να χρειαστει να του κοψουν κανα δαχτυλο;
Βάλτε οικογενειακές ιστορίες να δείτε υπόθεση!!!! Κλαιω ρεεεεεεε!!!! Ο διευθυντής που προσλαμβάνει 22αρα μοντέλο για φωτογράφηση και μάλλον θα πάει για ανήθικες προτάσεις!!!!
Δε θέλω εργασίας, πολύ γκρίνια...βάλε με τουρισμού να βολτάρω...εσυ υπουργος δημοσιων εργων...
υπουργος εργασιας Τροβαδουρος
ποιον να βαλω εργασιας;Δε θέλω εργασίας, πολύ γκρίνια...βάλε με τουρισμού να βολτάρω...
στη θεση του χαρδαλια πριν και τωρα ποιον θα βαλειςποιον να βαλω εργασιας;
αμυνας αντμιραλ,δημ.ταξης εγω,πολιτικη προστασια ραοπαοστη θεση του χαρδαλια πριν και τωρα ποιον θα βαλεις
αμυνης?μαλλον αντμιραλ
πολιτικης προστασιας?
δημοσιας ταξης?
ανέβα για μια επείγουσα βλάβη στον Διόνυσο τώρα...μιλα σωβαρα μωρη κιλοτα,εγω ηταν να παω γλυφαδα αλλα την γλυτωσα βλεπω τι γινεταιμ στους δρομους και θα ημουν και γω σαν τον νιπλη.
βαλε τον σεσκουλα.ποιον να βαλω εργασιας;
καιει βενζινη και καντηλιαζειEφαγα το ωραιο ζεστο φαγακι μου, εριξα εναν ωραιο υπνακο και τωρα αναψα το τζακι και ατενίζω εξω τις νιφαδες να πεφτουν
Ενημερωστε με, ο Νιπλης πώς τα παει
ξυνεσε στον τσοπανη.Eφαγα το ωραιο ζεστο φαγακι μου, εριξα εναν ωραιο υπνακο και τωρα αναψα το τζακι και ατενίζω εξω τις νιφαδες να πεφτουν
Ενημερωστε με, ο Νιπλης πώς τα παει
ΑΓΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....ολα πριμα μεχρι τωραβαλε τον σεσκουλα.
και αναπτυξης βαλε τον πουσυ
προεδρτος δημοκρατιας ασυζητητι αγιος.