The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
πω ρε πολυ κουραση σημερα...
Βαρέθηκες να ξύνεις τα παπάρια σου με την τσουγκράνα και θέλεις να σου φέρουμε καμιά φρέζα;
πω ρε πολυ κουραση σημερα...
πατατουλες δεν θεςστειλε μου οταν πας να φας μια σταυλισια,σαλατα του σεφ και κοκκινο κρασι..ευχαριστω
ντροπη ρε..εγω ειμαι στον χιονια και εσυ κοροιδευειςΒαρέθηκες να ξύνεις τα παπάρια σου με την τσουγκράνα και θέλεις να σου φέρουμε καμιά φρέζα;
α μπραβο σωστος..και πατατουλες οχι κατεψυγμενες ομως φρεσκεςπατατουλες δεν θες
baby η κυπριακες ..παντα φρεσκιες τωρα θα της βγαλω απο το χωραφιντροπη ρε..εγω ειμαι στον χιονια και εσυ κοροιδευεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α μπραβο σωστος..και πατατουλες οχι κατεψυγμενες ομως φρεσκες
Θέλει, δεν θέλει κάντε εσείς το καλό και βάλτε του δυο τρεις γλυκοπατάτες στον πάτο.πατατουλες δεν θες
ντροπη ρε..εγω ειμαι στον χιονια και εσυ κοροιδευεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α μπραβο σωστος..και πατατουλες οχι κατεψυγμενες ομως φρεσκες
μισο να βοηθησω εναν βλακα να βαλει αλυσιδεςΘέλει, δεν θέλει κάντε εσείς το καλό και βάλτε του δυο τρεις γλυκοπατάτες στον πάτο.
Σας έστειλε τέτοιο μήνυμα κι είστε ακόμα εδώ;δεν ηθελα να βγουν στη φορα αλλα νομιζω πρεπει να ξερετε τι φιδι ειναι στον κορφο σας ο τρομπας
απο το ινμποξ μου
κυριε αγιε δεν την βρισκω με μεσηλικα ναυαγια ανεξαρτητως ποσουΣας έστειλε τέτοιο μήνυμα κι είστε ακόμα εδώ;
Κανονικά θα έπρεπε να είχατε πάει κοντά του τρέχοντας.
τυπε μπαινω μια φορα στις λιγες μερες, εσυ εισαι ολη μερα εδω και ποσταρεις κατω απο καθε μου ποστ και μετα πμ οτι θες να σε γαμησω σε βαραγαν οι γονεις σου? εχεις μιλησει με ψυχολογο για το βαρος και το υψος σου?Ζητώ συγγνώμη από τη Νικι για τον σοδομισμο και τον εξευτελισμό που του έχει στοιχειώσει κάθε log in στο σαι και τον έχει φέρει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού....
η σκεψη μου μαζι σουστειλε μου οταν πας να φας μια σταυλισια,σαλατα του σεφ και κοκκινο κρασι..ευχαριστω
Ό,τι ή οτι σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα Νικι...εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε...τυπε μπαινω μια φορα στις λιγες μερες, εσυ εισαι ολη μερα εδω και ποσταρεις κατω απο καθε μου ποστ και μετα πμ οτι θες να σε γαμησω σε βαραγαν οι γονεις σου? εχεις μιλησε με ψυχολογο για το βαρος και το υψος σου?
θα ελεγα το ιδιο για σενα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να σε ψηλώσουμε για να σε βοηθησουμεΌ,τι ή οτι σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα Νικι...εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε...
οχι τυπε μην φευγειςθα ελεγα το ιδιο για σενα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να σε ψηλώσουμε για να σε βοηθησουμε
τεσπα τον γαμησα επαρκως για σμρ. θα εχει υλικο για τον ψυχολογο του. χαιρετω το υπολοιπο νημα και σορρυ για το σπαμ
εχετε σκεφτει οτι η εμμονη με εμβολια του τρομπα ειναι απο τις πουτσες που τρωει?οχι τυπε μην φευγεις