athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
ισχυειπαρακολουθουσα απλος δεν επεναιβει ...φιλε μπορει να αλλαξει αν θελει...να γινει πιο κοινωνικος
ισχυειπαρακολουθουσα απλος δεν επεναιβει ...φιλε μπορει να αλλαξει αν θελει...να γινει πιο κοινωνικος
μην ξεχνας περι τινος μουχλα προκειτε..κοιμανταν στην καρεκλα το ξεχναςισχυει
τωρα γαμιεται στην δουλεια ρε..12ωρα ντελιβερυ ειναι γαμησι..μην ξεχνας περι τινος μουχλα προκειτε..κοιμανταν στην καρεκλα το ξεχνας
θελει και το κανει...πριν δουλευε λιγοτερο....τωρα γαμιεται στην δουλεια ρε..12ωρα ντελιβερυ ειναι γαμησι..
αφου εφυγε απο το περιπτεριθελει και το κανει...πριν δουλευε λιγοτερο....
φιλε το μονο καλο που εχει ειναι οτι ειναι πολυ καλος μεχρι αηδιασς...κατα τα αλλα δεν χωραει κουβεντααφου εφυγε απο το περιπτερι
Άσε την εθνική και έλα να ξεχιονίσεις στο Διόνυσο.αφου εφυγε απο το περιπτερι
Θα σου στείλουμε τρόφιμα και κουβέρτες με το ελικόπτερο του Νιπλη...Άσε την εθνική και έλα να ξεχιονίσεις στο Διόνυσο.
Αποκλειστήκαμε.
Θα σου στείλουμε τρόφιμα και κουβέρτες με το ελικόπτερο του Νιπλη...
δεν κανει τετοια πραγματα ...αν καθαρισει τον δρομο θα τον καθαρισει η κυραΔεν χρειάζεται. Μια χαρά είμαι και έχω απ' όλα.
Απλώς έχω ραντεβού αργότερα με μια βίζιτα και θέλω να έρθει ο Ατενέζος να καθαρίσει λίγο τον δρόμο για να μου την φέρουν μέχρι την πόρτα.
και κανει και κρυο..τι ιδρωτα να σκουπισεις???πω ρε πολυ κουραση σημερα...
Μην παίρνετε ντελίβερι με τέτοιο καιρό...μαγειρέψτε μόνος σας....Δεν χρειάζεται. Μια χαρά είμαι και έχω απ' όλα.
Απλώς έχω ραντεβού αργότερα με μια βίζιτα και θέλω να έρθει ο Ατενέζος να καθαρίσει λίγο τον δρόμο για να μου την φέρουν μέχρι την πόρτα.
στειλε μου οταν πας να φας μια σταυλισια,σαλατα του σεφ και κοκκινο κρασι..ευχαριστωΜην παίρνετε ντελίβερι με τέτοιο καιρό...μαγειρέψτε μόνος σας....