TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
γεια σου επίτιμε... ελπιζω να τα ταισες τα προβοσκιδουχα?Μάγκες καλημέρα σας !!!
Γιατί τα βλέπω όλα κίτρινα ρε σεις ?
![]()
γεια σου επίτιμε... ελπιζω να τα ταισες τα προβοσκιδουχα?Μάγκες καλημέρα σας !!!
Γιατί τα βλέπω όλα κίτρινα ρε σεις ?
![]()
αρκουδε γιατι δεν εισαι σε χειμερια ναρκη??Εγώ πάντως από το μπαλκόνι μου δε διακρίνω να υπάρχει πρόβλημα ? με το χιόνι![]()
μπες μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε την θέρμανση στο τέρμα και άραξε...παιδια ειμαι με τη αλατιερα γεφυρα Καλυφτακη και ριχνω καργα
Έφερα τη νόμιμη σύζυγο ένα τριημεράκι στο Μαυρίκιοαρκουδε γιατι δεν εισαι σε χειμερια ναρκη??
ειμαι στο καθηκον μπας και κρατηθει ανοικτος ο δρομοςμπες μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε την θέρμανση στο τέρμα και άραξε...![]()
τι λες τωρα α ρε αρκουδε φορτωμενος εισαιΈφερα τη νόμιμη σύζυγο ένα τριημεράκι στο Μαυρίκιο
φιλε με το σαξο εισαιειμαι στο καθηκον μπας και κρατηθει ανοικτος ο δρομος
αλατιερα λεμε ρε τι σαξοφιλε με το σαξο εισαι
και το σαξο σαν αλατιερα ειναιαλατιερα λεμε ρε τι σαξο
ποτε ηταν???με στεναχωρησε γιατι δεν ειναι καλα
πιστευεις εχει νευρα χορδες μεσα του η ειναι σαν τα λαστιχα απο τα σωβρακα του παππου?με στεναχωρησε γιατι δεν ειναι καλα
τωρα ηταν χειροτερα..τελος παντων προχωραμεποτε ηταν???
σαν λαστιχα φιλε-Ρεζ...πιστευεις εχει νευρα χορδες μεσα του η ειναι σαν τα λαστιχα απο τα σωβρακα του παππου?
πιο ατομο στα παπαρια του δεν υπαρχειπιστευεις εχει νευρα χορδες μεσα του η ειναι σαν τα λαστιχα απο τα σωβρακα του παππου?
ρε οχι ηταν πολυ στεναχωρημενοςπιο ατομο στα παπαρια του δεν υπαρχει
παρακολουθουσα απλος δεν επεναιβει ...φιλε μπορει να αλλαξει αν θελει...να γινει πιο κοινωνικοςρε οχι ηταν πολυ στεναχωρημενος