celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.707
- Πόντοι
- 6.256
Τον νικ14904380 εννοεις?να παρουμε και μια αρκουδα βαρο και ενα ντεφι και θα χεστουμε στο ταλαρο![]()
![]()
![]()
Τον νικ14904380 εννοεις?να παρουμε και μια αρκουδα βαρο και ενα ντεφι και θα χεστουμε στο ταλαρο![]()
![]()
![]()
αινε να φτιαχτει και το μικρολιμανο να δουμε τι θα κανουνε εκει κατω.να παρουμε και μια αρκουδα βαρο και ενα ντεφι και θα χεστουμε στο ταλαρο![]()
![]()
![]()
Tι βουγιουκλακη???Απο χθες εχει παιξει 4-5 ταινιες της.Θα κανει μεγαλη καριερα αυτη,να μου το θυμηθειτε![]()
![]()
ντροπη να κοροιδευεις το παιδικο παρτυ.τα δρακουλινια, τα φουντουνια και τα τριγωνικα χαρτινα καπελακια θα τα φερει μετα η μαμα, οταν κοψετε την τουρτα?
![]()
![]()
επεστρεψα απο Αγ.Τριαδα καλη Ανασταση σε ολους![]()
αινε να φτιαχτει και το μικρολιμανο να δουμε τι θα κανουνε εκει κατω.
ποσταρε φωτο σε ζυγαρια ρε μαλακα αυτοςΤον νικ14904380 εννοεις?![]()
Ειχε μια με τον καλογηρου χθες,σε νταρκ μουντ λογω ημερας μαλλονΤην σοσιαλίστρια, πρωτομαγιά σήμερα βλέπεις.
χρονια πολλα μωρη μαιμου της Ευελπιδων και πεθεροπληκτο ταγαριτα δρακουλινια, τα φουντουνια και τα τριγωνικα χαρτινα καπελακια θα τα φερει μετα η μαμα, οταν κοψετε την τουρτα?
![]()
![]()
ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ , ΣΚΑΣΕ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥωραιο το ποτακι
τι τοννικ βαζεις ???φετα λαιμ εβαλες ??
Το μπου. σωζει ζωες, εγγονε.ποσταρε φωτο σε ζυγαρια ρε μαλακα αυτος![]()
![]()
![]()
πεθανα και αναστηθηκα απο το γελιο....
κανε θεε μου να μην κλεισει ποτε το μπου
λολα ρε καθαρμα θα σεβεσαι ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ!Ειχε μια με τον καλογηρου χθες,σε νταρκ μουντ λογω ημερας μαλλον![]()
Σιγα ρε,120 κιλα 1,55.Στην Ιαπωνια θα ειχε τιμητικη θεσηποσταρε φωτο σε ζυγαρια ρε μαλακα αυτος![]()
![]()
![]()
πεθανα και αναστηθηκα απο το γελιο....
κανε θεε μου να μην κλεισει ποτε το μπου
δεν εχω κανει ακομα ανασταση...περιμενω την θρυλαραχρονια πολλα μωρη μαιμου της Ευελπιδων και πεθεροπληκτο ταγαρι
ευτυχως που δεν πουλανε θρομβωση , θα ερθει μονη τηςεχω παρει νατσος,πατατακια με κετσαπ,πιτσινια,γαριδακια θα κανω ενα ποτ πουρι σε μπωλ και θα ξηγηθω ενα νεροποτηρο λαγκαβουλιν αρχηγε
παππου χιλια χρονια θα ζησουμεΤο μπου. σωζει ζωες, εγγονε.![]()
ολη μερα στα μπαρακια θα εισαι , ΟΛΗ ΜΕΡΑδεν εχει σημασια ρε θειο...με εχει παρει απο κατω
Η Μαρια της σιωπης ηταν καλυτερη,σε ολους τους διαλογους εκλεισε στοματαλολα ρε καθαρμα θα σεβεσαι ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ!