TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Ε ναι τσιτσι τοσττσιμακο καλη ανασταση τι θα κανεις θα σουβλισεις?![]()
Ε ναι τσιτσι τοσττσιμακο καλη ανασταση τι θα κανεις θα σουβλισεις?![]()
Τώρα που θα κεράσει ο Τζίμης θα πιω και εγώ 2-3-4τις εχω ελαττωσει πολυ με γαμανε στο εντερο με πρηζουν ασχημα αλλα οταν τυχει τις ξεκωλιαζω
Το χω κάνει,γαμαει ΓΑΜΑΕΙειναι κατι σιχαμενοι που ανοιγουν τις κομποστες ροδακινο και πινουν το ζουμι απο τον τσιγκο ρε μαλακα ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ , απο μεσα λες και ειναι μιλκο![]()
Έχετε προλάβει τους τενεκέδες με τους χυμούς που έδινε ο Παπανδρέου στα σχολεία;Το χω κάνει,γαμαει ΓΑΜΑΕΙ
Ροδάκινο,γαμαγε κ αυτοΈχετε προλάβει τους τενεκέδες με τους χυμούς που έδινε ο Παπανδρέου στα σχολεία;
Ναι πρωτη κ δευτερα δημοτικουΈχετε προλάβει τους τενεκέδες με τους χυμούς που έδινε ο Παπανδρέου στα σχολεία;
Βοηθεια μαςεπεστρεψα απο Αγ.Τριαδα καλη Ανασταση σε ολους![]()
ας ελπισουμε το τελευταιο να ειναιτι γαμω ξενερωμα εχουμε φαει ενα χρονο τωρα ρε πουστη μου...
αρχοντα εστω και χωρις μπαρακι τι θα πιεις σημερα;ανοιχτε ενα μπαρακι ρε μουνια ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ
μπουμπουναω τανκερει με τονικ βλεπω θρυλο και αναπολω παλια πασχα...αρχοντα εστω και χωρις μπαρακι τι θα πιεις σημερα;
αψογοςανοιχτε ενα μπαρακι ρε μουνια ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ
μπουμπουναω τανκερει με τονικ βλεπω θρυλο και αναπολω παλια πασχα...
ωραιο το ποτακιανοιχτε ενα μπαρακι ρε μουνια ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ
μπουμπουναω τανκερει με τονικ βλεπω θρυλο και αναπολω παλια πασχα...
αψογος
![]()
![]()
αν δεν παει καλα η κλινικη αθηναιο θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπυρα ΜΠΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!!!
εχω παρει νατσος,πατατακια με κετσαπ,πιτσινια,γαριδακια θα κανω ενα ποτ πουρι σε μπωλ και θα ξηγηθω ενα νεροποτηρο λαγκαβουλιν αρχηγε![]()
![]()
αν δεν παει καλα η κλινικη αθηναιο θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπυρα ΜΠΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!!!
δεν εχει σημασια ρε θειο...με εχει παρει απο κατωΤι μπύρα θείο?