Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.082
- Πόντοι
- 2.606
δεν εχει σημασια ρε θειο...με εχει παρει απο κατω
Ψυχραιμία και υπομονή 1 μέρα ακόμη...
δεν εχει σημασια ρε θειο...με εχει παρει απο κατω
τα δικα μας τα μουνετα στο πολο ειναι πιο ομορφα...αναθαρησα καπως τωραΨυχραιμία και υπομονή 1 μέρα ακόμη...
ακομα σαν παιδικο παρτυ ζεις.εχω παρει νατσος,πατατακια με κετσαπ,πιτσινια,γαριδακια θα κανω ενα ποτ πουρι σε μπωλ και θα ξηγηθω ενα νεροποτηρο λαγκαβουλιν αρχηγε
τι μογγολακι ειναι το τερμα της ουγγαρεζας.τα δικα μας τα μουνετα στο πολο ειναι πιο ομορφα...αναθαρησα καπως τωρα
Μια μερα αλλα σε εξωτερικους χωρους μονο,χωρις μουσικη και με περιορισμο στις 11.Σε ενα μηνα περιπου που θα ειμαστε φουλ σιζον θα επανελθει η κανονικοτηταΨυχραιμία και υπομονή 1 μέρα ακόμη...
τα δικα μας τα μουνετα στο πολο ειναι πιο ομορφα...αναθαρησα καπως τωρα
ουαν τσανελεΠου το δείχνει?
Μια μερα αλλα σε εξωτερικους χωρους μονο,χωρις μουσικη και με περιορισμο στις 11.Σε ενα μηνα περιπου που θα ειμαστε φουλ σιζον θα επανελθει η κανονικοτητα![]()
![]()
![]()
![]()
τι λε ρε...Μια μερα αλλα σε εξωτερικους χωρους μονο,χωρις μουσικη και με περιορισμο στις 11.Σε ενα μηνα περιπου που θα ειμαστε φουλ σιζον θα επανελθει η κανονικοτητα![]()
![]()
![]()
![]()
το χαιντε μαλε τσικιτα θα τραγουδα ο ΡομαΘα τραγουδάει ο βάρος, το λύσαμε και αυτό...![]()
ιντερνετ ρε θειο....το δινει δωραν ο κυριος Βαγγελης ΜαρινακηςΔεν το έχω...![]()
ιντερνετ το εψαξα και στο βονταφον τιβι ουτε εκει το εχει πλεον και το βλεπω νοβα.Δεν το έχω...![]()
ειμαστε και 5-4ιντερνετ ρε θειο....το δινει δωραν ο κυριος Βαγγελης Μαρινακης
Kαλυτερα στα μουγκα μομιζωΘα τραγουδάει ο βάρος, το λύσαμε και αυτό...![]()
τι λε ρε...
θα ζωστω μεθαυριο ενα παλιο ΑΚΑΙ στερεο που ειχα και θα παω μπαρακι με τιγκα μουσικη...απο τσειμς πραουν μεχρι γωγω τσαμπα θα βαζω
ιντερνετ ρε θειο....το δινει δωραν ο κυριος Βαγγελης Μαρινακης
ιντερνετ το εψαξα και στο βονταφον τιβι ουτε εκει το εχει πλεον και το βλεπω νοβα.
θα σας τραγουδισω το τσικιτα αιντι μαλε και το να ις μπαλαμο.Kαλυτερα στα μουγκα μομιζω![]()
![]()
Θα πιασουν τα καθισματα τιποτα συνταξιουχοι και δεν θα μπορουμε να θαυμασουμε κιακωλαρα
![]()
να παρουμε και μια αρκουδα βαρο και ενα ντεφι και θα χεστουμε στο ταλαροθα σας τραγουδισω το τσικιτα αιντι μαλε και το να ις μπαλαμο.![]()
![]()
![]()
Tι βουγιουκλακη???Απο χθες εχει παιξει 4-5 ταινιες της.Θα κανει μεγαλη καριερα αυτη,να μου το θυμηθειτεΚαι στο κοσμοτέ το έχει αλλά βαριέμαι.
Έχω βάλει βουγιουκλάκη...
Μόλις τους μάζεψαν στο τμήμα.
εχω παρει νατσος,πατατακια με κετσαπ,πιτσινια,γαριδακια θα κανω ενα ποτ πουρι σε μπωλ και θα ξηγηθω ενα νεροποτηρο λαγκαβουλιν αρχηγε