shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
αφιερωμένο στον @athinaios44
ΓΚαι τώρα η τέταρτη ερώτηση που είναι κρίσεως και συνεπώς η πιο σημαντική για την τελική βαθμολογία
Πόσα ποτήρια τζιν ήπιε μετά την συνέντευξη ο δημοσιογράφος προκειμένου να φύγει η γεύση από το γλειφοκώλι που έκανε στον Κούλη;
α) 3-4
β) 5-6
γ) 7+
δ) Κανένα γιατί ήταν τιμή του που έγλειψε τον κώλο της πρωθυπουργάρας μας.
ελαααα σαχλαμαρεςΚαι τώρα η τέταρτη ερώτηση που είναι κρίσεως και συνεπώς η πιο σημαντική για την τελική βαθμολογία
Πόσα ποτήρια τζιν ήπιε μετά την συνέντευξη ο δημοσιογράφος προκειμένου να φύγει η γεύση από το γλειφοκώλι που έκανε στον Κούλη;
α) 3-4
β) 5-6
γ) 7+
δ) Κανένα γιατί ήταν τιμή του που έγλειψε τον κώλο της πρωθυπουργάρας μας.
Ρε χιλιογαμημενη κωλότρυπα, και μόνο που μπήκες στη διαδικασία να το ψάξεις δείχνει σε τι κατάσταση είσαι. Γαμημενο βρωμοσκούπιδο, μουνόχυμα.Δεν μου πηρε πολυ χρονο κερατακο....5 λεπτακια μονο να διαβασω τις αυτιστικες σου μαλακιες με τη νταρντανα.
Το μουνι που σε παρατησε σου εριχνε και αυτη ενα κεφαλι;Σε κυκλοφορουσε με λουρι εξω;
1.73 κερατας και πουτανολιγουρης....αντε κανε tag τον αλλον παλι ναυαγιο της ζωης!!!!Ρε χιλιογαμημενη κωλότρυπα, και μόνο που μπήκες στη διαδικασία να το ψάξεις δείχνει σε τι κατάσταση είσαι. Γαμημενο βρωμοσκούπιδο, μουνόχυμα.
Μέχρι και οι μπούφοι οι χρυσαυγιτες έχουν αρχίσει να σε γλεντανε εδώ μέσα. Λυπήσου τον εαυτό σου και ζήτα πάλι από τον Αντισθένη να σε διαγράψει!
1.73 κερατας και πουτανολιγουρης....αντε κανε tag τον αλλον παλι ναυαγιο της ζωης!!!!
Ασχετο το μουνι σε παρατησε αφου σκυλογαμηθηκε με τους παντες και εσυ το πηρες πρεφα μετα;Σου γαμησε τη ψυχουλα πολυ ασχημα;
Σαν να τον βλεπω μπροστα μου τον Ψιψινελ να σηκωνεται στις μυτες των ποδιων του για να φτασει το μουνι με το μονοπετρο στο χερι και αυτη να του λεει "βαλτο στη κωλαρα σου ρε ζουμπα!" και να τον παραταει συξυλο....
Πάλι logged in είσαι ρε μούλε;1.73 κερατας και πουτανολιγουρης....αντε κανε tag τον αλλον παλι ναυαγιο της ζωης!!!!
Ασχετο το μουνι σε παρατησε αφου σκυλογαμηθηκε με τους παντες και εσυ το πηρες πρεφα μετα;Σου γαμησε τη ψυχουλα πολυ ασχημα;
Ελα Ψιψινελ σου εχω καινουριο αβαταρ να βαλεις....Πάλι logged in είσαι ρε μούλε;
Από το πρωί εδώ;
Ούτε για να τους γράψεις γυαλιά δεν έρχονται στο μπουρδέλο σου; Πόσο άχρηστος παίζει να είσαι;;;
ελεος ρε μλκ λυπησου μαςΕλα Ψιψινελ σου εχω καινουριο αβαταρ να βαλεις....
Tag για υποστήριξηφαντάζομαι οτι εσείς είστε τέλειος!
Κάτι σαν να βγήκατε από illustration εξώφυλλο περιοδικού!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είσθε αριστερός ή τείνετε προς την δεξιά?
Ελα μπηκε ο κοντοκερατας για το απογευματινο του bukkake...να μην τον εξυπηρετησω;ελεος ρε μλκ λυπησου μας
ειναι επιβεβαιωμενο κρουσμα κερατουκλη ...?1.73 κερατας και πουτανολιγουρης....αντε κανε tag τον αλλον παλι ναυαγιο της ζωης!!!!
Τυπε πηγες σε καμμια νταρντανοπουτανα να σε κανει κουπεπεπε και να κλαψεις στην αγκαλια της;Tag μπας και μου μιλησει κανεις και δεν αυτοκτονησω....
Τι να σου πω;200 που ρωτησα που ειχαν παει με τη πρωην ετσι μου ειπαν....ειναι επιβεβαιωμενο κρουσμα κερατοματος ...?