The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Απαντηση :Τι απαντησε για τους πανω απο 20000 νεκρους της Πανδημιας ο πανσοφος ηγετης μας;
Α.Shit Happens
B.Ναι αλλα εμβολιαστηκαν πολλοι
Γ.Στα αρχιδια μου και πανω τουρλα
Λαθος...η σωστη απαντηση ειναι "Εμβολιαστηκε πανω απο το 80% των ευαλωτων ομαδων και κρατησαμε την οικονομια ανοιχτη".Απαντηση :
ειμαστε χειρότερα μονο στους νεκρους , εκει ξεφυγαν τα νουμερα , αλλα πηγαμε καταπληκτικα στον Τουρισμο
Διορθωσε προσεκτικα την γραβατα και τον κοιταξε με αυστηρο βλεμμα.Αφησε να εννοηθει οτι δεν μπορουμε να αποκαλυψουμε για τα εργοστασια πυρηνικης συντηξης που βρισκονται ηδη στα σκαριαΘέμα 2ον.-
Με ποιό επιχείρημα ξεκώλιασε η πρωθυπουργάρα μας τον Χαυνονικολάου όταν ο δεύτερος του έθιξε το ενεργειακό;
Λαθος...η σωστη απαντηση ειναι "Εμβολιαστηκε πανω απο το 80% των ευαλωτων ομαδων και κρατησαμε την οικονομια ανοιχτη".
Ευχαριστω κε καθηγητα!Ειμαι καλο σπασικλακι και μελετησα τον Πορδοθυπουργο μας με τεραστια προσοχη!Τέλεια!
Δέκα με δύο τόνους.
Η απάντηση είναι το Β γιατί οι ΑΡΙΣΤΟΙ δεν έχουν ανάγκη στημένες συνεντεύξεις...Η απαντηση ειναι τις γνωριζε αλλα αμα δεν ειχε 30 σελιδες μπροστα του να διαβαζει δεν θα μπορουσε να απαντησει....
πια οικονομιαΛαθος...η σωστη απαντηση ειναι "Εμβολιαστηκε πανω απο το 80% των ευαλωτων ομαδων και κρατησαμε την οικονομια ανοιχτη".
Αναρχοαπλυτος εισαι φιλαραααααααααααααακι;πια οικονομια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι απλος δεν ειμαι και μπαρμπερης να ακουω της ξουριες του καθε μλκ πορδιπουργουΑναρχοαπλυτος εισαι φιλαραααααααααααααακι;
Σαχλαμαρες.οχι απλος δεν ειμαι και μπαρμπερης να ακουω της ξουριες του καθε μλκ πορδιπουργου
Η απάντηση είναι το Β γιατί οι ΑΡΙΣΤΟΙ δεν έχουν ανάγκη στημένες συνεντεύξεις...
Παει να σε παραπλανησει,ειναι υπουλος.Το Δ)απεφυγε το συνεχες καλοπιασμα του υπουλου δημοσιογραφου που προσπαθησε με αυτον τον τροπο να τον κανει ευαλωτο και να τον πιασει απροετοιμαστοΗ απαντηση ειναι τις γνωριζε αλλα αμα δεν ειχε 30 σελιδες μπροστα του να διαβαζει δεν θα μπορουσε να απαντησει....
το Γ παει με το πως τα εχει κανει ολα ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑΚαι τώρα η τέταρτη ερώτηση που είναι κρίσεως και συνεπώς η πιο σημαντική για την τελική βαθμολογία
Πόσα ποτήρια τζιν ήπιε μετά την συνέντευξη ο δημοσιογράφος προκειμένου να φύγει η γεύση από το γλειφοκώλι που έκανε στον Κούλη;
α) 3-4
β) 6-8
γ) Κανένα γιατί ήταν τιμή του που έγλειψε τον κώλο της πρωθυπουργάρας μας.
Δεν καταναλωσε καθολου αλκοολ,επρεπε να βρισεται σε πληρη διαυγεια για να κατανοησει σε βαθος οσα του ειπε ο κ.Πρωθυπουργος.(Ο εξεταστης προσπαθει επανειλημμενα να τεσταρει την πιστη και την αφοσιωση που τρεφουν οι μαθητες για τον αρχηγο.Δεν υποπιπτουμε σε τετοια λαθη)Και τώρα η τέταρτη ερώτηση που είναι κρίσεως και συνεπώς η πιο σημαντική για την τελική βαθμολογία
Πόσα ποτήρια τζιν ήπιε μετά την συνέντευξη ο δημοσιογράφος προκειμένου να φύγει η γεύση από το γλειφοκώλι που έκανε στον Κούλη;
α) 3-4
β) 5-6
γ) 7+
δ) Κανένα γιατί ήταν τιμή του που έγλειψε τον κώλο της πρωθυπουργάρας μας.