raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 5.006
δεν εχω γαμησει μπολσοι...Εσείς χαραμίζεστε εδώ μέσα με εμάς τα όρνια!
Στα Μπολσόι έπρεπε να είσαστε τώρα χορογράφος. ΣΤΑ ΜΠΟΛΣΟΪ !!!
δεν εχω γαμησει μπολσοι...Εσείς χαραμίζεστε εδώ μέσα με εμάς τα όρνια!
Στα Μπολσόι έπρεπε να είσαστε τώρα χορογράφος. ΣΤΑ ΜΠΟΛΣΟΪ !!!
Ουτε προκειται Τακη....δεν εχω γαμησει μπολσοι...
δεν εχω γαμησει μπολσοι...
εχετε γαμησει και δεν το ξερετε....ειδικα αν εισασταν γυπες δεκαετια 90Ουτε προκειται Τακη....
Ρε χιλιογαμημενη κωλότρυπα, και μόνο που μπήκες στη διαδικασία να το ψάξεις δείχνει σε τι κατάσταση είσαι. Γαμημενο βρωμοσκούπιδο, μουνόχυμα.
Μέχρι και οι μπούφοι οι χρυσαυγιτες έχουν αρχίσει να σε γλεντανε εδώ μέσα. Λυπήσου τον εαυτό σου και ζήτα πάλι από τον Αντισθένη να σε διαγράψει!
Καλά είναι φίλε τώρα μίλαγα.οχετος το νημα....
πουτσες παντου,φτωχεια,μητσοτακης....
ο αθηναιο ειναι καλα ρε μουνια?
Ελα μπηκε ο κοντοκερατας για το απογευματινο του bukkake...να μην τον εξυπηρετησω;
Μπορω να βρω πολλα αλλα αυτα ειναι που τον πονανε και σκουζει....Σας είχα για πιο ευφάνταστο. Κούρασαν οι καραμελίτσες κόντος, κερατάς. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε κάτι άλλο.
Ποτέ δεν είναι αργά. ΠΟΤΕ!δεν εχω γαμησει μπολσοι...
Δεκαετια 90 ημουν μωρο....ανεβηκε ευκολα το επιπεδο στο νημα....κακη παρενθεση το ποστ ροπαο για την αφοδευση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχετε γαμησει και δεν το ξερετε....ειδικα αν εισασταν γυπες δεκαετια 90
Μπορω να βρω πολλα αλλα αυτα ειναι που τον πονανε και σκουζει....
εχεις γαμησει κομμωτρια ?πες τα ρε μπαρμπα....πανω που θα αρχιζαμε ιστοριες για γαμησια με τα μπολσοι θα αρχισουν να σκανε πουτσες απο παντου παλι
Ενταξει εγω εχω μεγαλυτερη ποικιλια....τον εχω πει κοντο,κερατα,γραμματεα,καταθλιπτικο ακοινωνητο μεχρι και avatar του προτεινα.Καλώς.
Μόνο που έτσι δεν θα υπάρχει διαφορά με το επίπεδο αναρτήσεως "τρανσφόρμερς", που ανεβάζουν οι γνωστοί πλέον μερακλήδες.
Ενταξει εγω εχω μεγαλυτερη ποικιλια....τον εχω πει κοντο,κερατα,γραμματεα,καταθλιπτικο ακοινωνητο μεχρι και avatar του προτεινα.
δεν ειμαι σιγουρος....μια που εκανε νυχια ναι αλλα δεν ξερω αν την εβαζαν και να κουρευειεχεις γαμησει κομμωτρια ?
γιατι δεν ρωτησες ?δεν ειμαι σιγουρος....μια που εκανε νυχια ναι αλλα δεν ξερω αν την εβαζαν και να κουρευει
Ενταξει οκ δεκτον....και τι να κανουμε δηλαδη που μας κωλοτριβεται συνεχεια;Προσωπικά το βλέπω σαν συνεχή αναπαραγωγή του ίδιου ακριβώς βρόγχου.
Δικαίωμα σας βέβαια να το βλέπετε διαφορετικά.
λογίστρια ?δεν ειμαι σιγουρος....μια που εκανε νυχια ναι αλλα δεν ξερω αν την εβαζαν και να κουρευει
ποτε?γιατι δεν ρωτησες ?
Λογιστρια...τι μου θυμισες τωρα.λογίστρια ?