baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εγω δεν ειμαι τον παριστανω.κα
και εγω ηλεκτρολογος ιεκ ειμαι τυπε. συναδελφος?
εγω δεν ειμαι τον παριστανω.κα
και εγω ηλεκτρολογος ιεκ ειμαι τυπε. συναδελφος?
σε τάλιρα, να δείχνουν πιο πολλά...λες να ζητησω τα χρηματα σε δεκαρικα και να σας τα μοστραρω?
ω να σας γαμησω πρεπει να δουλεψω. μαυροκατσικα.σε τάλιρα, να δείχνουν πιο πολλά...
ειχες δικιο παντως...εσκαψε ο συναδελφος σου στο σπιτι της κυρας..περασε και ενα καναλακι μονο ..εγω δεν ειμαι τον παριστανω.
λες να καταλαβουν τους χρωματικους κανονισμους?
Για πόση ώρα;ω να σας γαμησω πρεπει να δουλεψω. μαυροκατσικα.
να σαλιωσει και τα δαχτυλα του να τεσταρει τις ακρες αν περναει ρευμαΑλλάξτε 5 πόντους στις άκρες και θα είστε εντάξει και με αυτό.
Ο άνθρωπος αγαπάει την Ελλάδα και δεν κόβει για να κινηθεί κάπως η πραγματική οικονομία της χώρας.Απόδειξη να κόψεις...
συνηθως τα αφηνουμε και ασυνδετα.Αλλάξτε 5 πόντους στις άκρες και θα είστε εντάξει και με αυτό.
με γραφεις;συνηθως τα αφηνουμε και ασυνδετα.
ελα λεγε,πρεπει να παω σε βλαβη.με γραφεις;
λεγω λοιπον οτι ειχες δικιο..ο συναδελφος σου εσκαψε στο σπιτι της κυρας εβαλε μονο ενα μικρο καναλακι τα αλλα εσκαψεελα λεγε,πρεπει να παω σε βλαβη.
ε ναι ρε μλκ τωρα σπιτι με καναλια,αν δεν περνανε η ριχνεις τοιχους τοτε φτιαχνεις και μια επενδυση γυψοσανιδας,αλλα καναλι ειναι η εσχατη λυση.λεγω λοιπον οτι ειχες δικιο..ο συναδελφος σου εσκαψε στο σπιτι της κυρας εβαλε μονο ενα μικρο καναλακι τα αλλα εσκαψε
ετοιμο το φωτοτυπικαδικο του Αθηναιου δηλαδη ?ε ναι ρε μλκ τωρα σπιτι με καναλια,αν δεν περνανε η ριχνεις τοιχους τοτε φτιαχνεις και μια επενδυση γυψοσανιδας,αλλα καναλι ειναι η εσχατη λυση.
πρεπει να ξαπλωσω 2 ωριτσες μεσημερι να ξεκουραστω φιλε-φιδιετοιμο το φωτοτυπικαδικο του Αθηναιου δηλαδη ?
Να του πεις να βαλει και σχαρες στο ταβανι να περνανε τα καλωδια
Να βαλει και 4 πολυμπριζα και ειναι οκ
Άλεξ το καλύτερο παιδί, τον ζηλεύεται!!!Ο άνθρωπος αγαπάει την Ελλάδα και δεν κόβει για να κινηθεί κάπως η πραγματική οικονομία της χώρας.
Ο λαθρολάγνος και κομματόσκυλο Δηκηγόρος τα δηλώνει για να δίνει το κράτος επιδόματα στους λάθρο και αγύριστα λεφτά στα κόμματα.
4 πεσε , το βραδυ θα εχει γλεντι εδωπρεπει να ξαπλωσω 2 ωριτσες μεσημερι να ξεκουραστω φιλε-φιδι
θα προσπαθησω4 πεσε , το βραδυ θα εχει γλεντι εδω
ΘΑ ΕΧΕΙ και ορχηστρα?4 πεσε , το βραδυ θα εχει γλεντι εδω
απο τι ????πρεπει να ξαπλωσω 2 ωριτσες μεσημερι να ξεκουραστω φιλε-φιδι
πρεπει να ξαπλωσω 2 ωριτσες μεσημερι να ξεκουραστω φιλε-φιδι