baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εχω παρει τα κλειδια απο ενα σπιτι για να του αλλαξω καλωδιωσεις,αλλαξα 4 ασφαλειες και περιμενω να περασει η ωρα για να ζητησω 5 κατοσταρικα.Τον κόσμο....
εχω παρει τα κλειδια απο ενα σπιτι για να του αλλαξω καλωδιωσεις,αλλαξα 4 ασφαλειες και περιμενω να περασει η ωρα για να ζητησω 5 κατοσταρικα.Τον κόσμο....
Απόδειξη να κόψεις...εχω παρει τα κλειδια απο ενα σπιτι για να του αλλαξω καλωδιωσεις,αλλαξα 4 ασφαλειες και περιμενω να περασει η ωρα για να ζητησω 5 κατοσταρικα.
αστον τον μουνικακα θα τα πληρωσει σε ρευμα ο μικρο-απατεωνακοςΑπόδειξη να κόψεις...
εχω παρει τα κλειδια απο ενα σπιτι για να του αλλαξω καλωδιωσεις,αλλαξα 4 ασφαλειες και περιμενω να περασει η ωρα για να ζητησω 5 κατοσταρικα.
Νομιζω ουτε ρευμα πληρώνει...αστον τον μουνικακα θα τα πληρωσει σε ρευμα ο μικρο-απατεωνακος
εννοειτε πως οχι,γιατι ο αλεκος νομιζεις κοβει.Απόδειξη να κόψεις...
Όλα τα δηλώνει συκοφάντη...εννοειτε πως οχι,γιατι ο αλεκος νομιζεις κοβει.
θα το πληρωσει αν ισχυει αυτοΝομιζω ουτε ρευμα πληρώνει...
τα αρχιδια μου δηλωνει ο κινσορας της πολιτικηςΌλα τα δηλώνει συκοφάντη...
Νομίζω ούτε ΑΦΜ δεν έχει...θα το πληρωσει αν ισχυει αυτο
ψευτοδικηγορος ο αλεκος?Νομίζω ούτε ΑΦΜ δεν έχει...
και τα καλώδια γιατί δεν τα άλλαξες?εχω παρει τα κλειδια απο ενα σπιτι για να του αλλαξω καλωδιωσεις,αλλαξα 4 ασφαλειες και περιμενω να περασει η ωρα για να ζητησω 5 κατοσταρικα.
θα δειξει τα μαυριδερα του αρχιδιακαι τα καλώδια γιατί δεν τα άλλαξες?
αν σου ζητήσουν να τους δείξεις τι έκανες τι θα δείξεις?
Όχι ρε, για σένα πήγαινε το ΑΦΜ...ψευτοδικηγορος ο αλεκος?
λες να έκανε και καμιά βόλτα από το ψυγείο και τον μπουφέ όσο περιμένει να πληρωθεί?θα δειξει τα μαυριδερα του αρχιδια
λες να καταλαβουν τους χρωματικους κανονισμους?και τα καλώδια γιατί δεν τα άλλαξες?
αν σου ζητήσουν να τους δείξεις τι έκανες τι θα δείξεις?
αφμ γιατι να εχω εγω δικηγορος ειμαι?Όχι ρε, για σένα πήγαινε το ΑΦΜ...
αλαικσανδρος τέρας εντιμότητας...
δε νομίζω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.λες να καταλαβουν τους χρωματικους κανονισμους?
λες να ζητησω τα χρηματα σε δεκαρικα και να σας τα μοστραρω?δε νομίζω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
και εγω ηλεκτρολογος ιεκ ειμαι τυπε. συναδελφος?λες να ζητησω τα χρηματα σε δεκαρικα και να σας τα μοστραρω?