Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Μπηκε και ο Ψιψινελ ο κακομοιρης αγρια χαραματα μπας και ασχοληθει κανεις μαζι του και ουτε ενας δεν του απαντησε...δεν ντρεπεστε ρε αρκιντια να πουμε;Λιγη ανθρωπια αυτες τις μερες!

Ενω εγω που καταλαβαινω τη καταθλιψη του μολις μου κωλοτριφτηκε στο νημα του κορωνοιου αμεσως του εριξα τα γαμωσταυριδια του να παρει τη δοση του....
παλι καλα που υπαρχει ακομη ανθρωπια στις ημερες μας για τα αστεγα ...αξιος αξιος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Κανονίστε μαλάκες να τους διώχνετε όλους και να γίνουμε εδώ μέσα άχρωμοι, άοσμοι κι άγευστοι σαν το νήμα των παππούληδων.

Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο θέμα που θα ανταλλάσετε κουβέντες, θα είναι το "τι τσίμπησες μαν".
δεν τους διωχνουμε ολους αυτον μονο δεν θελουμε μην εισαι αδικος

τεσπα αποχωρω οριστικα απο το θρεντ γιατι εχω μια ξανθια δουλεια με εναν κωλο στις ωμοπλατες τα λεμε σε καμια ωρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Λοιπον σας αφηνω...παω να κανω τον γιατρο που λεει και ο Ψιψινελ.

Ψυχακια σταματα να πατας το refresh...εφυγα μπες μεσα να γεμισεις το νημα αυτιστικες μαλακιες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
δεν τους διωχνουμε ολους αυτον μονο δεν θελουμε μην εισαι αδικος

τεσπα αποχωρω οριστικα απο το θρεντ γιατι εχω μια ξανθια δουλεια με εναν κωλο στις ομωπλατες τα λεμε σε καμια ωρα
Ειστε ολοι για το πουτσο....αποχωρω και εγω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.695
Πόντοι
12.756
Λοιπον σας αφηνω...παω να κανω τον γιατρο που λεει και ο Ψιψινελ.

Ψυχακια σταματα να πατας το refresh...εφυγα μπες μεσα να γεμισεις το νημα αυτιστικες μαλακιες.
γεροι και γριες μονο εχεις να δεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν δεν ειχαμε ανθρωπια δεν θα κρατουσαμε εσενα εδω μεσα αγορινα
αν φυγω θα παθεις καταθλιψη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.152
Πόντοι
6.056
Κανονίστε μαλάκες να τους διώχνετε όλους και να γίνουμε εδώ μέσα άχρωμοι, άοσμοι κι άγευστοι σαν το νήμα των παππούληδων.

Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο θέμα που θα ανταλλάσετε κουβέντες, θα είναι το "τι τσίμπησες μαν".
"Πηγες ποντιων","Πηγες Παλαμηδιου","Γιατι δεν κοιμαστε".Μια χαρα απλες ερωτησεις,για παραπανω δεν ειμαστε,μην βραχυκυκλωσει κανενα κυκλωμα:coffee::confused::confused::confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.619
Πόντοι
25.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
"Πηγες ποντιων","Πηγες Παλαμηδιου","Γιατι δεν κοιμαστε".Μια χαρα απλες ερωτησεις,για παραπανω δεν ειμαστε,μην βραχυκυκλωσει κανενα κυκλωμα:coffee::confused::confused::confused:
σαχλαμαρες
Παμε παρακατω

Αποχωρω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
περιμενα πως και πως να αποχωρισετε για να μπω. :sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.619
Πόντοι
25.467

Troll Mode: OFF

Το νήμα από την αρχή της δημιουργίας του είναι ανοιχτό για όλους. Δεν είναι για αποκλειστική χρήση κανενός, επειδή δεν ανήκει σε κανέναν. Ούτε καν στον ιδρυτή του, που κι αυτός με την σειρά του είναι φιλοξενούμενος σε αυτόν το ιστότοπο. Κανείς δεν έχει την αρμοδιότητα να αποκλείσει κανέναν (εκτός από τον διαχειριστή του ιστοτόπου). Όποιος λοιπόν νομίζει ότι του ταιριάζει και σέβεται την μοναδική απαγόρευση που είναι η υβριστική αναφορά σε τρίτα πρόσωπα, μένει όσο το επιθυμεί. Οι υπόλοιποι αργά ή γρήγορα θα έλθει η ώρα που θα φύγουν από μόνοι τους.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.072
Πόντοι
10.411
1)Γιατί δεν κοιμάστε?
2)Τι τσιμπήσατε men?