baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ευτυχως σταματησες γιατι θα ειχες την τυχη του σταθη.συγνωμη φιλε-μπαρε δεν το ειδα...εγω χωνομουν σε οποια μου αρεσε
ευτυχως σταματησες γιατι θα ειχες την τυχη του σταθη.συγνωμη φιλε-μπαρε δεν το ειδα...εγω χωνομουν σε οποια μου αρεσε
βρηκα την κυρα και τουμπεκιαστηκαευτυχως σταματησες γιατι θα ειχες την τυχη του σταθη.
ο κομης ντε φονσεκα που ειναι κοιμαται,να μας πει οτι αυτος δεν χρειαζοταν να την πεσει γιατι του την επεφταν.βρηκα την κυρα και τουμπεκιαστηκα
ξεκουραζεται ο φιλος-φιδιο κομης ντε φονσεκα που ειναι κοιμαται,να μας πει οτι αυτος δεν χρειαζοταν να την πεσει γιατι του την επεφταν.
οταν ημουν 20 χρονων δεν θα ξεχασω ποτε ενα Μουνη ηταν μοντελο σε μαγιο και εσωρουχα την ειχα γνωρισει σε μια παρεα ...μια μερα μου λεει μετα απο εξοδο με κοινή παρεα θα με πας σπιτι ετσι εγινε μολις φτανουμε μου λεει η θα ανεβεις επανω λείπουν η γονείς μου θα περάσουμε ωραια και της απαντάω σαν κοτα πρεπει να ξυπνήσω νωρίς αυριο ακομα με στοιχειώνει αυτο ,ηταν μουναρα και με γουσταρε !οχι γιατι μουν κοτα.
ε καλα ολοι εχουμε κανει μαλακιες που τωρα τις σκεφτομαστε και φρικαρουμεοταν ημουν 20 χρονων δεν θα ξεχασω ποτε ενα Μουνη ηταν μοντελο σε μαγιο και εσωρουχα την ειχα γνωρισει σε μια παρεα ...μια μερα μου λεει μετα απο εξοδο με κοινή παρεα θα με πας σπιτι ετσι εγινε μολις φτανουμε μου λεει η θα ανεβεις επανω λείπουν η γονιεις μου θα περάσουμε ωραια και της απαντάω σαν κοτα πρεπει να ξυπνήσω νωρίς αυριο ακομα με στοιχειώνει αυτο ,ηταν μουναρα και με γουσταρε !
ναι οκ απλα το συγκεκριμένο γεγονός μετα απο τοσα χρονια το θυμαμαι σαν χθεςε καλα ολοι εχουμε κανει μαλακιες που τωρα τις σκεφτομαστε και φρικαρουμε
γιατι ποτε ξυπναγες νωρις?οταν ημουν 20 χρονων δεν θα ξεχασω ποτε ενα Μουνη ηταν μοντελο σε μαγιο και εσωρουχα την ειχα γνωρισει σε μια παρεα ...μια μερα μου λεει μετα απο εξοδο με κοινή παρεα θα με πας σπιτι ετσι εγινε μολις φτανουμε μου λεει η θα ανεβεις επανω λείπουν η γονείς μου θα περάσουμε ωραια και της απαντάω σαν κοτα πρεπει να ξυπνήσω νωρίς αυριο ακομα με στοιχειώνει αυτο ,ηταν μουναρα και με γουσταρε !
ολοι μας θυμομαστε κατι σαν και αυτο η περιπου σαν αυτο...δεν γαμιεται προχωραμεναι οκ απλα το συγκεκριμένο γεγονός μετα απο τοσα χρονια το θυμαμαι σαν χθες
αυριο νομιζω@athinaios44 ποτε παίζουμε σήμερα η αυριο?
πηρες τηλεφωνο?ολοι μας θυμομαστε κατι σαν και αυτο η περιπου σαν αυτο...δεν γαμιεται προχωραμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυριο νομιζω
μονο στον στρατογιατι ποτε ξυπναγες νωρις?
Τυπε σκιαχτηκα...μοιαζει για τρελος γκανγκστερ ο τυπος.Που είναι ο βάρος να μας πει για το κοτόπουλο?
Εν τω μεταξύ, του βρήκα νέο άβαταρ...
Daddy Tsoulfa: Χειροπέδες στον τράπερ για παραβίαση στα μέτρα κατά του κορονοϊού
Ο τράπερ Daddy Tsoulfa είχε απευθύνει κάλεσμα στους fans του μέσω Facebook προκειμένου να συμμετάσχουν σε γυρίσματα βίντεο κλιπ που θα πραγματοποιούσε - Δημιουργήθηκε συνωστισμός και του πέρασαν χειροπέδεςwww.reader.gr
τυπε τους κλωνους πρεπει να τους μιλας για να μην πεθαινουνΜπαστακωθηκε το ναυαγιο...ψαχνοταν μερες να βρει καποιον μαλακα να του δωσει προσοχη και βρηκε εδω τον μαλακα τον Τακη και τον Νιπλη.
Τυπε σκιαχτηκα...μοιαζει για τρελος γκανγκστερ ο τυπος.
Εγώ να δεις....Μπαστακωθηκε το ναυαγιο...ψαχνοταν μερες να βρει καποιον μαλακα να του δωσει προσοχη και βρηκε εδω τον μαλακα τον Τακη και τον Νιπλη.
Τυπε σκιαχτηκα...μοιαζει για τρελος γκανγκστερ ο τυπος.
quizz είναι αυτό?Πιανου κλωνος ειμαι ?
μην βριζεις ρε μανΠιανου κλωνος ειμαι ?