baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εχεις φαει καμηλα?Σκασε ξεφτιλισμενη φωκια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε αλλαξτε θεμα, εγω βαρεθηκα να μιλαω ετσι κι αλλιως.
εχεις φαει καμηλα?Σκασε ξεφτιλισμενη φωκια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλια ειχα παθει ζημια, τωρα απλα τη σκεφτομαι μερικες φορες,Εγώ στεναχωριέμαι για αυτόν... δείχνει να υποφέρει
Εχω βαρεσει πατο στο βαρελι για να καθομαι να διαβαζω αυτα που γραφετε.Έχουμε νέα από βάρο?
Πολλά χρόνια θα ζήσειΈχουμε νέα από βάρο?
Μπηκε το κλασσικο ναυαγιο με τον κλασσικο αυτιστικο καταθλιπτικο κλωνο και πιασανε κουβεντουλα ολοι μαζι του....ειδικα αυτο το αρκιντι ο Τακης που ειχε εξαφανιστει οταν τον εψαχνα μετα το παιχνιδι με τον Απολλωνα.εφυγε ο επιταφιος ρε να βγουμε?
σας ευχαριστω για τις ευχες σας,ολα βαινουν καλως μεχρι να σχολασει θα ειναι ετοιμο το φαι.Πολλά χρόνια θα ζήσει
Πολλά χρόνια θα ζήσεις.Εχω βαρεσει πατο στο βαρελι για να καθομαι να διαβαζω αυτα που γραφετε.
Φαντασου εσυ ποσο ναυαγιο εισαι που εχεις βαλει αβαταρ φωκια, εγω τουλαχιστον εχω αρεσει και σε μερικες δεκαδες γυναικες.Μπηκε το κλασσικο ναυαγιο με τον κλασσικο αυτιστικο καταθλιπτικο κλωνο και πιασανε κουβεντουλα ολοι μαζι του....ειδικα αυτο το αρκιντι ο Τακης που ειχε εξαφανιστει οταν τον εψαχνα μετα το παιχνιδι με τον Απολλωνα.
εχουμε μαχη τωρα . κοτοπουλο.Πολλά χρόνια θα ζήσεις.
Τι έκαψες;
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, μονο ενα ελαφρυ παραπονο που δεν βρισκω βιζιτα να της μοιαζει να κανω εικονικη προσομοιωση.ανοιξε μου την ψυχουλα σου τυπε..
θα ειμαι εδω για ωρες να τα πουμε...
ξεκινα
μπαμ κανει λαντοζ πρωι ρεμερον/μελοσιν 150 μεσημερι εφεξορ πριν τον υπνο και βλεπουμε πως παει και το ρυθμιζουμεΕγώ στεναχωριέμαι για αυτόν... δείχνει να υποφέρει
Εύγε φίλε μπαρεσας ευχαριστω για τις ευχες σας,ολα βαινουν καλως μεχρι να σχολασει θα ειναι ετοιμο το φαι.
την μαλακια την εχεις αποκλεισει ως επιλογη?Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, μονο ενα ελαφρυ παραπονο που δεν βρισκω βιζιτα να της μοιαζει να κανω εικονικη προσομοιωση.
Και εγω να κατσει να πιασει κουβεντα ο μαλακας ο Τακης με το ναυαγιο.....μπαμ κανει λαντοζ πρωι ρεμερον/μελοσιν 150 μεσημερι εφεξορ πριν τον υπνο και βλεπουμε πως παει και το ρυθμιζουμε
εφυγα δεν θα γαμησω την διαθεση μου σαββατιατικα με τον κηδεια
τα λεμε
Πιαστε αλλη κουβεντα, δεν εχω τιποτα αλλο να πω.την μαλακια την εχεις αποκλεισει ως επιλογη?
οι δυο μας μειναμε, τι αλλη κουβεντα να πιασουμε...Πιαστε αλλη κουβεντα, δεν εχω τιποτα αλλο να πω.
το λαντοζ το ηξερα τα αλλα τι ειναι,η συνταγη που παιρνει καθημερινα η δικια σου?μπαμ κανει λαντοζ πρωι ρεμερον/μελοσιν 150 μεσημερι εφεξορ πριν τον υπνο και βλεπουμε πως παει και το ρυθμιζουμε
εφυγα δεν θα γαμησω την διαθεση μου σαββατιατικα με τον κηδεια
τα λεμε
Εχει 11 μελη online, αμα αρχισετε κατι θα πειτε.οι δυο μας μειναμε, τι αλλη κουβεντα να πιασουμε...
δεν μπορει τωρα τυπε...το λαντοζ το ηξερα τα αλλα τι ειναι,η συνταγη που παιρνει καθημερινα η δικια σου?