Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εξαρταται αμα ειναι να με κυνηγησετε για οργανα , να πω ψεμματα οτι ειμαι κλωνος.Είστε εντελώς σίγουρος;
Εξαρταται αμα ειναι να με κυνηγησετε για οργανα , να πω ψεμματα οτι ειμαι κλωνος.Είστε εντελώς σίγουρος;
Εξαρταται αμα ειναι να με κυνηγησετε για οργανα , να πω ψεμματα οτι ειμαι κλωνος.
Εγω ξερω οτι θα αφηνω 5-6 ωρες τη μερα 4 μουναρες στο τσατουρμπειτ να μου κανουνε παρεα μπας και ξεχασω τελειως τη ξανθια.Θα αισθάνεστε το ίδιο άνετα αν μας πείτε ψέματα;
Αυτος δεν μας εταζε συγκλονιστικες αποκαλυψεις;Δεν ειχε βαλει και τον αλλον τον φιλο του να κανει τρειλερ;Να ρωτησουμε τον αλπουλα
Δεν γνωριζω για ποιο πραγμα μιλας τύπεΑυτος δεν μας εταζε συγκλονιστικες αποκαλυψεις;Δεν ειχε βαλει και τον αλλον τον φιλο του να κανει τρειλερ;
Τοτε που ειχε τσακωθει με Καρυπιδη και εναν αλλον δεν θυμαμαι...τι σκατα μαλακα εισαι 24 ωρες εδω μεσα και δεν πηρες χαμπαρι;Δεν γνωριζω για ποιο πραγμα μιλας τύπε
Μη βριζεις ρε μανΤοτε που ειχε τσακωθει με Καρυπιδη και εναν αλλον δεν θυμαμαι...τι σκατα μαλακα εισαι 24 ωρες εδω μεσα και δεν πηρες χαμπαρι;
Καλα αρκιντι με συγχωρεις....Μη βριζεις ρε μαν
Μη βριζεις ρε γαμιοληΚαλα αρκιντι με συγχωρεις....
Ποιος ειναι 24 ωρες? Το βραδυ μπαινω μονο 2-3 ωρες. Επειδη καποιοι λενε την μαλακια οτι ειμαι ολη τη μερα εδω μεσα, το πιστεψες και εσυ?Τοτε που ειχε τσακωθει με Καρυπιδη και εναν αλλον δεν θυμαμαι...τι σκατα μαλακα εισαι 24 ωρες εδω μεσα και δεν πηρες χαμπαρι;
Τύπος τα κουμπωσες τα νταλαβερια σου;Απορω μερικες που δεν γαμιουνται θα βγαζανε τρελα λεφτα.
vraia kai na eisai kai ti egine dhladhΠοιος ειναι 24 ωρες? Το βραδυ μπαινω μονο 2-3 ωρες. Επειδη καποιοι λενε την μαλακια οτι ειμαι ολη τη μερα εδω μεσα, το πιστεψες και εσυ?
Ε καλα σχημα λογου ηταν....Ποιος ειναι 24 ωρες? Το βραδυ μπαινω μονο 2-3 ωρες. Επειδη καποιοι λενε την μαλακια οτι ειμαι ολη τη μερα εδω μεσα, το πιστεψες και εσυ?
γραφε με ελληνικους χαρακτηρας θα σου ριξω αναφοραvraia kai na eisai kai ti egine dhladh
milao me agglia toraγραφε με ελληνικους χαρακτηρας θα σου ριξω αναφορα
Το αλλο το αρχιδι ρε μαλακα που μας μπαστακωθηκε εξαιτιας σου και θα μας γαμησει στα αυτιστικα καταθλιπτικα ποστ να δουμε τι θα κανουμε!!!!εφτιαξε ο Αθηναιος το αβαταρ , παλι καλα ...