baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.558
- Πόντοι
- 5.097
γιατι δλδ μεχρι σημερα δουλευες?όταν το βρεις πες μου και μένα που θα κάθομαι, από Δευτέρα...
γιατι δλδ μεχρι σημερα δουλευες?όταν το βρεις πες μου και μένα που θα κάθομαι, από Δευτέρα...
τι να νυστάζει ρε?δεν νυσταζεις?
και ναι και όχι...γιατι δλδ μεχρι σημερα δουλευες?
εχει λεμονια?και ναι και όχι...
τι ώρα θα περάσεις για τις λεμονιές?
έχει και πολλά μάλισταεχει λεμονια?
100 ευρω με τσακουρι και 10 κιλα λεμονιαέχει και πολλά μάλιστα
εγω εχω 3 η μια βγαζει πολλα η αλλη τιποτα και η τριτη ελαχισταέχει και πολλά μάλιστα
δεν ειδα να σε ρωτησε κανειςεγω εχω 3 η μια βγαζει πολλα η αλλη τιποτα και η τριτη ελαχιστα
Κι' εγώ 3 έχω, οι δύο στον δρόμο και η τρίτη στον κήπο.εγω εχω 3 η μια βγαζει πολλα η αλλη τιποτα και η τριτη ελαχιστα
τι τσεκούρι ωρέ?100 ευρω με τσακουρι και 10 κιλα λεμονια
150 ευρω με τροχο και 10 κιλα λεμονια
με κλαδευτηρι παρε αλβανο και 10 κιλα λεμονια
να ερθει να στις κλαδεψει με 3 κιλα λεμονια και ενα καφε κοφυ μπερυΚι' εγώ 3 έχω, οι δύο στον δρόμο και η τρίτη στον κήπο.
Έχουν όλες.
Τι λες να πω στον βάρο?
τι τσεκούρι ωρέ?
με τσεκούρι παίρνουν κεφάλια, δεν κλαδεύουν...
Παντελώς άσχετο, τι μαλακία έχεις κάνει με το ρεύμα??εγω εχω 3 η μια βγαζει πολλα η αλλη τιποτα και η τριτη ελαχιστα
η τελική μου πρόταση, πιστεύω ότι θα δεχθεί.να ερθει να στις κλαδεψει με 3 κιλα λεμονια και ενακαφε κοφυ μπερυπιάτο φακές που έχω στην κατάψυξη
τιποτα απολυτως...οσο εκαιγα καιω..300 ειναι οι παπαριες και 100 ευρω μονο για το ρευμα..και μιλαμε για εναντι μηνιαιο..στον επομενο εκκαθαριστικο σου θα σου ερθει και σενα η λυπητερη...2 γνωστοι μου τωρα τους ηρθε η πουτσα...παιζει μπαλα σταδιακα η καταστασηΠαντελώς άσχετο, τι μαλακία έχεις κάνει με το ρεύμα??
Σήμερα πήρα τον λογαριασμό και είναι μια χαρά, με τις εκπτώσεις του και τα πάντα όλα...
υπάρχει πολυ κοσμος !!και ποιος θα έρχεται να δει?
Μα αυτό είναι το ωραίο, εκκαθαριστικός είναι ο σημερινός που ήρθε.τιποτα απολυτως...οσο εκαιγα καιω..300 ειναι οι παπαριες και 100 ευρω μονο για το ρευμα..και μιλαμε για εναντι μηνιαιο..στον επομενο εκκαθαριστικο σου θα σου ερθει και σενα η λυπητερη...2 γνωστοι μου τωρα τους ηρθε η πουτσα...παιζει μπαλα σταδιακα η κατασταση
δεν παιζει να μην σε τσεκουρωσουν στον επομενο...οι εκπτωσεις του μαλακο-Κκουλη λογικα θα μου ερθει στον επομενο εκκαθαριστικο..μην φανταστεις τιποτα τρελα θα μου ερθει κανα 400αρι με 45 ευρω εκπτωση ξερω γω..κατσε σε λιγο θα παρω την watt and volt να της γαμησω το σπιτιΜα αυτό είναι το ωραίο, εκκαθαριστικός είναι ο σημερινός που ήρθε.
Και έχει μέσα τις εκπτώσεις του Κούλη.
κατσε σε λιγο θα παρω την watt and volt να της γαμησω το σπιτι
ΡΕ, 267 σύνολο με 97 εκπτώσεις.δεν παιζει να μην σε τσεκουρωσουν στον επομενο...οι εκπτωσεις του μαλακο-Κκουλη λογικα θα μου ερθει στον επομενο εκκαθαριστικο..μην φανταστεις τιποτα τρελα θα μου ερθει κανα 400αρι με 45 ευρω εκπτωση ξερω γω..κατσε σε λιγο θα παρω την watt and volt να της γαμησω το σπιτι
Δες εδώ:δεν παιζει να μην σε τσεκουρωσουν στον επομενο...οι εκπτωσεις του μαλακο-Κκουλη λογικα θα μου ερθει στον επομενο εκκαθαριστικο..μην φανταστεις τιποτα τρελα θα μου ερθει κανα 400αρι με 45 ευρω εκπτωση ξερω γω..κατσε σε λιγο θα παρω την watt and volt να της γαμησω το σπιτι
Ρε μαλακα μιλαγες μεχρι τις 5 το πρωι με τον αλλον τον καψακια και εισαι ξυπνιος 10 το πρωι;Τι στο πουτσο ζομπι εισαι;giati koimaste?