baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.610
- Πόντοι
- 5.097
κακες συνηθειες. που ειναι ο αθηναιος πουλανε Ι ΜΑΡΚΕΤ στην γλυφαδα να το παρω να το δουλευει.Δεν εχει δουλεια σημερα?
κακες συνηθειες. που ειναι ο αθηναιος πουλανε Ι ΜΑΡΚΕΤ στην γλυφαδα να το παρω να το δουλευει.Δεν εχει δουλεια σημερα?
τραβα βρε μαλακα να δουλεψεις..κοπροσκυλιαζεις 2 βδομαδεςκακες συνηθειες. που ειναι ο αθηναιος πουλανε Ι ΜΑΡΚΕΤ στην γλυφαδα να το παρω να το δουλευει.
Δεν το κοβω,δεν θα μπορει να ποσταρει συνεχεια εδω εν ωρα εργασιας,ενω τωρα 6 ωρες απο το 8ωρο εδω τις περναεικακες συνηθειες. που ειναι ο αθηναιος πουλανε Ι ΜΑΡΚΕΤ στην γλυφαδα να το παρω να το δουλευει.
απο δευτερα,τωρα πρεπει να στειλω μια προσφορα για δουλεια αλλα βαριεμαι να την κανω να του μπουμπουνισω 3 χιλιαρικα μπας και δεν την παρω? φοβαμαι μην με πει κλεφτη μονοτραβα βρε μαλακα να δουλεψεις..κοπροσκυλιαζεις 2 βδομαδες
να δωσεις καλη προσφορα να την παρεις..εχεις εξοδα τωρα..γαμο,τραπεζι,γλεντι,θα σε γαμησει τεμπελαρε η κυρα-Μπαρουαπο δευτερα,τωρα πρεπει να στειλω μια προσφορα για δουλεια αλλα βαριεμαι να την κανω να του μπουμπουνισω 3 χιλιαρικα μπας και δεν την παρω? φοβαμαι μην με πει κλεφτη μονο
ειμαι σε σκεψη,να παρω εξοχικο εδω κοντα για σκ η να ψαξω για μεγαλυτερο σπιτι εδω?να δωσεις καλη προσφορα να την παρεις..εχεις εξοδα τωρα..γαμο,τραπεζι,γλεντι,θα σε γαμησει τεμπελαρε η κυρα-Μπαρου
τιποτα απο τα 2..καθεσαι να δεις που θα κατασταλαξει η αγορα κανα εξαμηνο με χρονο και βλεπεις τοτεειμαι σε σκεψη,να παρω εξοχικο εδω κοντα για σκ η να ψαξω για μεγαλυτερο σπιτι εδω?
Πρωτα κανεις γαμο,μετα αγοραζεις οτι μπορεις,υστερα το μετανιωνεις οταν διεκδικει η πρωην συζυγος την περιουσιατιποτα απο τα 2..καθεσαι να δεις που θα κατασταλαξει η αγορα κανα εξαμηνο με χρονο και βλεπεις τοτε
αυτο που βλεπω ειναι οτι ολα πανε στα υψη,διαμερισματα πειραια τιμες γλυφαδας. βρηκα ενα καλο καινουριο 170κ αλλα ιδια τετραγωνικα με τωρα 75.τιποτα απο τα 2..καθεσαι να δεις που θα κατασταλαξει η αγορα κανα εξαμηνο με χρονο και βλεπεις τοτε
μας γαμησες.Πρωτα κανεις γαμο,μετα αγοραζεις οτι μπορεις,υστερα το μετανιωνεις οταν διεκδικει η πρωην συζυγος την περιουσια
το ξερω για αυτο σου ειπα περιμενε...οταν τους μεινουν απουλητα και ξενοικιαστα θα αναθεωρησουν...αυτο που βλεπω ειναι οτι ολα πανε στα υψη,διαμερισματα πειραια τιμες γλυφαδας. βρηκα ενα καλο καινουριο 170κ αλλα ιδια τετραγωνικα με τωρα 75.
που ειναι ο μουνης που παιζει την αγορα μπεγλερι.αλλα μονο για να τον παζει με σαπιομουνες στο τσατρουμπειτ με τον ψυχακια ειναι.το ξερω για αυτο σου ειπα περιμενε...οταν τους μεινουν απουλητα και ξενοικιαστα θα αναθεωρησουν...
και ποιος θα έρχεται να δει?@baros & @athinaios44 λοιπον επιχειρηματική προταση τωρα που εφτιαξε το σαξο ο Αθηναιος να πηγαινουμε για κοντρες ο Αθηναιος οδηγος ο μπαρος θα βαζει τα στοιχηματα και εγω θα στηνω τους αγωνες
έλα και σε μένα μετά, να κλαδέψεις λίγο τις λεμονιέςκαι με παιρνει ο αλλος και θελει να παω σημερα η αυριο να του βαλω πριζοδιακοπτες σπιτι,τι λες ρε γελοιε ημερες εορτων απο δευτερα και να εχω ορεξη.
αυτο που βλεπω ειναι οτι ολα πανε στα υψη,διαμερισματα πειραια τιμες γλυφαδας. βρηκα ενα καλο καινουριο 170κ αλλα ιδια τετραγωνικα με τωρα 75.
πως θα δουλεψω τη δευτερα? αισθανομαι νιπλης βαριεμαι να βαλω και παντοφλες.έλα και σε μένα μετά, να κλαδέψεις λίγο τις λεμονιές
με 6.000 ευρω μου δινεις τα δεδομενα και των 2 σου σκεψεων και σου δινω την ΣΩΣΤΗ λυση.που ειναι ο μουνης που παιζει την αγορα μπεγλερι.αλλα μονο για να τον παζει με σαπιομουνες στο τσατρουμπειτ με τον ψυχακια ειναι.
όταν το βρεις πες μου και μένα που θα κάθομαι, από Δευτέρα...πως θα δουλεψω τη δευτερα? αισθανομαι νιπλης βαριεμαι να βαλω και παντοφλες.
δεν νυσταζεις?με 6.000 ευρω μου δινεις τα δεδομενα και των 2 σου σκεψεων και σου δινω την ΣΩΣΤΗ λυση.
Επενδυση θα ειναι
εννοειται ολα τα στοιχεια της ερευνας θα σου μεινουν
ΥΓ Και εγω μπορω να παιζω με τις σαπιομουνες, οπως τις λες, γιατι εχω λυσει τα προβληματα μου