You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
να ζησει ο Κουλης που κανει απλα τα πραγματα .. λυσε την πραξη απλε καταναλωτη ( γενικα μιλαω )νομίζω ότι η ΟΤΣ ενσωματώνεται σε όλους λογαριασμούς παραγωγών, άσε το τι προβάλλει ο καθένας.
υπάρχει συγκεκριμένος αλγόριθμος για τον υπολογισμό, δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει.
αυτό που αλλάζει είναι τα περιθώρια που έχει ο καθένας να παίξει ανάλογα με τα κόστη του και το κέρδος που αναμένει.
φαντάζομαι όμως ότι μπορείς να πάρεις διευκρινήσεις σε κάποιο κατάστημα.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Αμα θελατε να παρετε κανα ψιλοκαλο αλλα οχι ακριβο παλτο 3-4 κατοσταρικα απο που θα περνατε ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
επιτελους και ηθελα να βαλω καποια καινουργια πραγματακια400 myria ο κουλης επιδοτηση για ρευμα και αεριο ΚΑΙ τον ιανουαριο. και επεται επιδοτηση και ηλεκτρικων συσκευων για να πεταξει ο αθηαναιος τις παλιες ενεργοβορες. παλι μαγκες μας εκα;νε ο αλεξ.
Μπραβο στο Κουλη για την επιδοτηση συσκευων
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαλακα οντως γαμω το σπιτι τους..βεβαια η ιστοσελιδα του Εrase το βγαζει αυτοματα...κοιτα που θα με γυρισει ο κουλης στην δεη..να ζησει ο Κουλης που κανει απλα τα πραγματα .. λυσε την πραξη απλε καταναλωτη ( γενικα μιλαω )
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
κοιτα να παρεις εσυ επιδοτηση για smeg και να μην παρει ο αθηναιος για arielli.επιτελους και ηθελα να βαλω καποια καινουργια πραγματακια
Μπραβο στο Κουλη για την επιδοτηση συσκευων
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
προσεχε γιατι αλλαζουν τα ορια καθε μηνα , αυτο που προσπαθει να πει ο τυπος μας ειναι τα ορια που ξεκινανε να βαρανε οι χρεωσεις , εχει καποια ορια πανω και κατω αναλογα με την τιμη του χονδρικου ρευματος , αλλα η τιμη καθε φορα ειναι σταθμισμενη με t-1 ( προηγουμενος μηνας μαζι με νεα τιμη του επομενου )ρε μαλακα οντως γαμω το σπιτι τους..βεβαια η ιστοσελιδα του Εrase το βγαζει αυτοματα...κοιτα που θα με γυρισει ο κουλης στην δεη..
οποτε το σαιτ που σου προτεινει να προσεχεις αν καθε μηνα αλλαζει αναλογα με τις τιμες της καθε εταιρειας , δεν βγαζεις ακρη ..
ΔΕΗ εχει ακομα καποια με σταθερη τιμη κιλοβατωρας , αυτα τα εντερ κτλ κοιτα εκει , αν και δεν ξερω ποσο μπορουν να κρατησουν και αυτα τιμες ...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
αυτα κοιταω ρε συ...μου ερχεται 200 ευρω φθηνοτερα η δεη αν ειναι δυνατον...προσεχε γιατι αλλαζουν τα ορια καθε μηνα , αυτο που προσπαθει να πει ο τυπος μας ειναι τα ορια που ξεκινανε να βαρανε οι χρεωσεις , εχει καποια ορια πανω και κατω αναλογα με την τιμη του χονδρικου ρευματος , αλλα η τιμη καθε φορα ειναι σταθμισμενη με t-1 ( προηγουμενος μηνας μαζι με νεα τιμη του επομενου )
οποτε το σαιτ που σου προτεινει να προσεχεις αν καθε μηνα αλλαζει αναλογα με τις τιμες της καθε εταιρειας , δεν βγαζεις ακρη ..
ΔΕΗ εχει ακομα καποια με σταθερη τιμη κιλοβατωρας , αυτα τα εντερ κτλ κοιτα εκει , αν και δεν ξερω ποσο μπορουν να κρατησουν και αυτα τιμες ...
Τελευταία τροποποίηση:
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Πως φαινεται απο 500χλμ οτι εισαι γυφτος ρε μαλακα , Πειραιωτης , η γυφτια ειναι ποτισμενη μεσα σουκοιτα να παρεις εσυ επιδοτηση για smeg και να μην παρει ο αθηναιος για arielli.
ποια smeg βρε μαλακα ΑΣΧΕΤΕ , Gaggenau θελω να βαλω
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ΠΑΡΕ την βαττ εν βομτ και γαμα τους,να παιρνουν τηλ για φθηνοτερο ρευμα ξερανε τωρα που σε εχουν ξεκωλιασει να δω τι θα πουν.και μην εισαι ευγενικος σκεψου οτι εχεις αλεκο απεναντι σου.αυτα κοιταω ρε συ...μου ερχεται 200 ευρω φθηνοτερα η δεη αν ειναι η δυνατον...
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
δεν τρως φέτα δεν τρως χοιρινά δεν τρως τραχανά ,δεν πας να γίνεις καλόγερος να εχεις και τζαμπα ρεύμαδεν τον τρωω
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
πουτσα μου εγω εχω σαμσουνγκ. τωρα τι εχεις μιλε?Πως φαινεται απο 500χλμ οτι εισαι γυφτος ρε μαλακα , Πειραιωτης , η γυφτια ειναι ποτισμενη μεσα σου
ποια smeg βρε μαλακα ΑΣΧΕΤΕ , Gaggenau θελω να βαλω
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
αν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑΠΑΡΕ την βαττ εν βομτ και γαμα τους,να παιρνουν τηλ για φθηνοτερο ρευμα ξερανε τωρα που σε εχουν ξεκωλιασει να δω τι θα πουν.και μην εισαι ευγενικος σκεψου οτι εχεις αλεκο απεναντι σου.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.167
- Πόντοι
- 2.606
αν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
βαττ εν βολτ η καλυτερη εταιρια εβερ,με τεσλα λιζινγκ κυκλοφορουν να ναι καλα ο αθηναιος ετσι λενε.αν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑ
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εσυ ποια εταιρια εχεις?
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
κλαίωαν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
ε μα με τον αχρηστο να πουμε..θελέι και παντρεια ο μαλακας..
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
για το οτι θα πληρωσει γκομενα?
Παρόμοια θέματα