Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
watt & volt η καλυτερη εταιρια,την προτεινε ανεπιφυλακτα ο αθηναιος. :globeos-cigar:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
νομίζω ότι η ΟΤΣ ενσωματώνεται σε όλους λογαριασμούς παραγωγών, άσε το τι προβάλλει ο καθένας.
υπάρχει συγκεκριμένος αλγόριθμος για τον υπολογισμό, δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει.
αυτό που αλλάζει είναι τα περιθώρια που έχει ο καθένας να παίξει ανάλογα με τα κόστη του και το κέρδος που αναμένει.

φαντάζομαι όμως ότι μπορείς να πάρεις διευκρινήσεις σε κάποιο κατάστημα.
να ζησει ο Κουλης που κανει απλα τα πραγματα .. λυσε την πραξη απλε καταναλωτη ( γενικα μιλαω )

timologia.png

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Αμα θελατε να παρετε κανα ψιλοκαλο αλλα οχι ακριβο παλτο 3-4 κατοσταρικα απο που θα περνατε ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
400 myria ο κουλης επιδοτηση για ρευμα και αεριο ΚΑΙ τον ιανουαριο. και επεται επιδοτηση και ηλεκτρικων συσκευων για να πεταξει ο αθηαναιος τις παλιες ενεργοβορες. :globeos-cigar:παλι μαγκες μας εκα;νε ο αλεξ. :sunglasses:
επιτελους και ηθελα να βαλω καποια καινουργια πραγματακια

Μπραβο στο Κουλη για την επιδοτηση συσκευων

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
να ζησει ο Κουλης που κανει απλα τα πραγματα .. λυσε την πραξη απλε καταναλωτη ( γενικα μιλαω )

timologia.png

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
ρε μαλακα οντως γαμω το σπιτι τους..βεβαια η ιστοσελιδα του Εrase το βγαζει αυτοματα...κοιτα που θα με γυρισει ο κουλης στην δεη..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
επιτελους και ηθελα να βαλω καποια καινουργια πραγματακια

Μπραβο στο Κουλη για την επιδοτηση συσκευων
κοιτα να παρεις εσυ επιδοτηση για smeg και να μην παρει ο αθηναιος για arielli. :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα οντως γαμω το σπιτι τους..βεβαια η ιστοσελιδα του Εrase το βγαζει αυτοματα...κοιτα που θα με γυρισει ο κουλης στην δεη..
προσεχε γιατι αλλαζουν τα ορια καθε μηνα , αυτο που προσπαθει να πει ο τυπος μας ειναι τα ορια που ξεκινανε να βαρανε οι χρεωσεις , εχει καποια ορια πανω και κατω αναλογα με την τιμη του χονδρικου ρευματος , αλλα η τιμη καθε φορα ειναι σταθμισμενη με t-1 ( προηγουμενος μηνας μαζι με νεα τιμη του επομενου )
οποτε το σαιτ που σου προτεινει να προσεχεις αν καθε μηνα αλλαζει αναλογα με τις τιμες της καθε εταιρειας , δεν βγαζεις ακρη ..

ΔΕΗ εχει ακομα καποια με σταθερη τιμη κιλοβατωρας , αυτα τα εντερ κτλ κοιτα εκει , αν και δεν ξερω ποσο μπορουν να κρατησουν και αυτα τιμες ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
προσεχε γιατι αλλαζουν τα ορια καθε μηνα , αυτο που προσπαθει να πει ο τυπος μας ειναι τα ορια που ξεκινανε να βαρανε οι χρεωσεις , εχει καποια ορια πανω και κατω αναλογα με την τιμη του χονδρικου ρευματος , αλλα η τιμη καθε φορα ειναι σταθμισμενη με t-1 ( προηγουμενος μηνας μαζι με νεα τιμη του επομενου )
οποτε το σαιτ που σου προτεινει να προσεχεις αν καθε μηνα αλλαζει αναλογα με τις τιμες της καθε εταιρειας , δεν βγαζεις ακρη ..

ΔΕΗ εχει ακομα καποια με σταθερη τιμη κιλοβατωρας , αυτα τα εντερ κτλ κοιτα εκει , αν και δεν ξερω ποσο μπορουν να κρατησουν και αυτα τιμες ...
αυτα κοιταω ρε συ...μου ερχεται 200 ευρω φθηνοτερα η δεη αν ειναι δυνατον...

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
κοιτα να παρεις εσυ επιδοτηση για smeg και να μην παρει ο αθηναιος για arielli. :confused: :confused:
Πως φαινεται απο 500χλμ οτι εισαι γυφτος ρε μαλακα , Πειραιωτης , η γυφτια ειναι ποτισμενη μεσα σου

ποια smeg βρε μαλακα ΑΣΧΕΤΕ , Gaggenau θελω να βαλω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτα κοιταω ρε συ...μου ερχεται 200 ευρω φθηνοτερα η δεη αν ειναι η δυνατον...
ΠΑΡΕ την βαττ εν βομτ και γαμα τους,να παιρνουν τηλ για φθηνοτερο ρευμα ξερανε τωρα που σε εχουν ξεκωλιασει να δω τι θα πουν.και μην εισαι ευγενικος σκεψου οτι εχεις αλεκο απεναντι σου. :globeos-cigar:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Πως φαινεται απο 500χλμ οτι εισαι γυφτος ρε μαλακα , Πειραιωτης , η γυφτια ειναι ποτισμενη μεσα σου

ποια smeg βρε μαλακα ΑΣΧΕΤΕ , Gaggenau θελω να βαλω
πουτσα μου εγω εχω σαμσουνγκ. :boff: τωρα τι εχεις μιλε? :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
ΠΑΡΕ την βαττ εν βομτ και γαμα τους,να παιρνουν τηλ για φθηνοτερο ρευμα ξερανε τωρα που σε εχουν ξεκωλιασει να δω τι θα πουν.και μην εισαι ευγενικος σκεψου οτι εχεις αλεκο απεναντι σου. :globeos-cigar:
αν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑ

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.167
Πόντοι
2.606
αν σε βρω ποτε μπροστα μου θα σου σπασω τα δοντια ρε γαμημενε ηλεκτρολογε της πουτσας...καλα που ειναι ο Νιπλης και ο Εrase και καταλαβα καποια πραγματα..θα ερθω στον γαμο σου ΜΠΟΥΣΤΗ θα πληρωσω γκομενα και θα φωναζει με αφησε εγγυο και με παρατησε ΓΑΜΙΟΛΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
βαττ εν βολτ η καλυτερη εταιρια εβερ,με τεσλα λιζινγκ κυκλοφορουν να ναι καλα ο αθηναιος ετσι λενε. :confused: :confused: :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
κλαίω :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom