Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.907
- Πόντοι
- 2.606
Ποιο μπόλι θα κάνεις
Ποιο μπόλι θα κάνεις
αν βαλουν βραχιολακια στο νιπλη εσυ δεν θα βγεις στο δρομο?εδω βγαινουν για πορειες μονο για κανα ζακ ομως
εννοειταιαν βαλουν βραχιολακια στο νιπλη εσυ δεν θα βγεις στο δρομο?![]()
μονο μρν μου βγαζει.παει τα λαμογια το εφαγαν και το τζονσον τζονσον μπειμπι σαμπου χωρις δακρυα.Ποιο μπόλι θα κάνεις
Ναι αλλα εχεις ιντερνετ παικτη,βλεπεις νετφλιξ ,γιουπορν,τσαταρεις με μουνετα στο φεης,καυλαντα στο μπουρδελα και αμα νευριασεις με τις αυξησεις τραβας και ενα χασταγκ στο τουιτερ και τους κανεις τα μουτρα κρεας.....και δεν τιμωρεις και τον παοκ.![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εδω εγινε 4 πλασιασμος στο αεριο και σχεδον 2πλασιασμος στο ρευμα.![]()
Έλα ρε, καλό είναι.μονο μρν μου βγαζει.παει τα λαμογια το εφαγαν και το τζονσον τζονσον μπειμπι σαμπου χωρις δακρυα.![]()
θελω να κρατησω το dna μου.Έλα ρε, καλό είναι.
Τρίτο μοντέρνα σήμερα, πάω κόντρα στο μάρκετινγκ.
Ήρθε από χαλκηδοναμπηκε ο βαρος και θα το κανει πουτανα το νημα πανω που μαθαιναμε υψηλη μαγειρικη....ασε που θα πνιξει το δικο τον αθηναιο παλι
να παρακαλας να σου αλλαχτει το dna σου ρεθελω να κρατησω το dna μου.καλα τα λεει ο τρακης.
![]()
πηρα πετ ταξι.Ήρθε από χαλκηδονα
θελω να κρατησω το dna μου.καλα τα λεει ο τρακης.
![]()
Δεν το αλλαζει,εχει συναισθηματικη αξια γι αυτοννα παρακαλας να σου αλλαχτει το dna σου ρε![]()
να παρακαλας να σου αλλαχτει το dna σου ρε![]()
βρε δεν πα να πηδηχτητε με νευριασατε παω να βρω αλεξαρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ποιο λόγο?![]()
τι ειναι σαξο?Δεν το αλλαζει,εχει συναισθηματικη αξια γι αυτον![]()
πηρα πετ ταξι.
ο μλκς ο νιπλας δεν μπορουσε να με εχει συμβουλεψει να ειχα κανει εταιρια ραδιο πετ ταξι.
ανοιξε ενα κοφυ μπερυο μλκς ο νιπλας δεν μπορουσε να με εχει συμβουλεψει να ειχα κανει εταιρια ραδιο πετ ταξι.![]()
Ηλεκτρικό ή όχι?ο μλκς ο νιπλας δεν μπορουσε να με εχει συμβουλεψει να ειχα κανει εταιρια ραδιο πετ ταξι.![]()
ποιος θα το δουλευει?ανοιξε ενα κοφυ μπερυ
τι διαφορα εχει το ηλεκτρικο εχει πιο ακριβο καυσιμο απο το κλασσικο.Ηλεκτρικό ή όχι?![]()