Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.907
- Πόντοι
- 2.606
Σωστός, θα περνάει όλο το μπου για κέρασμα!ανοιξε ενα κοφυ μπερυ
Σωστός, θα περνάει όλο το μπου για κέρασμα!ανοιξε ενα κοφυ μπερυ
εγωποιος θα το δουλευει?![]()
καραδοκουν πακιαΓια περιπτερο ουτε λογος,ε![]()
Τα κλέβουν ΠάκιστανοίΓια περιπτερο ουτε λογος,ε![]()
πρεπει να βρω μια κομπινα να ερθω πανω που ειστε και χαιβανια.Για περιπτερο ουτε λογος,ε![]()
Εσύποιος θα το δουλευει?![]()
28 μερες το μηνα 12 ωρα κλειστος μισθος 1000 ευρω.εγω
καραδοκουν πακια![]()
Παίξε το σύστημα με τα Χ στο κόπα Άφρικα....πρεπει να βρω μια κομπινα να ερθω πανω που ειστε και χαιβανια.![]()
για 1000 ευρω ερχομαι μονο 6 ωρες πενθημερο..με 1800 σου εγγυωμαι 2000 ευρω οτι θα παιρνεις τσεπη και τα αναλαμβανω ολα εγω28 μερες το μηνα 12 ωρα κλειστος μισθος 1000 ευρω.
Wizzair μέσω Βουδαπέστης αλλά κ βαλαν εκτάκτως βίζα( κανονικά δεν έχει βίζα για Καζακστάν) κ εκεί την είχα ψιλιαστει ότι έρχεται πραξικόπημα
Λίγες ώρες, μεγάλος μισθός.28 μερες το μηνα 12 ωρα κλειστος μισθος 1000 ευρω.
δλδ μου λες οτι απο τον 4 χρονο θα ξεκιναω να βαζω τσεπη?τι εγγυηση βαζεις?για 1000 ευρω ερχομαι μονο 6 ωρες πενθημερο..με 1800 σου εγγυωμαι 2000 ευρω οτι θα παιρνεις τσεπη και τα αναλαμβανω ολα εγω
ανταγωνιζομαι μισθους νιπλη.Λίγες ώρες, μεγάλος μισθός.
Όπου πας φέρνεις την καταστροφή!!!Wizzair μέσω Βουδαπέστης αλλά κ βαλαν εκτάκτως βίζα( κανονικά δεν έχει βίζα για Καζακστάν) κ εκεί την είχα ψιλιαστει ότι έρχεται πραξικόπημα
Έχει πολύ μουνι ρωσοφωνο που ψάχνεται για μπαλκαν πεος!
Πρόλαβα να βρίσκομαι κ στην άνοιξη της πραγαςΌπου πας φέρνεις την καταστροφή!!!
Πήγες Λευκορωσία και γέμισε λάθρομετανάστες, που δεν είχε ούτε έναν, μιλάμε για απίστευτα πράγματα!!!
Στη Σελήνη να ανέβεις θα σκάσει μύτη Πακιστανός να σου καθαρίσει το τζαμάκι από το σκάφανδρο...![]()
![]()
![]()
αντιπρόταση απο εμενα αυτα που δινεις + 10 κουτιά ταχινι τον μηνα και 10 σακουλακια πιτσινια28 μερες το μηνα 12 ωρα κλειστος μισθος 1000 ευρω.
Ήμουν σίγουρος...Πρόλαβα να βρίσκομαι κ στην άνοιξη της πραγας![]()
τα βλεπωαντιπρόταση απο εμενα αυτα που δινεις + 10 κουτιά ταχινι τον μηνα και 10 σακουλακια πιτσινια
Bάλε ΦΠΕ τώρα τύπε που το έκανες καινούριοΠαιδιά μόνο το αμάξωμα και η μηχανή έχει μείνει ίδιο... τόσα που έχω δώσει έπαιρνα ένα καλό μεταχειρισμένο τα τελευταία χρόνια
απο τριτο μηνα θα παιρνεις 2000δλδ μου λες οτι απο τον 4 χρονο θα ξεκιναω να βαζω τσεπη?τι εγγυηση βαζεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ανταγωνιζομαι μισθους νιπλη.![]()
υβριδκιο επρεπε να το κανει,να βαλει μπαταριες στο πορ παγκαζ και ηλιακα πανελ στην οροφη.Bάλε ΦΠΕ τώρα τύπε που το έκανες καινούριο![]()
Χτες χαλβαδιαζα εισητηρια για Δαμασκό και αλεπο κ μάλιστα βρήκα δύο σε καλή τιμήΉμουν σίγουρος...![]()
![]()
![]()