The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Ραγού τι εννοείς;
Με κομματάκια κρέατος ή κιμά.
Ραγού τι εννοείς;
το γεμισες 100αρα να πας τριπολη να βρεις αλεκο?προσεχε αποψε,ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι θα σε πεταξω στον βουρκο του Περαματος ετσι οπως ειμαι
εχει ακομα ρε γαμημενε ΕΧΕΙτο γεμισες 100αρα να πας τριπολη να βρεις αλεκο?
θα την πληρωσει μπαρος στο τελος κοιτα και θα δειςμπηκε ο βαρος και θα το κανει πουτανα το νημα πανω που μαθαιναμε υψηλη μαγειρικη....ασε που θα πνιξει το δικο τον αθηναιο παλι
σε φτανει να πας?γιατι βλεπω το βραδυ να σε πηγαινει γαμιωντας παλι,ειναι και κουκουβαγιος μερα δεν εμφανιζεται.εχει ακομα ρε γαμημενε ΕΧΕΙ
οποιος θελει απο δευτερα αρχιζει μαστερ σεφ,μας το παιζουν πονηρηδηδες που μεχρι χτες τρωγανε φασουλαδα με την κορα του ψωμιου.μπηκε ο βαρος και θα το κανει πουτανα το νημα πανω που μαθαιναμε υψηλη μαγειρικη....ασε που θα πνιξει το δικο τον αθηναιο παλι
εμεις εδω αλλιως το λεμε το σελερι αλλα ποτε δεν καταλαβα ποιο ειναιδεν φανταζομαι να το μπερδευεις με τον σαλιερι?
θα μου δωσεις τον κουβα σου να πεταχτω μια και θα στο φερω φουλαρισμενο με βενζινη απο πρατηριο Α.Π.σε φτανει να πας?γιατι βλεπω το βραδυ να σε πηγαινει γαμιωντας παλι,ειναι και κουκουβαγιος μερα δεν εμφανιζεται.
καλησπερα και χρονια πολλαθα την πληρωσει μπαρος στο τελος κοιτα και θα δεις
αν ειναι για καλο σκοπο ναι.τζονσον μπορω να επιλεξω?θα μου δωσεις τον κουβα σου να πεταχτω μια και θα στο φερω φουλαρισμενο με βενζινη απο πρατηριο Α.Π.
τυπε ειναι νημα μαγειρικης εδω δεν ξερουμεκαλησπερα και χρονια πολλα
παιζουν αποψε τα σπιρουνια ξερεις?
γκουγκλαρε φιλε να δεις εδω μιλαμε τωρα και σπαμαρειςκαλησπερα και χρονια πολλα
καλη χρονια μαν..δεν ξερω καθολου δεν εχω κοιταξει τιποτα ακομακαλησπερα και χρονια πολλα
ναι κανονικααν ειναι για καλο σκοπο ναι.τζονσον μπορω να επιλεξω?
θα μπει καμια πανελιστα της τατιανας να ψαξει για τον ανωμαλο αρβυλα και θα διαβασει το νημα και θα φριξει ρε σεις......θα παει το πρωι στην τατιανα και θα της πει ..τι ειναι αυτοι εκει μεσα.....συνταγες για πιτσες ανταλλασουν,ουτε εναν ανωμαλο δεν ειδα!
εκτος αν την παρει χαμπαρι ο αγιος και την ρωτησει αν δινει κωλοθα μπει καμια πανελιστα της τατιανας να ψαξει για τον ανωμαλο αρβυλα και θα διαβασει το νημα και θα φριξει ρε σεις......θα παει το πρωι στην τατιανα και θα της πει ..τι ειναι αυτοι εκει μεσα.....συνταγες για πιτσες ανταλλασουν,ουτε εναν ανωμαλο δεν ειδα!
Μακάρι να γαμιόμασταν αλλά που τέτοια τύχη.Γαμιεστε
διαβασε ρε συ τι ωραια τα κανουν στο Καζακσταν και εδω αντι να γαμαμε στους δρομους για τις τιμες στα υψη αφηνουμε να μας πουλανε πνευμα οι αλεξουκοι...Γαμιεστε