Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.742
- Πόντοι
- 6.256
Μακαροναδα Ναπολιτεν....Τι τσιμπησες εσύ μαν;
Μακαροναδα Ναπολιτεν....Τι τσιμπησες εσύ μαν;
ο σκυλος φταίειΈστειλα το μαλακα τον άλλον με τον σκύλο και βρέθηκε Ποντίων χαλκηδονα αντί Δραπετσώνα..
ε ρε αδερφε αφου δεν τοχει ο φουκαραςΈστειλα το μαλακα τον άλλον με τον σκύλο και βρέθηκε Ποντίων χαλκηδονα αντί Δραπετσώνα..
ο σκυλος φταίει
Μου αρέσει που είναι και κοντά στο Θεμιστόκλειο και ξέρει τις περιοχές..ε ρε αδερφε αφου δεν τοχει ο φουκαρας
θα φριξει ο νιπλης ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΜακαροναδα Ναπολιτεν....
Μακαροναδα Ναπολιτεν....
ο σκυλος φταίει
Γιατι ειναι vegan;θα φριξει ο νιπλης ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ
ο νιπλης παιρνει τιμες κλαισιματος χρηματιστηριων Ευρωπης τωραΚαυλαντα φουλ![]()
Μεχρι να ασχοληθω ολοι τον ξερανε σαν κωλοτρυπηδογλυφτη των 10 ευρω...απο σημερα τον ξερουν και σαν αερογαμια του5λεπτου3λεπτου.
Δεν βαζουμε σελερι στη Ναπολιτεν μονο φρεσκο βασιλικο!Δεν του αρέσει το σέλερυ.![]()
Ο νιπλης έπεσε για υπνακο ειναι πτώμα ΠΤΩΜΑ.ο νιπλης παιρνει τιμες κλαισιματος χρηματιστηριων Ευρωπης τωρα![]()
![]()
![]()
Τριλεπτο ειναι το τσιμπουκι...πρωκτικο ειναι 20 δευτερολεπτα.
τι ειναι το σελερυ,πρεπει να ποναει αυτο!Δεν του αρέσει το σέλερυ.![]()
μακαρι να μπορουσατε και εσεις τοσο που μονο κοροιδευετεΤριλεπτο ειναι το τσιμπουκι...πρωκτικο ειναι 20 δευτερολεπτα.
Δεν βαζουμε σελερι στη Ναπολιτεν μονο φρεσκο βασιλικο!![]()
Ενταξει δεν ειμαι και κανας πηδουλας να εχω τετοιες αντοχες....μακαρι να μπορουσατε και εσεις τοσο που μονο κοροιδευετε
δωστου εσυ θαρρος ,να αρχισει να ξαναγραφει παλι ,να τον ξανασοπακιασει η μανα του.....μακαρι να μπορουσατε και εσεις τοσο που μονο κοροιδευετε