baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
επειδη δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια,λες να παραμιλαω?για λεγε
επειδη δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια,λες να παραμιλαω?για λεγε
Και να παραμιλας τι θα λες;Πιασε καλα τη μανικα Σταυρο μην μας φυγει και γεμισουμε σκατα....κατι τετοια θα λες.επειδη δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια,λες να παραμιλαω?![]()
θα σε ειχε γαμησει η κυρα-Μπαρου αν το εκανες αυτοεπειδη δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια,λες να παραμιλαω?![]()
επειδη δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια,λες να παραμιλαω?![]()
θα σε ειχε γαμησει η κυρα-Μπαρου αν το εκανες αυτο![]()
Και να παραμιλας τι θα λες;Πιασε καλα τη μανικα Σταυρο μην μας φυγει και γεμισουμε σκατα....κατι τετοια θα λες.
θα σε ειχε γαμησει η κυρα-Μπαρου αν το εκανες αυτο![]()
μην παιζει υπουλο παιχνιδι και τα ξερει σχεδον ολα.μήπως το έχει κάνει ήδη και γι' αυτό παραμιλάει?![]()
![]()
να σου πω τι έχεις πει: το username σου, τον κωδικό σου, έχει πει μερικές κριτικές που έχεις γράψει, διάφορα νήματα που έχεις συμμετάσχει κλπ...![]()
![]()
να λεω σταυρο καλα ειναι,μην λεω για μουνηδες καρΓιοληδες λωποδυτες κλπ ακαουντ.
![]()
ελα ρε μπρο ζεις,ακομα μια μερα που την ωφειλεις στον μεγαλοδυναμο,giati den doulevete?
άνοιξη, ωραίος καιρός, αφού δε μπορούμε να πάμε για τσίπουρα γράφουμε στο μπουgiati den doulevete?
τον κωδικο μου δεν τον ξερω εγω καλα καλα να φανταστεις προχθες εβαλα καμια 10αρια κωδικους μεχρι να τον πετυχω.να σου πω τι έχεις πει: το username σου, τον κωδικό σου, έχει πει μερικές κριτικές που έχεις γράψει, διάφορα νήματα που έχεις συμμετάσχει κλπ...![]()
μπα θεμα τυχης απλα ειναιελα ρε μπρο ζεις,ακομα μια μερα που την ωφειλεις στον μεγαλοδυναμο,![]()
κακο αυτο.μπα θεμα τυχης απλα ειναι
σημερα εχω καλη διαθεση παραδοδως γιατι αραγε?![]()
σοβαρα και εκει ανοιξη ειναι?άνοιξη, ωραίος καιρός, αφού δε μπορούμε να πάμε για τσίπουρα γράφουμε στο μπου![]()
![]()
και χθες και προχθές και αύριο...σοβαρα και εκει ανοιξη ειναι?
και εδω λιακαδα με 17 βαθμους εχει
θα περάσει, μην ανησυχείς...μπα θεμα τυχης απλα ειναι
σημερα εχω καλη διαθεση παραδοδως γιατι αραγε?![]()
σωστο και αυτο χρειαζεται εξτρα χερια αυτο που κανειΒοηθάμε το Νιπλη....![]()
![]()
![]()
ετσικακο αυτο.
Δουλεύουμε, πριν λίγο έστειλα 1 mail....giati den douleuete ?
Γιατί ο Μουνης Αθηναίος παρασύρει τους εργαζόμενους σε διάφορες αμαρτίες επειδή αυτός κάνει 15 λεπτά διάλειμμα κάθε 1 ώρα οπότε στο 8 Ώρο 2 ώρες διάλειμμα καυλανταgiati den doulevete?