athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.313
- Πόντοι
- 12.756
καλο λογο για κανεναν μαλλον ειναι κοινωνιοπαθηςμε προβληματισε ο μουνης που ειπε οτι θα σκοτωθω απο ρεμα.![]()
![]()
![]()
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
καλο λογο για κανεναν μαλλον ειναι κοινωνιοπαθηςμε προβληματισε ο μουνης που ειπε οτι θα σκοτωθω απο ρεμα.![]()
![]()
![]()
δεν μου το διευκρινισε,κατι για ρελιεδες και μπανανες ελεγε και να μην βγαινω εξω με βροχη θα σκοτωθω απο ρεμα.σε πιο ρεμα στις χελιδονους
μηπως ετοιμαζει καμμια μπιζνα με μαναβικαδεν μου το διευκρινισε,κατι για ρελιεδες και μπανανες ελεγε και να μην βγαινω εξω με βροχη θα σκοτωθω απο ρεμα.![]()
![]()
![]()
εισαι ψευτης με τον ψυχοπαθη τα πανε καλα.καλο λογο για κανεναν μαλλον ειναι κοινωνιοπαθης![]()
ναι σωστα...αρα μαλλον ειναι απλα μουνηςεισαι ψευτης με τον ψυχοπαθη τα πανε καλα.επισης εδωσε δημοσια επιχειρηματικο μελλον.
και η αγγελικουλα γαμηθηκε του νιπλη,εχετε πολλα κοινα.Δεν παει να γαμηθει και η ξανθια, αμα ηταν γραφτο να ειναι με μενα δεν θα γαμιοτανε με αλλον.
Σε μισο αιωνα θα εχουνε λυθει ολα μου τα προβληματα ετσι κι αλλιως.![]()
τωρα μολις το διαβασει αυτο την γαμησες,ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ..ελπιζω να μην ειμαι μπροστα στο φονικοκαι η αγγελικουλα γαμηθηκε του νιπλη,εχετε πολλα κοινα.![]()
η οργη του θα με κατακεραυνωσει οπως η τιτανας της υποκριτικης τεχνης ελενη γερασιμιδου εριξε στα ταρταρα τη κουκλα μαλεσκου,μαλλον απο ζηλια λογω της εμφανισης της.Ο κυριος χαλκιας βεβαια ακομα δεν μας ειπε ποιος ειναι?τωρα μολις το διαβασει αυτο την γαμησες,ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ..ελπιζω να μην ειμαι μπροστα στο φονικο![]()
![]()
![]()
προσεχε καλου κακου μηπως πιανουν οι καταρες τουη οργη του θα με κατακεραυνωσει οπως η τιτανας της υποκριτικης τεχνης ελενη γερασιμιδου εριξε στα ταρταρα τη κουκλα μαλεσκου,μαλλον απο ζηλια λογω της εμφανισης της.Ο κυριος χαλκιας βεβαια ακομα δεν μας ειπε ποιος ειναι?![]()
και να μην πιανουν θα της αγορασει.προσεχε καλου κακου μηπως πιανουν οι καταρες του![]()
Το προβλημα ειναι οτι εγω την κοπελα την ηξερα και εχω αισθηματα, δεν ειναι μια τηλεπερσονα που ειδα στη tv.και η αγγελικουλα γαμηθηκε του νιπλη,εχετε πολλα κοινα.![]()
μαλλον την γλυτωσες γιατι εχει ξεραθει στον υπνο και του τρεχουν τα σαλια...και να μην πιανουν θα της αγορασει.![]()
ναι τον πουστη τον ζηλευω,εγω εχω να κοιμηθω καλα και ξενοιαστα 20 χρονια.μαλλον την γλυτωσες γιατι εχει ξεραθει στον υπνο και του τρεχουν τα σαλια...![]()
γιατι φιλε-μπαρε;οταν δεν δουλευεις δεν κοιμασαι;σε πνιγουν τα αγχη;ναι τον πουστη τον ζηλευω,εγω εχω να κοιμηθω καλα και ξενοιαστα 20 χρονια.
σκυλος ειναιμαλλον την γλυτωσες γιατι εχει ξεραθει στον υπνο και του τρεχουν τα σαλια...![]()
δεν θελει σκυλια δεν ειναι ζωοφιλοςσκυλος ειναι
δεν ακουγεται καλα αυτο,φοβαμαι την οργη του οτι θα πεσει πανω σου τελικα.Το προβλημα ειναι οτι εγω την κοπελα την ηξερα και εχω αισθηματα, δεν ειναι μια τηλεπερσονα που ειδα στη tv.
Τεσπα that's life.
ουτε τα βραδια κοιμαμαι.γιατι φιλε-μπαρε;οταν δεν δουλευεις δεν κοιμασαι;σε πνιγουν τα αγχη;![]()
Δεν ξερω ας κανει οτι θελει, εγω δεν εχω φτασει σε σημειο να ερωτευομαι σφοδρα γυναικες που δεν ξερω προσωπικα.δεν ακουγεται καλα αυτο,φοβαμαι την οργη του οτι θα πεσει πανω σου τελικα.![]()
![]()
![]()