ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.762
- Πόντοι
- 5.006
Βάλε χόβολη καφέ και λουκουμακια και έρχομαι.δεν θελει σκυλια δεν ειναι ζωοφιλος![]()
Βάλε χόβολη καφέ και λουκουμακια και έρχομαι.δεν θελει σκυλια δεν ειναι ζωοφιλος![]()
Η καραπουταναρα Σκορδα που εχει ξεκωλιαστει σε ολες τις γεροντοπουτσες και το παιζει υπερμαχη των γυναικων δεν ειχε κανενα προβλημα να μοστραρει τη φατσα της γυναικας του αλλου χωρις κανενα λογο....Η γυναίκα του Στάθη για τα μούτρα του μια χαρά είναι και μικρούλα(την βλέπω τώρα Σκορδά)....![]()
![]()
![]()
Μη βρίζεις αδελφέ.Η καραπουταναρα Σκορδα που εχει ξεκωλιαστει σε ολες τις γεροντοπουτσες και το παιζει υπερμαχη των γυναικων δεν ειχε κανενα προβλημα να μοστραρει τη φατσα της γυναικας του αλλου χωρις κανενα λογο....![]()
Δεν εβρισα τυπε την ιδιοτητα της περιεγραψα....Μη βρίζεις αδελφέ.
λες ψεματα αφου εχει εσενα ειναι ζωοφιλοςδεν ειναι ζωοφιλος![]()
Τι λέει το πρόγραμμα;Δεν εβρισα τυπε την ιδιοτητα της περιεγραψα....![]()
![]()
![]()
Αυτό ήμουν έτοιμος να βάλω τώρα!Έχει πέσει πείνα στην Ελλάδα...
![]()
Mεγάλες ελλείψεις στα Rolex - Εκτόξευση στις τιμές των μεταχειρισμένων
Το σύνολο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που διαθέτουν τη σειρά της Rolex στην Ελλάδα βρέθηκε χωρίς αποθέματα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.www.thetoc.gr
καταλάβαμε σήμερα ηΤιποτα αραλικι σπιτι....
πεταει η αγορα κουμπαρουλη.....ουτε μυγα δεν μπαινει μεσακαταλάβαμε σήμερα ηθα παει σύννεφο
μου περασε μια τρομακτικη ιδεα,που το συνηδητοποιησα σε διαλογο με τον αθηναιο.Τρομαζω στην σκεψη.μπαρος και Αθηναιος Μουνηδες αντι να δουλεύουν ολοι μερα καυλαντα στο μπου
για λεγεμου περασε μια τρομακτικη ιδεα,που το συνηδητοποιησα σε διαλογο με τον αθηναιο.Τρομαζω στην σκεψη.
μην καταντήσεις σαν αυτον?μου περασε μια τρομακτικη ιδεα,που το συνηδητοποιησα σε διαλογο με τον αθηναιο.Τρομαζω στην σκεψη.
θα σκέφτηκε πως να γλυτώσει το πάτημα του ποδιού από την γυναίκα, όταν θα παντρεύονται.για λεγε
κατσε εχει παει με το κινητο τουαλετα για να μπορεσει να γραψειθα σκέφτηκε πως να γλυτώσει το πάτημα του ποδιού από την γυναίκα, όταν θα παντρεύονται.
αυτό νομίζω...
αυτό που είχε πέσει μέσα και το καθάριζε η γυναίκα?κατσε εχει παει με το κινητο τουαλετα για να μπορεσει να γραψει![]()
διαλειμμα κανω ρε χαμενεμην καταντήσεις σαν αυτον?ολοι μερα
![]()
3 ώρες διάλειμμά...διαλειμμα κανω ρε χαμενε
το σπαω σε 15λεπτα ανα μια ωρα κανονικα αλλα μου χρωστανε ωρες και το κανω μαζεμενο3 ώρες διάλειμμά...? ? ?