διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
Το σωστό είναι δεν χρησιμοποιώ ποτέ πλαστικό χρήμα, win-banking, τραπεζικά ιδρύματα όταν δεν έχω εμφανή εισοδήματα.το σωστο ηταν σκετο
σπανια πληρωνω
Το σωστό είναι δεν χρησιμοποιώ ποτέ πλαστικό χρήμα, win-banking, τραπεζικά ιδρύματα όταν δεν έχω εμφανή εισοδήματα.το σωστο ηταν σκετο
σπανια πληρωνω
Αν μπορεσει να κανει βημα μεσα στον καυσωνα και δεν πεταξει τιποτα κολαρα εννοειςκαλοκαιρι θα κανω τουρ με σαξο..αν μπορει να ερχεται με μανικα να μου βαζει 100αρα
κατσε βγαλαμε λαγο,το καλοκαιρι θα κανει τον γυρο της γλυφαδας με το σαξο.εσυ θα πας σε βενζιναδικα να βαλεις στον πατο του Αθηναιου 100αρα , του αρεσει η αντλια στο κωλο , του θυμιζει την ζωη που τον παει γαμιωντας
παντως σκεψου λιγο την προταση του...μπορει στην αρχη βεβαια για κανα 2 χρονια να μην σταυρωνεις πελατη αλλα στο τελος θα δικαιωθειςδεν πειραζει εσυ φωναξε τον και οταν ερθει πες του,σορρυ μπερδευτηκα δεν ειναι ηλεκτρικο.![]()
![]()
![]()
αρχοντας εισαι στο καλυβι σου με την κυραδεν πειραζει εσυ φωναξε τον και οταν ερθει πες του,σορρυ μπερδευτηκα δεν ειναι ηλεκτρικο.![]()
![]()
![]()
χαρτι ειναι..εχω παει παντου και συνεχιζω..Αν μπορεσει να κανει βημα μεσα στον καυσωνα και δεν πεταξει τιποτα κολαρα εννοεις![]()
ο αθηναιος ΚΩΛΑΡΑ???????Αν μπορεσει να κανει βημα μεσα στον καυσωνα και δεν πεταξει τιποτα κολαρα εννοεις![]()
θειο ετσι εκανε και ο βαρος χτες και του επεσε το σαμσουνγκ στην λεκανη...νου σου
Αδελφέ σα και Ποντενσε τη κάνανε την μάν γιου και το Ρονάλντοθειο ετσι εκανε και ο βαρος χτες και του επεσε το σαμσουνγκ στην λεκανη...νου σου
εχω Ipad στην τουαλέταθειο ετσι εκανε και ο βαρος χτες και του επεσε το σαμσουνγκ στην λεκανη...νου σου
Αδελφέ σα και Ποντενσε τη κάνανε την μάν γιου και το Ρονάλντο![]()
![]()
![]()
ολη η ζωη του Αθηναιου σε ενα τζιφακι
Αστον ήσυχο τον άνθρωπο ρε συ, 24 ώρες λόξιγκα θα έχει.ολη η ζωη του Αθηναιου σε ενα τζιφακι