ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.779
- Πόντοι
- 5.006
Τύπε τι τσιμπησες;Για να τελειώνει αυτό το αστείο...δεν είμαι ταξιτζής, θα στέλνω τον ναύαρχο Αποστολάκη με το πάνω που έχει ηφαίστειο και το χωριό των Μαο-Μαο...![]()
Τύπε τι τσιμπησες;Για να τελειώνει αυτό το αστείο...δεν είμαι ταξιτζής, θα στέλνω τον ναύαρχο Αποστολάκη με το πάνω που έχει ηφαίστειο και το χωριό των Μαο-Μαο...![]()
Ανησυχεις τυπε μην παθει τιποτα;Ναι το ξερω αυτο. Γι αυτο ρωταω
Οταν ειχα εξαφανισθεί ενα τριμηνο, με εψαχνε και ρωτουσε, του το ανταποδιδωΑνησυχεις τυπε μην παθει τιποτα;
Κοκκινιστό με μακαρόνια, φέτα και μετά καρυδόπιτα...Τύπε τι τσιμπησες;
βραδιατικα?Κοκκινιστό με μακαρόνια, φέτα και μετά καρυδόπιτα...
Γιατί δε σε ψάχναμε εμείς σε όλες τις ψυχιατρικές κλινικές;Οταν ειχα εξαφανισθεί ενα τριμηνο, με εψαχνε και ρωτουσε, του το ανταποδιδω
Ε περιμενε να κλεισει και αυτος 3 μηνες εξαφανισμενος και τον ψαχνεις.....Οταν ειχα εξαφανισθεί ενα τριμηνο, με εψαχνε και ρωτουσε, του το ανταποδιδω
Μεσημέρι, βράδυ τίποτα.βραδιατικα?
Χωρις πλακα, τότε θα ηταν πολυ πιθανο να με βρισκατε εκει με αυτα που περασαΓιατί δε σε ψάχναμε εμείς σε όλες τις ψυχιατρικές κλινικές;![]()
![]()
![]()
Παραπανω ειναι ηδηΕ περιμενε να κλεισει και αυτος 3 μηνες εξαφανισμενος και τον ψαχνεις.....
Kαλα εσυ δεν ελεγες οτι δεν θες να ακουσεις ουτε το ονομα του,μετα απο αυτα που ειχες μαθει για την συμπεριφορα του απεναντι σε γυναικεςΟταν ειχα εξαφανισθεί ενα τριμηνο, με εψαχνε και ρωτουσε, του το ανταποδιδω
Βραδυ εχω καθιερωσει γιαουρτι με μελι, αναρωτιεμαι γιατι δεν το εκανα τοσο καιροΜεσημέρι, βράδυ τίποτα.
Ανταποδιδω ειπα, δεν ειπα οτι με νοιαζει κιολαςKαλα εσυ δεν ελεγες οτι δεν θες να ακουσεις ουτε το ονομα του,μετα απο αυτα που ειχες μαθει για την συμπεριφορα του απεναντι σε γυναικες![]()
Τι παραπανω?Καθε 2-3 μερες κανει κλωνο και τον μπαναρουν.Εχει αλλαξει 100μειλ,εχουν κρασαρει οι σερβερς με τον σαικοΧωρις πλακα, τότε θα ηταν πολυ πιθανο να με βρισκατε εκει με αυτα που περασα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παραπανω ειναι ηδη
Τελικά αποφάσισες να τρελάνεις εμάς με αυτά που γράφεις κάποιες φορές...Χωρις πλακα, τότε θα ηταν πολυ πιθανο να με βρισκατε εκει με αυτα που περασα
Κι εγώ αρκετές φορέςΒραδυ εχω καθιερωσει γιαουρτι με μελι, αναρωτιεμαι γιατι δεν το εκανα τοσο καιρο
Ε τι έκανε μωρε΄ μαλάκα κι εσύ ? κέρασε μια τίποτα κάτι σουβλάκια και ανέβηκαν 2κάβαλο στο παπίΑυτο που εκανε ηταν ασυγχωρητο
Ουτε ποδηλατο δεν ειχε μανΕ τι έκανε μωρε΄ μαλάκα κι εσύ ? κέρασε μια τίποτα κάτι σουβλάκια και ανέβηκαν 2κάβαλο στο παπί
Να ζήλευε ο Σαντ τέτοιες καταστάσεις ναι ... εσύ γιατί να ασχοληθείς και να τσαντιστείς κιόλας![]()
Σοβαρα τωρα, πιστευεις οτι αυτο εννοουσα οτι εκανε?Ε τι έκανε μωρε΄ μαλάκα κι εσύ ? κέρασε μια τίποτα κάτι σουβλάκια και ανέβηκαν 2κάβαλο στο παπί![]()
Πάλι ψέμματα έλεγε ο τσόγλανος ? και κόντεψε να με συγκινήσει που γύρναγε μέσα στο αγιάζι με το ανύπαρκτο παπίΟυτε ποδηλατο δεν ειχε μαν![]()
![]()
![]()
Ε πόσο παραπα΄νω να ασχοληθείς με την πάρτη του για να παρακολουθήσεις και χειρότεραΣοβαρα τωρα, πιστευεις οτι αυτο εννοουσα οτι εκανε?
Ακριβως