ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.783
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μάν.ΕΣΥ ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ
Μη βρίζεις μάν.ΕΣΥ ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ
Mεγαλος μαγκας οποιος καταφερε να κανει λαμογια στα αρχιλαμογιαμας εχει πρηξει τα αρχιδια ο μαλακας ο ΦΛΕΞΑΣ που εκλεψε μεχρι και παπαδες,φεσωσε μεχρι και τις κολωνες στους δρομους για να το παιζει μαγκας..
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ρε συ για τον Χαρτοπολεμο μιλαμε τωρα...Mεγαλος μαγκας οποιος καταφερε να κανει λαμογια στα αρχιλαμογια![]()
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ενα αντιθεση με τον εκπροσωπο τυπου που λεει παπατζες.
τους τα πουλαω για να σου δινουν ρεστακαι τα πλαστα τι τα κανεις?![]()
![]()
![]()
Γαμιετε στην φαρμα η αγγελικη θειοΕΣΥ ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ
ρε μαλακα και αυτα αξια εχουν..ενα πλαστο εικοσαευρω χονδρικα αν ειναι αριστης ποιοτητας-που ειναι-μπορει να το πουλαει 7-8 ευρωκαι τα πλαστα τι τα κανεις?![]()
![]()
![]()
Αααα,παλι μεγαλος μαγκαςρε συ για τον Χαρτοπολεμο μιλαμε τωρα...
τραβα κοιμησουρε μαλακα και αυτα αξια εχουν..ενα πλαστο εικοσαευρω χονδρικα αν ειναι αριστης ποιοτητας-που ειναι-μπορει να το πουλαει 7-8 ευρω
Αθηναιος-ΝΕΜΕΣΙΣbaros= η δικη![]()
βρηκαν το κοριτσακι και το δικαζουν οι ΤΙΤΑΝΕΣ της υποκριτικης τεχνης.![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩτραβα κοιμησου
βουλγαρικα.ρε μαλακα και αυτα αξια εχουν..ενα πλαστο εικοσαευρω χονδρικα αν ειναι αριστης ποιοτητας-που ειναι-μπορει να το πουλαει 7-8 ευρω
24-7Τι ωρα![]()
του Χαρτοπολεμου ειναι ααα ποιοτητας ομως αυτο σου γραφω...βουλγαρικα.![]()
![]()
ειχε ερθει καποτε ενας φιλος μου ψιλοαπατεωνακος και μου πουλαγε βουλγαρικα εικοσαευρα.
σιγα μην ψωνιζα μια φορα επεσε στα χερια μου πλαστο 50ρικο και το χαρισα.
Τώρα?Γαμιετε στην φαρμα η αγγελικη θειο
Μισο γιατι θα παρει θεση και η αλλη σοβαρη,μορφωμενη,καλλιεργημενη ξανθια του αντ1 που ξεχασε πως εκανε καριερα και το παιζει τηλεδικαστης τωρα,αν και για να συνταξει μια προταση θα βγουμε συνταξη εμειςΆβγαλτη παρθένα η καημένη. Που πάς μωρή στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα χωρίς στρίνγκ;