Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056
μας εχει πρηξει τα αρχιδια ο μαλακας ο ΦΛΕΞΑΣ που εκλεψε μεχρι και παπαδες,φεσωσε μεχρι και τις κολωνες στους δρομους για να το παιζει μαγκας..
Mεγαλος μαγκας οποιος καταφερε να κανει λαμογια στα αρχιλαμογια:woldman::confused::confused::confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
βρηκαν το κοριτσακι και το δικαζουν οι ΤΙΤΑΝΕΣ της υποκριτικης τεχνης. :confused: :confused: :confused:

Άβγαλτη παρθένα η καημένη. Που πάς μωρή στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα χωρίς στρίνγκ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.825
Πόντοι
6.035
ρε μαλακα και αυτα αξια εχουν..ενα πλαστο εικοσαευρω χονδρικα αν ειναι αριστης ποιοτητας-που ειναι-μπορει να το πουλαει 7-8 ευρω
βουλγαρικα. :confused: :confused: :confused: ειχε ερθει καποτε ενας φιλος μου ψιλοαπατεωνακος και μου πουλαγε βουλγαρικα εικοσαευρα. :tooth::tooth::tooth: σιγα μην ψωνιζα μια φορα επεσε στα χερια μου πλαστο 50ρικο και το χαρισα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.317
Πόντοι
12.756
24-7
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βουλγαρικα. :confused: :confused: :confused: ειχε ερθει καποτε ενας φιλος μου ψιλοαπατεωνακος και μου πουλαγε βουλγαρικα εικοσαευρα. :tooth::tooth::tooth: σιγα μην ψωνιζα μια φορα επεσε στα χερια μου πλαστο 50ρικο και το χαρισα.
του Χαρτοπολεμου ειναι ααα ποιοτητας ομως αυτο σου γραφω...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056
Άβγαλτη παρθένα η καημένη. Που πάς μωρή στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα χωρίς στρίνγκ;
Μισο γιατι θα παρει θεση και η αλλη σοβαρη,μορφωμενη,καλλιεργημενη ξανθια του αντ1 που ξεχασε πως εκανε καριερα και το παιζει τηλεδικαστης τωρα,αν και για να συνταξει μια προταση θα βγουμε συνταξη εμεις :confused: :confused: :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom