baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.827
- Πόντοι
- 6.035
αμαρτια.γιατι δουλευες σημερα;
αμαρτια.γιατι δουλευες σημερα;
τι θα τα κανεις τα λεφτα ρε;μασουρι τα εχειςαμαρτια.
λεφτα ειχα και πριν,εχω και τωρα θα εχω και μετα.τι θα τα κανεις τα λεφτα ρε;μασουρι τα εχεις
να τα χαιρεσαι μωρμαλακα ομως μην κανεις βατραχεια ζωηλεφτα ειχα και πριν,εχω και τωρα θα εχω και μετα.![]()
![]()
![]()
λεφτα ειχα και πριν,εχω και τωρα θα εχω και μετα.![]()
![]()
![]()
να τα χαιρεσαι μωρμαλακα ομως μην κανεις βατραχεια ζωη
γυφτια,υποκουλτουρα,κοινωνικη αμορφωσια,τσιγκουνια,μπαρος δηλαδη...Πότε θα πάρεις plug in suv?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σημαίνει βατράχεια ζωή?![]()
![]()
ναι και να πεταω μπαλαντεζα απο το μπαλκονι.Πότε θα πάρεις plug in suv?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σημαίνει βατράχεια ζωή?![]()
![]()
παντως κατι γλυφαδιωτες σαν και σενα τους εχω να μου γυαλιζουν τα σνικερς μου.γυφτια,υποκουλτουρα,κοινωνικη αμορφωσια,τσιγκουνια,μπαρος δηλαδη...
ναι και να πεταω μπαλαντεζα απο το μπαλκονι.![]()
![]()
![]()
υπογειο δεν μενεις?ναι και να πεταω μπαλαντεζα απο το μπαλκονι.![]()
![]()
![]()
τα σνικερς σου βρωμανε ουτε οι πακιστανοι δεν τα ακουμπανεπαντως κατι γλυφαδιωτες σαν και σενα τους εχω να μου γυαλιζουν τα σνικερς μου.![]()
μλκ ο προεδρος μεγαλη παρασκευη ηταν γραφειο μεχρι αργα.υπογειο δεν μενεις?![]()
![]()
![]()
το μπαρο τρωει για κολατσιο οικοδομη τονο nixe απο τα λιντλ για οικονομια και εσυ του λες να παρει κατι ακριβο....μαλισταΤο βλέπω στη γειτονιά μου...
Να πάρεις καλό ρε, κάτι πολύ ακριβό.
δουλευει για μας ρεμλκ ο προεδρος μεγαλη παρασκευη ηταν γραφειο μεχρι αργα.![]()
![]()
![]()
τα σνικερς μου βλακακο ειναι δεκα πεντε ζευγαρια φτανουν να φοραω ενα καθε δεκα πεντε.τα σνικερς σου βρωμανε ουτε οι πακιστανοι δεν τα ακουμπανε
Όλα εντάξει.Άγιε δεν τον πιάνει το Αντινηματικό σπρέϋ, τι κάνουμε σαν επόμενο βήμα;
και τα λεφτα του νιπλη να ειχες βρωμας αμορφωσια ΒΡΩΜΑΣτα σνικερς μου βλακακο ειναι δεκα πεντε ζευγαρια φτανουν να φοραω ενα καθε δεκα πεντε.![]()
τα σνικερς μου βλακακο ειναι δεκα πεντε ζευγαρια φτανουν να φοραω ενα καθε δεκα πεντε.![]()
παιρνει μποτακια με σιδερο ασφαλειας στην σολα απο τα λιντλ 18 ευρω κανουν..αυτα φοραει και για καφεΕίναι ασφαλείας;![]()