since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Πωπω μου θύμισες ένα παλιό μέλος τώρα, θυμάμαι καλά Panosboss κάτι τέτοιοθα σου κοψω την αρχιδοπετσα με αυτον και θα την ταισω στον μποςς![]()
Πωπω μου θύμισες ένα παλιό μέλος τώρα, θυμάμαι καλά Panosboss κάτι τέτοιοθα σου κοψω την αρχιδοπετσα με αυτον και θα την ταισω στον μποςς![]()
εχω αδειαπανε διπλα ψαχνουν ντετεκτιβ.![]()
![]()
![]()
αυτος ειναι αρχαιος ρεΠωπω μου θύμισες ένα παλιό μέλος τώρα, θυμάμαι καλά Panosboss κάτι τέτοιο
και νομιζα πως εχεις μυτη εσυ.εχω αδεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτος ειναι αρχαιος ρε
σου εχει λειψει ο βατραχος;και νομιζα πως εχεις μυτη εσυ.![]()
![]()
![]()
ο μονος που μου εχει λειψει,αλλα ας ειναι καλά να εχει μια ζωη ευτυχισμενη.σου εχει λειψει ο βατραχος;
ετσι σωστος....θα ηθελα να επιστρεψει ομως...λες να εγινε μεγαλος και τρανος η σε κανα υπογειο με 3-4 πακιστανους θα ειναι και θα τρωει φαλαφελ;ο μονος που μου εχει λειψει,αλλα ας ειναι καλά να εχει μια ζωη ευτυχισμενη.![]()
![]()
![]()
ειναι το δεξι χερι του κουγια.ετσι σωστος....θα ηθελα να επιστρεψει ομως...λες να εγινε μεγαλος και τρανος η σε κανα υπογειο με 3-4 πακιστανους θα ειναι και θα τρωει φαλαφελ;
αρχοντα εχω την εντυπωση οτι ο ron jeremy ζει.στο στελνω γιατι ειδα το r.i.pRon Jeremy! Οι πιτσιρικάδες δεν θα τον ξέρουν αυτόν!![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P.
ελα ρε αρχοντα μοιρασε γνωσειςαρχοντα εχω την εντυπωση οτι ο ron jeremy ζει.στο στελνω γιατι ειδα το r.i.p
θα πω του νιπλη να την αγορασει και θα τον βαλω να την καψει με σενα μεσα να γλυτωσουμε τσιμπουριαρη απο την ανθυγιεινη μουτσουνα σουνοικιαζεται μια ολοκληρη πολυκατοικια ποιος θελει να ερθει να γινουμε γειτονοι?![]()
![]()
![]()
ελα πιες φρεσκοστιμενο χυμουδακι που σ'αρεσει.θα πω του νιπλη να την αγορασει και θα τον βαλω να την καψει με σενα μεσα να γλυτωσουμε τσιμπουριαρη απο την ανθυγιεινη μουτσουνα σου
τσακω βιταμινη,μεταλα και ιχνοστοιχεια βιολογικα και πιστοποιημεναελα πιες φρεσκοστιμενο χυμουδακι που σ'αρεσει.![]()
????ποια ελεγες οτι σε χτυπουσε?![]()
![]()
![]()
γαμιολα θα σε θαψω πρωτα μην αγχωνεσαικαλη ανασταση αν και στις δεκα οχτω του μηνα θα κανουμε παρτυ καθως μια φορα εγινε ανασταση.![]()
![]()
![]()
ειμαι πτωμα απο την δουλεια.γαμιολα θα σε θαψω πρωτα μην αγχωνεσαι![]()
γιατι δουλευες σημερα;ειμαι πτωμα απο την δουλεια.