baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
ναι γιατι θα τον σωσει η γειωση οταν αλλαξει διακοπτη.Γείωση έχεις η να σε καληνύχτησουμε από τώρα![]()
![]()
ΥΓ: βγάλε παπούτσια για να γίνει άμεσα η δουλειά![]()
ναι γιατι θα τον σωσει η γειωση οταν αλλαξει διακοπτη.Γείωση έχεις η να σε καληνύχτησουμε από τώρα![]()
![]()
ΥΓ: βγάλε παπούτσια για να γίνει άμεσα η δουλειά![]()
![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι 7 θα παω σκλαβενιτη να παρω μπυρες....
θειο ειναι ο δουλος σου?Πες του να περάσει και μία Σκλαβενίτη όπως έρχεται, θα τις φέρει εκείνος. Που να τρεχεις τώρα...![]()
Τι μπύρες θες;
Άμα τα «αγκαλιάσει» όλα μαζί μπορεί να τον σωσει ο ρελεςναι γιατι θα τον σωσει η γειωση οταν αλλαξει διακοπτη.![]()
![]()
![]()
Τα άσπρα και τα κίτρινα καλώδια μην τα φοβάσαι...
Τα μαύρα και τα γκρι μην τα κοιτάς καθόλου
Στα μπλε και τα καφέ μπορεί να την σκαπουλάρεις![]()
Όχι ρε θείο, απλά με μια βόλτα μπορεί να τα κανονίσει όλα...θειο ειναι ο δουλος σου?
να πεταχτει και για τσιγαρα?
παμε να κανουμε μια αναδρομητα καφέ, τα κόκκινα και τα μαύρα είναι ύποπτα...
Τα μπλε και γκρι ναι μεν αλλά.
Για νέο χτενισμα είναι αυτό...Άμα τα «αγκαλιάσει» όλα μαζί μπορεί να τον σωσει ο ρελες
Βασική προϋπόθεση:
Τα χέρια σου να είναι βρεγμένα![]()
θα παμε...την κυριακη μην με ζορισεις πολυ γιατι πρεπει να ειμαι φρεσκος για την δευτερα που ανοιγουν τα μπαρακιαΌχι ρε θείο, απλά με μια βόλτα μπορεί να τα κανονίσει όλα...
Αύριο Πορτογαλια
δεν σε βλεπω να πηγαινειος σε μπαρακια αν αλλαξεις διακοπτη.θα παμε...την κυριακη μην με ζορισεις πολυ γιατι πρεπει να ειμαι φρεσκος για την δευτερα που ανοιγουν τα μπαρακια
παμε να κανουμε μια αναδρομη
παλια το γκρι ηταν ουδετερος πλεον ειναι φαση και μαλιστα στα βασικα χρωματα,το κοκκινο συνηθως ειναι αεπιστροφες αλε ρετουρ οποτε μην μπερδευεις τον κοσμο.![]()
![]()
![]()
ωνασουγαμησω....λες?δεν σε βλεπω να πηγαινειος σε μπαρακια αν αλλαξεις διακοπτη.![]()
![]()
![]()
Μέχρι τις 22.45 θείο, 23.00 στο σπίτι...θα παμε...την κυριακη μην με ζορισεις πολυ γιατι πρεπει να ειμαι φρεσκος για την δευτερα που ανοιγουν τα μπαρακια
ναι αλλα θα παω απο της 05.00 που ανοιγουν θειοΜέχρι τις 22.45 θείο, 23.00 στο σπίτι...
καλοκαιρι.Μπαρόπουλε πότε θα πας Μύκονο με τον Boss;![]()