troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.461
- Πόντοι
- 5.506
ο βαροςΈχουμε κανέναν που να ασχολείται με εκτελωνισμους εδώ μέσα ;
ο βαροςΈχουμε κανέναν που να ασχολείται με εκτελωνισμους εδώ μέσα ;
Αυτοκίνητο;Έχουμε κανέναν που να ασχολείται με εκτελωνισμους εδώ μέσα ;
οχι αλλα φερνει αμαξια απο τα βαλκανια και τα πουλαει με καπελοΕκτελωνιστης είναι ;
Όχι τυπε μουΑυτοκίνητο;
κοκα?Όχι τυπε μου
Χαχαχαχαοχι αλλα φερνει αμαξια απο τα βαλκανια και τα πουλαει με καπελο
Λες να την δήλωνα στο τελωνείο ;
εισαι τιμιος και νοματαγης εσυ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣΧαχαχαχα
Ρε μαλακά κάναν όσο γίνεται σοβαρό θέλουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες να την δήλωνα στο τελωνείο ;
Τι να κοιταξετε;Να κανεις laser πρεσβυωπιας;Πες μου λίγο, τώρα που γυρίζει, έβαλα το γυαλί εδώ και 2-2,5 χρόνια, χωρίς γυαλί σταδιακά χειροτερεύει το κοντά, με το γυαλί όλα μια χαρά, αυτός που μου κάνει τον οφθαλμίατρο είπε οτι θα κοιτάξουμε όταν αρχίσω να δυσκολεύομαι ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ, ισχύει;
δωσε κανα πατατάκι στον Αθηναίο να γινει οτι θεςΈχουμε κανέναν που να ασχολείται με εκτελωνισμους εδώ μέσα ;
Όχι, δε μιλώ για laser, για αντικατάσταση γυαλιού και επανεξέταση εννοώ. Ο ντόκτορ μου είπε οτι όσο βλέπω καθαρά και άνετα με τα πρώτα γυαλιά που έχω είμαστε εντάξει.Τι να κοιταξετε;Να κανεις laser πρεσβυωπιας;
Και τι παει να πει αμα αρχισεις να ζοριζεσαι με το γυαλι;Η πρεσβυωπεια ειναι εξελικτικη μεχρι μια ηλικια συνηθως γυρω στα 55 μετα σταθεροποιειται και μενεις με οτι γυαλι χρειαζεσαι τοτε...
Ε προφανως ρε τυπε τι συζηταμε;Όχι, δε μιλώ για laser, για αντικατάσταση γυαλιού και επανεξέταση εννοώ. Ο ντόκτορ μου είπε οτι όσο βλέπω καθαρά και άνετα με τα πρώτα γυαλιά που έχω είμαστε εντάξει.
Απλά μου κάνει εντύπωση οτι χωρίς γυαλί χειροτερεύει σταδιακά αλλά με το γυαλί όλα οκ.Ε προφανως ρε τυπε τι συζηταμε;
Δεν ισχυει αυτο....απλα χωρις το γυαλι το νιωθεις πιο εντονα.Η πρεσβυωπεια σου θα μεγαλωσει ειτε φορας γυαλι ειτε οχι...Απλά μου κάνει εντύπωση οτι χωρίς γυαλί χειροτερεύει σταδιακά αλλά με το γυαλί όλα οκ.
Τον γάμησες τώραΔεν ισχυει αυτο....απλα χωρις το γυαλι το νιωθεις πιο εντονα.Η πρεσβυωπεια σου θα μεγαλωσει ειτε φορας γυαλι ειτε οχι...
Για ντελιβεράς πάντως καλά τα λες. ΘενκςΔεν ισχυει αυτο....απλα χωρις το γυαλι το νιωθεις πιο εντονα.Η πρεσβυωπεια σου θα μεγαλωσει ειτε φορας γυαλι ειτε οχι...
Ναι, αυτός με γάμησε, όχι οτι μου έσκασε η πρεσβυωπεία, Ω ΘΑΥΜΑ, από τα 34 μουΤον γάμησες τώρα
Μήπως έχουν και παγκολίνο στα κατοικίδια;Ειναι απομονωμενοι σε ενα κωλοβουνο και βαζουν αντισηπτικο μην τυχον κολλησουν κορωνοιο....![]()
Τα μπέρδεψες...στο νήμα του covid πάει αυτό...Ειναι απομονωμενοι σε ενα κωλοβουνο και βαζουν αντισηπτικο μην τυχον κολλησουν κορωνοιο....![]()
Δεν γαμιεται ρε τυπε ολο το σαι ενα νημα να πουμε...αναρχια ρε!!!Τα μπέρδεψες...στο νήμα του covid πάει αυτό...![]()