ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.405
- Πόντοι
- 6.256
Oχι ο Γρηγόρης τελικά..Έφυγε ο Σταμάτης;![]()
Oχι ο Γρηγόρης τελικά..Έφυγε ο Σταμάτης;![]()
Κρίμα για τον Θανάση...Oχι ο Γρηγόρης τελικά..
Κρίμα για τον Θανάση...
Τι κάνεις κουφάλα?Αμα φυγει ο κυρ Παναγιωτης ο ζορο γραψτε μηνυμα στις πολιτικες εξελιξεις, για εκει ειναι.
Μη βριζεις ρε μπροΤι κάνεις κουφάλα?
Θέλω κι εγώ ενημέρωση για Φάρμα καθώς as we speak,κάνω βουντού στην πιο σιχαμένη Ισπανική ομάδα μπας και αποκλειστεί.Μη βριζεις ρε μπρο
Οταν γινεις Ανωτερος θα ζητας , ακομα εισαι νιουφηςΘέλω κι εγώ ενημέρωση για Φάρμα καθώς as we speak,κάνω βουντού στην πιο σιχαμένη Ισπανική ομάδα μπας και αποκλειστεί.
Μαπα ο καρπουζης, ενας αυτιστικος μυξοκλαιει για το γαρδελη και οι υπολοιποι αοσμοι, αγευστοι, αναλατοι.Θέλω κι εγώ ενημέρωση για Φάρμα καθώς as we speak,κάνω βουντού στην πιο σιχαμένη Ισπανική ομάδα μπας και αποκλειστεί.
Χοντρο τυπε, ειναι Δουκας Σεβαστος.Οταν γινεις Ανωτερος θα ζητας , ακομα εισαι νιουφης
εχει κανα δυο ζευγαρια καλα βυζια ρε ξεβρακωτεΜαπα ο καρπουζης, ενας αυτιστικος μυξοκλαιει για το γαρδελη και οι υπολοιποι αοσμοι, αγευστοι, αναλατοι.
Στη ντουσιερα θα φανει η αληθεια τυπε, τωρα ολες φορανε φλοκατες πανω τους.εχει κανα δυο ζευγαρια καλα βυζια ρε ξεβρακωτε
Έχω υπάρξει υπουργός οπότε δεν θα ζητώ,αλλά θα απαιτώ.Οταν γινεις Ανωτερος θα ζητας , ακομα εισαι νιουφης
για πες το αυτο στην Τζο δίπλα να δουμε κάτιΈχω υπάρξει υπουργός οπότε δεν θα ζητώ,αλλά θα απαιτώ.
Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας με το μωρό μουγια πες το αυτο στην Τζο δίπλα να δουμε κάτι
για βαλε λινκ να δουμε τι κουμαντα εκανες να σε θαυμασουμεΈχουμε κάνει τα κουμάντα μας με το μωρό μου
άσε με εμένα γιατί έμαθα πως ο δικός σου (ξέρεις ποιός) θέλει να σε γαμήσειγια βαλε λινκ να δουμε τι κουμαντα εκανες να σε θαυμασουμε
που σαι μωρη λινάτζα?Σπεραααααα