shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Εγώ εγώ όλα για το καμάρι μαςποιος θα πληρωσει το ιντερνετ??
Εγώ εγώ όλα για το καμάρι μαςποιος θα πληρωσει το ιντερνετ??
Τι τσιμπησες μάν;Εγώ εγώ όλα για το καμάρι μας
Λουλούδιασμενη ΚυριακήΝαι η Λουλού..
Έλα μαν τώρα ετοιμάζεται φαγκρι στην λαδόκολλα με παρελκόμεναΤι τσιμπησες μάν;
Είμαι 48 και έχω μόνο πρεσβυωπεια 1,5 βαθμόΠοσο χρονων εισαι;Εισαι υπερμετρωπας;
Μεχρι τα 55 σου θα ανεβαινει...λογικα θα καταληξεις καπου αναμεσα στο 2.5 με 3.Είμαι 48 και έχω μόνο πρεσβυωπεια 1,5 βαθμό
Ευχαριστώ Χελ... άρα τίποτα γυαλιά και τυφλα δεν γαμιεταιΜεχρι τα 55 σου θα ανεβαινει...λογικα θα καταληξεις καπου αναμεσα στο 2.5 με 3.
Αμα φτασεις σε τετοια επιπεδα και θελεις να μην φορας γυαλια για τα παντα στα κοντινα παρα μονο για τα πολυ μικρα γραμματα το ξανασκεφτεσαι...εγω δεν θα το εκανα.
Ρε τραβα γαμησου που δουλεύεις.Είμαι 48 και έχω μόνο πρεσβυωπεια 1,5 βαθμό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μουνηδες δουλεύω
Ρε γαμηδι τώρα στο ήλιο αγιαζι και υγρασία είμαιΡε τραβα γαμησου που δουλεύεις.
Μη βρίζεις αδελφέ μουΡε γαμηδι τώρα στο ήλιο αγιαζι και υγρασία είμαι
αντε ρε Μουνη ξάπλα εισαι και μας παραμυθιάζειςΡε μουνηδες δουλεύω
Ολοι απο τα ιδια θα περασουμε ειναι θεμα ηλικιας και μειωσης της προσαρμογης του ματιου....Ευχαριστώ Χελ... άρα τίποτα γυαλιά και τυφλα δεν γαμιεται
Ναι ρε γαμωτο γάμησε τάΟλοι απο τα ιδια θα περασουμε ειναι θεμα ηλικιας και μειωσης της προσαρμογης του ματιου....
Και φτωχός και τυφλός ...Ναι ρε γαμωτο γάμησε τά
Φίλε φίδι εκεί που είσαι ήμουνα εδώ που είμαι θα ρθειςΚαι φτωχός και τυφλός ...
Καλά λένε όπου φτωχός και η μοίρα του
Εκεί που είσαι δεν πρόκειται να έρθω , θα έχω αυτοκτονήσει από αξιοπρέπειαΦίλε φίδι εκεί που είσαι ήμουνα εδώ που είμαι θα ρθεις
μην Βρίζεις ρεεεεε ΜΗΝ βρίζειςΡε γαμηδι τώρα στο ήλιο αγιαζι και υγρασία είμαι
θα σε παω στους καλύτερους ιατρούς θα χρηματοδοτήσω ερευνά για να γίνεις καλα ,να εχεις καλη όραση να βλέπεις ποιος σεΕυχαριστώ Χελ... άρα τίποτα γυαλιά και τυφλα δεν γαμιεται
Πρεσβυωπεια κοντεύεις.. σαν και μένα δεν μπορείς να γίνεις και απλά θα πεθάνεις μόνος με τα λεφτά δίπλα σου... ΓΑΜΙΟΛΑΕκεί που είσαι δεν πρόκειται να έρθω , θα έχω αυτοκτονήσει από αξιοπρέπεια