Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.970
- Πόντοι
- 6.256
Ειπα να μην ασχοληθω με Πιποφιλλιπα αλλα πρωτον εχω πολλα νευρα σημερα και δευτερον ειδα οτι πειραξε τυπο Reznov οποτε θα τον γαμησω ασαλειωτα!

για πρεσβυωπεια θα κανουμε τιποτα;Ειπα να μην ασχοληθω με Πιποφιλλιπα αλλα πρωτον εχω πολλα νευρα σημερα και δευτερον ειδα οτι πειραξε τυπο Reznov οποτε θα τον γαμησω ασαλειωτα!![]()
![]()
![]()
στον οφθαλμιατρο μουστογερεγια πρεσβυωπεια θα κανουμε τιποτα;![]()
πηγα...μηπως παιξει μεταμοσχευση ματιων,καμμια ανακαλυψη αλλη ξερω γω...στον οφθαλμιατρο μουστογερε
τι λες ρε τι μεταμοσχευση...ρε η συνδιαβιωση σου εδω μεσα με τον προβοσκιδολαγνο σου εκαψε τις βαλβιδεςπηγα...μηπως παιξει μεταμοσχευση ματιων,καμμια ανακαλυψη αλλη ξερω γω...![]()
Τι θελεις να κανουμε ρε τυπε;Laser που λενε κατι απατεωνες συναδελφοι μου που απλα μειωνει τη πρεσβυωπεια και δεν την εξαφανιζει;Θα φορας το γυαλακι σου οπως ολοι οταν το χρειαζεσαι....για πρεσβυωπεια θα κανουμε τιποτα;![]()
ρε συ νομιζα οτι μπορεις να κανεις κατι σαν την μυωπεια και να βλεπεις καλα μετα χωρις τα γυαλια..Τι θελεις να κανουμε ρε τυπε;Laser που λενε κατι απατεωνες συναδελφοι μου που απλα μειωνει τη πρεσβυωπεια και δεν την εξαφανιζει;Θα φορας το γυαλακι σου οπως ολοι οταν το χρειαζεσαι....
Οχι τυπε στη πρεσβυωπεια απλα σου τη μειωνει...πχ αμα φορας γυαλακι με +3 βαθμους θα στη παει στο +1.ρε συ νομιζα οτι μπορεις να κανεις κατι σαν την μυωπεια και να βλεπεις καλα μετα χωρις τα γυαλια..
θα φερω τον νιπλη η τον σεσκουλα να σου πεταξουν τα ματια εξω να μην βλεπεις καθολουρε συ νομιζα οτι μπορεις να κανεις κατι σαν την μυωπεια και να βλεπεις καλα μετα χωρις τα γυαλια..
αρα μαλακιες...σε δυο χρονια διπλαστηκε πηγε 1,5 μην γαμησωΟχι τυπε στη πρεσβυωπεια απλα σου τη μειωνει...πχ αμα φορας γυαλακι με +3 βαθμους θα στη παει στο +1.
Ποσο χρονων εισαι;Εισαι υπερμετρωπας;αρα μαλακιες...σε δυο χρονια διπλαστηκε πηγε 1,5 μην γαμησω![]()
δεν τα ρωτανε αυτα ....ουτε ηντα κανΠοσο χρονων εισαι;Εισαι υπερμετρωπας;
Άνοιξε βαιμπερ ρεαρα μαλακιες...σε δυο χρονια διπλαστηκε πηγε 1,5 μην γαμησω![]()
ποιος θα πληρωσει το ιντερνετ??Άνοιξε βαιμπερ ρε![]()
Μα το μλκ πριν λίγο μιλάγαμε κάθε λίγο το κλείνει.ποιος θα πληρωσει το ιντερνετ??
Μα το μλκ πριν λίγο μιλάγαμε κάθε λίγο το κλείνει.
![]()
παρτου μια καρτα και ολη την ημερα ανοιχτο θα το εχει
δεν μιλας καλα και πληγωνεται θα βαλει τα κλαμματαε με το Μαλέα.
Ναι η Λουλού..δεν μιλας καλα και πληγωνεται θα βαλει τα κλαμματα
Εγώ εγώ αγορίνα μου θα στην πληρώσω + δόσεις από το καινούριο τούτουπηγα...μηπως παιξει μεταμοσχευση ματιων,καμμια ανακαλυψη αλλη ξερω γω...![]()