celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.826
- Πόντοι
- 6.256
Θα αναστεναξει το πληκτρολογιο εννοειεχει μουσωνες κυκλωνες και χιονοστοιβαδες

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα αναστεναξει το πληκτρολογιο εννοειεχει μουσωνες κυκλωνες και χιονοστοιβαδες
και αλλα πολλα σημεραεχει μουσωνες κυκλωνες και χιονοστοιβαδες
σημερα εχω δυσκολη μερα μεχρι αργα
ενω εσυ που βλεπεις μπαλα ολη μερα και την ζωη να περνάει απο το παράθυρο είσαι παράδειγμα ζωής για όλους !!ρε θα καταντησεις Νιπλης μην τα βλεπεις![]()
ΝΑΙ μπαλα ρε χαμενο κορμι ΜΠΑΛΑ γαμημενε ριαλιτοφαγεενω εσυ που βλεπεις μπαλα ολη μερα και την ζωη να περνάει απο το παράθυρο είσαι παράδειγμα ζωής για όλους !!
ΗΛΙΘΙΕ
που θα πας φιλε-φιδι;Σήμερα παιδιά εχω ασχημα νέα , δεν θα μπορω να δώ τιποτα απο τα Οσκαρικά τηλεοπτικά προγραμματα που παρακολουθουμε!!!
Αυριο το πρωι με το πρωινο θα τα τσεκάρω στο web tv
Αμα σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω τυπεπου θα πας φιλε-φιδι;![]()
ενταξει θα το ρισκαρω πες μουΑμα σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω τυπε![]()
δεν θελω να λερωσω τα χε΄ρια μουενταξει θα το ρισκαρω πες μου![]()
ΘΕΛΩ ...ενα φιλο-φιδι εχω,,δεν θελω να λερωσω τα χε΄ρια μου
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ
Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ... ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ??ΘΕΛΩ ...ενα φιλο-φιδι εχω,,
ΠΕΣ ΜΟΥ αγαπητε![]()
ΛΕΓΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΖΟΝΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ... ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ??
Ναι και τι μας το λες τώρα,άλλη έννοια δεν είχαμε το τι θα κάνεις.Σήμερα παιδιά εχω ασχημα νέα , δεν θα μπορω να δώ τιποτα απο τα Οσκαρικά τηλεοπτικά προγραμματα που παρακολουθουμε!!!
Αυριο το πρωι με το πρωινο θα τα τσεκάρω στο web tv
εχει να συναντησει Ρομα,βουλγαρους,Σκοπιανους,Λατινοαμερικανους επενδυτες για το Νιπλης-coinη ζωη στη φαρμα δεν θα ειναι ιδια χωρις τον νιπλη![]()
Ηταν γενική ενημέρωση , αμα δεν θες μην την διαβαζεις , πουτσα μας φιλεΝαι και τι μας το λες τώρα,άλλη έννοια δεν είχαμε το τι θα κάνεις.
![]()
εχει να συναντησει Ρομα,βουλγαρους,Σκοπιανους,Λατινοαμερικανους επενδυτες για το Νιπλης-coin![]()
πες μας που θα πας ρε ναρκεμπορα μας γανιασεςΗταν γενική ενημέρωση , αμα δεν θες μην την διαβαζεις , πουτσα μας φιλε![]()