ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.817
- Πόντοι
- 5.006
Ηταν γενική ενημέρωση , αμα δεν θες μην την διαβαζεις , πουτσα μας φιλε![]()

Ηταν γενική ενημέρωση , αμα δεν θες μην την διαβαζεις , πουτσα μας φιλε![]()
Θα σκάσει ο Πανίκας από το κακό τουθα προσπαθησω να εισβαλλω με ελικοπτερο![]()
![]()
![]()
Σήμερα παιδιά εχω ασχημα νέα , δεν θα μπορω να δώ τιποτα απο τα Οσκαρικά τηλεοπτικά προγραμματα που παρακολουθουμε!!!
Αυριο το πρωι με το πρωινο θα τα τσεκάρω στο web tv
θα μου λειψετε ολοι το βραδυ , εκτος απο τα γνωστα μουνοπαναπες μας που θα πας ρε ναρκεμπορα μας γανιασες
ΛΕΓΕ που θα πας φιλε-φιδι...σαν να ειναι σημαντικο φαινεται...δεν πιστευω να χρωστας στα καρτελ;ουτε το δερμα σου δεν θα βρουν θα σε λιωσουν σε ακουαφορτετο κακό σου τον καιρό
υπαρχουν μουνοπανα εδω;απαριθμησε ταθα μου λειψετε ολοι το βραδυ , εκτος απο τα γνωστα μουνοπανα
ΔΟΥΛΕΙΕΣΛΕΓΕ που θα πας φιλε-φιδι...σαν να ειναι σημαντικο φαινεται...δεν πιστευω να χρωστας στα καρτελ;ουτε το δερμα σου δεν θα βρουν θα σε λιωσουν σε ακουαφορτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βαριεμαι να γραφω τοσο πολλα ονοματα , ΒΑΡΙΕΜΑΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΌΝΟΛΕΓΕ που θα πας φιλε-φιδι...σαν να ειναι σημαντικο φαινεται...δεν πιστευω να χρωστας στα καρτελ;ουτε το δερμα σου δεν θα βρουν θα σε λιωσουν σε ακουαφορτε
υπαρχουν μουνοπανα εδω;απαριθμησε τα
εχεις deadline?καταλαβα...ΔΟΥΛΕΙΕΣ
βαριεμαι να γραφω τοσο πολλα ονοματα , ΒΑΡΙΕΜΑΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΌΝΟ
εχεις deadline?καταλαβα...![]()
ΡΕ μαλακα τι δουλειες εχεις που ξυνεις τα αρχιδια σου με ρασπα;δουλειες εχω ΕΓΩ που βγαζω ΤΙΜΙΑ το ψωμακι μου..αν ειναι δυνατον..εξανισταμαιναι ναι .....
ΡΕ μαλακα τι δουλειες εχεις που ξυνεις τα αρχιδια σου με ρασπα;δουλειες εχω ΕΓΩ που βγαζω ΤΙΜΙΑ το ψωμακι μου..αν ειναι δυνατον..εξανισταμαι![]()
ριχτηκαι βρηκα και ιδεα για τον Μπαρο να χεστει στο ταληρο ..
για τον Μπαρο ειναι , αφορα ρευμα , εσυ θα γινεις καρβουνο, εκτος αν θελει να σε παρει μετα υπαλληλο του
γραψε και θα το δει οταν θα μπορεσει να λογκαρει κρυφα απο το κινητο του...εγω απλο ενδιαφερον εξεφρασα φιλε-φιδιγια τον Μπαρο ειναι , αφορα ρευμα , εσυ θα γινεις καρβουνο, εκτος αν θελει να σε παρει μετα υπαλληλο του
δεν σε εμπιστευομαιγραψε και θα το δει οταν θα μπορεσει να λογκαρει κρυφα απο το κινητο του...εγω απλο ενδιαφερον εξεφρασα φιλε-φιδι
ε εισαι μαλακας..γραψε μονο εμεις οι 2 θα το δουμεδεν σε εμπιστευομαι
ε εισαι μαλακας..γραψε μονο εμεις οι 2 θα το δουμε![]()
επειδη ξυνεσαι στην δουλεια θες να περάσει η ωρα σου καυλαντιζοντας εδω μεσα , ΟΧΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣε εισαι μαλακας..γραψε μονο εμεις οι 2 θα το δουμε![]()
σε λιγο ξεκινα η σκληρη δουλεια μου ρεεπειδη ξυνεσαι στην δουλεια θες να περάσει η ωρα σου καυλαντιζοντας εδω μεσα , ΟΧΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ