athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.582
- Πόντοι
- 12.756
ε τοτε ανεβαινεις λεβελ χαλαρα..ξέρεις οτι το οικονομικο δεν ειναι θέμα![]()
ε τοτε ανεβαινεις λεβελ χαλαρα..ξέρεις οτι το οικονομικο δεν ειναι θέμα![]()
οχι η δικια μου...κανονικη...εκδιδομενηπαλι μανουριασατε;![]()
μαλακα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στην τρεληοχι η δικια μου...κανονικη...εκδιδομενη![]()
πηγαινε παρε ενα καλο και στειλε τον λογαριασμό στο baros εχει καβατζα απο το στοιχημαε τοτε ανεβαινεις λεβελ χαλαρα..
jbl,sony,creative ,εχει απο 100 ευρω μεχρι 209..θα κανεις τελεια τη δουλεια σουπηγαινε παρε ενα καλο και στειλε τον λογαριασμό στο baros εχει καβατζα απο το στοιχημα![]()
καλα και αυτη θα εχει δεσει τιποτα μπιμπιμπο με καρφιτσες στα ματια και μαυρα κερια στο κωλο στανταρμαλακα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στην τρελη![]()
![]()
![]()
τι τσιμπησες πρωινο;Ρε μουνιδες πρωί πρωί![]()
μην βρίζεις ρε μανΡε μουνιδες πρωί πρωί![]()
μην βρίζεις ρε μανΡε μουνιδες πρωί πρωί![]()
με εχει στεναχωρησει παρα πολυ αυτο το θέμαο Μπραμπ ακομα μπαν εχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δινουν εμφαση στην πρωτη δοση για αυτο...μπαιναμε για 3 δοση , ελεγε το συστημα περιμενε μεχρι να φτασει 15 πριν ληξει το 6μηνο .. ξαφνικα λεει ο μαλακας το ανοιγω πιο νωρις πας να μπεις να κλεισεις και εχει η Χριστουγεννα η Παραμονη Πρωτοχρονιας να κανεις εμβολιο, μετα απο τα Φωτα και μετα ... ημαρτον ρε μαλακα ., ημαρτον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με εχει στεναχωρησει παρα πολυ αυτο το θέμα
σκουπιδιασε τους αγαπουληδες της κατριναςδινουν εμφαση στην πρωτη δοση για αυτο...
τι εκανε ο Μπραμπ ρε μαλακα και εχει τοσο καιρο μπαν ημαρτον
ρε να δωσουν εμφαση στην πρωτη δοση δεν λεω , αλλα θα ληξει το δικο μας πιστοποιητικο και θα τους γαμησω ..δινουν εμφαση στην πρωτη δοση για αυτο...
τι εκανε ο Μπραμπ ρε μαλακα και εχει τοσο καιρο μπαν ημαρτον
ευτυχως προλαβα και εκλεισα στις 14...ρε να δωσουν εμφαση στην πρωτη δοση δεν λεω , αλλα θα ληξει το δικο μας πιστοποιητικο και θα τους γαμησω ..
δηλαδη να πανε ολ ατα ψεκια τωρα για να μην φανε προστιμο κτλ για να κανω εγω 25/12 η 31/12 εμβολιο γαμω το σπιτι τους ??
Πολυ με εχει στεναχωρησει το θεμα του Μπραμπ ,...... θα κανει γιορτες χωρις την ζεστασια του μπου.κομ ..![]()
θα πρεπει για τις γιορτες να τον αφησουν να μπει , μερες που ειναι ..ευτυχως προλαβα και εκλεισα στις 14...
Μπραμπ μοναχουλης χωρις Μπου γιορτες ειναι εγκλημα,ΕΓΚΛΗΜΑ
για πεςσκουπιδιασε τους αγαπουληδες της κατρινας
καλο ηταν δυνατογια πες![]()
νομιζω τα εχεις μπλεξεικαλο ηταν δυνατο
δεν θυμαμαι τωρα ακριβως πως εγινε αλλα πηρε αποτομα γκαζια και στολισε γιορτινα τους λεμεδες
για πες ισως ?νομιζω τα εχεις μπλεξει
Ομελέτα κρουασάντι τσιμπησες πρωινο;
Εγώ 20.ευτυχως προλαβα και εκλεισα στις 14...
Εγώ 20.ευτυχως προλαβα και εκλεισα στις 14...