Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.398
- Πόντοι
- 12.756
βαλε λινκ μουτροτο μουτρο λεει ψαρωσε και εφαγε παλτο τι να εννοει,τον ειχε μικρο ο σοφιας?![]()
![]()
![]()
βαλε λινκ μουτροτο μουτρο λεει ψαρωσε και εφαγε παλτο τι να εννοει,τον ειχε μικρο ο σοφιας?![]()
![]()
![]()
ω να σου γαμησω σημερα ειναι του σαββα.δεν επρεπε να απλωσω.Πριν μια δεκαετια μεσουρανουσε,ο αρχων της πολης(ντεμεκ),μετα ψιλικατζης-ιδιοκτητης μινι μαρκετ και τωρα τηλεπερσονα
Α, 4
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραιο αβαταρΑυριο που γιορταζεις θα κερασεις τιποτα
![]()
πρωτη φορα διαβαζω πουστοτραβελος να μη δινει κωλο.βαλε λινκ μουτρο
Κοιτα να δεις που δεν ειχαν κανενα κινημα ισοτητας για τους αγιους,και σε μερικους απαγορευεται να κανεις το οτιδηποτε και στους αλλους δεν τρεχει καστανο,γιατι καθε μερα γιορταζει και καποιοςω να σου γαμησω σημερα ειναι του σαββα.δεν επρεπε να απλωσω.![]()
![]()
![]()
διακρισεις μουτρο.Κοιτα να δεις που δεν ειχαν κανενα κινημα ισοτητας για τους αγιους,και σε μερικους απαγορευεται να κανεις το οτιδηποτε και στους αλλους δεν τρεχει καστανο,γιατι καθε μερα γιορταζει και καποιος![]()
![]()
![]()
![]()
θες και συ μια ανανεωση.Κλαιω με νεο αβαταρ![]()
![]()
![]()
πρωτη φορα διαβαζω πουστοτραβελος να μη δινει κωλο.![]()
![]()
γδυνεται βλεπω οτι ειναι εγχειρισμενη, της λεω δεν μου το ειπες και εγω θελω να σου γαμησω το κωλαρακι
με τα πολλα λεει οκ και κανει την κλασικη πουστια και τον βαζει στο ψευτικο μουνι της να με κοροιδεψει
μετα απο 30 δευτερα μου λεει οκ γαμα το μουνι μου τωρα.της λεω το μουνι σου ηταν αυτο δεν ειμαι και πρωταρης
μου λεει κωλο δεν δινω ποτε λεω οκ γυρνα στα 4 να σε γαμησω απ το μουνι να χυσω.
οχι λεει δεν σε εμπιστευομαι εισαι πουστης θες να μου τον βαλεις στον κωλο
δεν μπορω να απαντησω , εχω συγκεντρωθει στην Φαρμα τωρα μανεχεις ξανακουσει πουστη να μη δινει κωλο?![]()
![]()
![]()
εχεις ξανακουσει πουστη να μη δινει κωλο?![]()
![]()
![]()
εχω αφοσιωθει στη φαρμα.Ανωμαλίες...![]()
![]()
![]()
αν δεν ηταν ανωμαλοι στη φαρμα θα φωναζαν μαζι με γαρδελη πανο ευαγγελοπουλο,πανο μιχαλοπουλο,σοφια αλιμπερτη,αντζελα δημητριου με τον πανικα θα εφερναν μαζι δαμανακη,βασω παπανδρεου,μιμη ανδρουλακη,παπαγεωργοπουλο και καννελη.Ανωμαλίες...![]()
![]()
![]()
τι τσιμπησες μαν?
που εισαι στο λοντον? εδω ηλιο εχειBροχουλα για αρχη![]()