shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σχηματίσαμε ενα δέντρο απο πουτσες
Θα έρθει ο Νίπλης να το στολίσει με την κωλάρα του...
σχηματίσαμε ενα δέντρο απο πουτσες
μετα τον φιλο -φιδι εσενα χαιρετησαγεια σου τσολιά μου γεια σου αητε δεν με χαιρέτησες και με πληγώνεις
Έλα μαν πως πας;πως πήγε το τριήμερο στην Αράχωβα;μετα τον φιλο -φιδι εσενα χαιρετησα
δεν ειχε χιονια ρε μαν αλλα δεν βαριεσαιΈλα μαν πως πας;πως πήγε το τριήμερο στην Αράχωβα;
Ε ωραία είναι μαν τζάκι κρασάκι αγάπη μασαδεν ειχε χιονια ρε μαν αλλα δεν βαριεσαι
ναι ναιΕ ωραία είναι μαν τζάκι κρασάκι αγάπη μασα
Πόσο η βραδιά;100;ναι ναι
θα αγορασω χιονα να σου φερω καλε μας φιλεδεν ειχε χιονια ρε μαν αλλα δεν βαριεσαι
giati de douleveisναι ναι
140Πόσο η βραδιά;100;
ξεκουραζομαι λιγοgiati de douleveis
εγω δεν εκανα τιποτα ΤΙΠΟΤΑΠεριττό θεωρώ να αναφέρω, πως παραπέμπεστε άπαντες στο πειθαρχικό συμβούλιο του νήματος.
Η επιτροπή θα συνεδριάσει εκτάκτως, και να είστε βέβαιοι ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑΑΑΑ.
ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ!!!
1ον θα ηθελα μιας και ειμαι ενας απο τους 3 καλύτερους φίλους που έχεις να με χαιρετάς ξεχωριστά και 2ον αναγνωρίζω μόνο το ονομα μου όπως αναγράφετεμετα τον φιλο -φιδι εσενα χαιρετησα
1ον θα ηθελα μιας και ειμαι ενας απο τους 3 καλύτερους φίλους που έχεις να με χαιρετάς ξεχωριστά και 2ον αναγνωρίζω μόνο το ονομα μου όπως αναγράφετε
Οι απαιτήσεις σας κρίνονται εντελώς παράλογες. -
Πάμε παρακάτω.
Ξεψάρωσε νέος και νομίζεις οτι έρχεται απολυτήριο;140
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξεκουραζομαι λιγο
οταν πληρώνεις εχεις απαιτήσειςΟι απαιτήσεις σας κρίνονται εντελώς παράλογες. -
Πάμε παρακάτω.
Περιττό θεωρώ να αναφέρω, πως παραπέμπεστε άπαντες στο πειθαρχικό συμβούλιο του νήματος.
Η επιτροπή θα συνεδριάσει εκτάκτως, και να είστε βέβαιοι ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑΑΑΑ.
ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ!!!
Πολλά τα κεφάλια των καργιόληδων, λίγα τα τσεκούρια! (α λα μανιέρ ντε Κλιντ)Περιττό θεωρώ να αναφέρω, πως παραπέμπεστε άπαντες στο πειθαρχικό συμβούλιο του νήματος.
ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ!!!