ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.169
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μανΡε τριμάλακα μισθωτέ, πως κατάφερες και συνδύασες αστακομακαρονάδα με ορτύκι;
Μη βρίζεις μανΡε τριμάλακα μισθωτέ, πως κατάφερες και συνδύασες αστακομακαρονάδα με ορτύκι;
τι τσίμπησες μαν?Μη βρίζεις μαν
Γαριδομακαρονάδα μάν με κάτι ταλαγανια για σπρώξιμο.τι τσίμπησες μαν?![]()
Συγνώμη μαν, παρεσύρθηνΜη βρίζεις μαν
Συγνώμη μαν, παρεσύρθην
Πως δεν έβαλες και λίγο κουνέλι;Γαριδομακαρονάδα μάν με κάτι ταλαγανια για σπρώξιμο.![]()
Δεν πάνε τα πουλερικά με τις γαρίδεςΠως δεν έβαλες και λίγο κουνέλι;
εσυ Γαριδομακαρονάδα ο Αθηναιος Αστακομακαρονάδα μαζι πήγατε για ψάρεμα?Γαριδομακαρονάδα μάν με κάτι ταλαγανια για σπρώξιμο.![]()
Ρώτα το μισθωτό να μαθαίνεις, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.Δεν πάνε τα πουλερικά με τις γαρίδες![]()
Δεν πάνε τα πουλερικά με τις γαρίδες![]()
Τα φέρε από την Αράχωβα και από το Παρνασσό.εσυ Γαριδομακαρονάδα ο Αθηναιος Αστακομακαρονάδα μαζι πήγατε για ψάρεμα?![]()
Ακονιζουμε τα παπαρια μας μαν![]()
Μπριαμ με φέτα και ελιές ρε τύπε, τι είμαι εγώ, κανένας νίπλης;Εσύ μάν τι τσιμπησες![]()
ναι αλλα ο διατροφολόγος -σεφ Αθηναιος έκανε τέτοιο συνδυασμόΔεν πάνε τα πουλερικά με τις γαρίδες![]()
Ναι όχι παμφάγο ειναιΤο κουνέλι είναι τρωκτικό.![]()
Ωραία είναι μαν υγιεινό.τι φέτα μαν Καλαβρύτων;Μπριαμ με φέτα και ελιές ρε τύπε, τι είμαι εγώ, κανένας νίπλης;
Τα φέρε από την Αράχωβα και από το Παρνασσό.
Ανακοντα ελευθέρας βοσκής με ενα κομματι τυρανοσαυρο ρεξΕσύ μάν τι τσιμπησες![]()
Φαντασία σας.παρτε ενα φοντανακι..Εμένα μου είπε πάντως πως είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα στο Καρπενήσι.![]()
Μη κοροϊδεύεις μανΑνακοντα ελευθέρας βοσκής με ενα κομματι τυρανοσαυρο ρεξ![]()