Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
Φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....
Oχι γενικα ρε μαν,εναν εναν με τη σειρατι τσιμπησατε μεν?
ευτυχως ρε μαλακα που μπηκες , ειχε καταντήσει νημα αλλοδαπων εδω μεσα ..καλησπερες,καλο μηνα στο νημα,στο φιλο-φιδι,Μεσκουλα,Μπαρο και τιμημενη Ζοφρια,Τασουλη,Αντζελο κλπ
Εισαι σιγουρος οτι δεν τον καναμε εισαγωγη στα 90ςευτυχως ρε μαλακα που μπηκες , ειχε καταντήσει νημα αλλοδαπων εδω μεσα ..
ΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!τι τσιμπησατε μεν?
ακομα δεν μπορω να συνελθω απο το χθεσινό θεατρακιΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!
Καλα να παθεις...εγω αμεσως πηγα για υπνο να δωσω χρονο στον εγκεφαλο μου να αναρρωσει απο το χτυπημα.ακομα δεν μπορω να συνελθω απο το χθεσινό θεατρακι
σημερα δεν θα το δω, ουτως η αλλως εμαθα και τι γινετα , οποτε καλυτερα να γλυτωσω κανα κυτταροΚαλα να παθεις...εγω αμεσως πηγα για υπνο να δωσω χρονο στον εγκεφαλο μου να αναρρωσει απο το χτυπημα.
Εγω δεν θα το δω ουτε αυριο....να πα να γαμηθουνε!σημερα δεν θα το δω, ουτως η αλλως εμαθα και τι γινετα , οποτε καλυτερα να γλυτωσω κανα κυ
ποιος μαλακας θα φορουσε τις πρασινες?Tέτοιες θα τους πάρεις?
ουπς σορρυ.Εγω θελω το πρασινακη
αυριο θα το δεις αλλιως θα φας μπαν απο εδω μεσα , κανε τις επιλογες σουΕγω δεν θα το δω ουτε αυριο....να πα να γαμηθουνε!
γεια σου τσολιά μου γεια σου αητε δεν με χαιρέτησες και με πληγώνειςκαλησπερες,καλο μηνα στο νημα,στο φιλο-φιδι,Μεσκουλα,Μπαρο και τιμημενη Ζοφρια,Τασουλη,Αντζελο κλπ
αυτος 1-0ποιος μαλακας θα φορουσε τις πρασινες?
Ακονιζουμε τα παπαρια μας μανγιατι ρε κανετε ετσι?
μην βριζεις ρε μανγιατι ρε κανετε ετσι?