Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
εγω το αυξησα απο 2 πακετα/μερα σχεδον 3αμε !! το καλοκαιρι βεβαια το αρχιναω
παω για επικο ψοφο
εγω το αυξησα απο 2 πακετα/μερα σχεδον 3αμε !! το καλοκαιρι βεβαια το αρχιναω
Εκτός από ψυχίατρο χρειάζεσαι και οφθαλμίατροκαλημερα μαντω!!
δροσερη μου φαινεσαι
και αρχιδια στον κωλο έχεις αλλα δεν το λεςεχω αστιγματισμο!!
καλημέρα κουκλα !Καλημέρα σε όλους!
κοτα εισαι κοτααααα οταν σου λενε για ραντεβου θανάτου την κάνεις σαν λαγοςμωρη σεσκουλα θα ερθω στο ντελαγουερ να σου μαθω τι σημαινει η φραση οποιος το φαγε το ξερει και οποιος το χει το κοιταει
εχω αστιγματισμο!!
του λει τι μαλακας που εισαιρεζνοφ η δικια σου τι λεει ??
εχουμε να πλακωθουμε απο την παρασκευη αυριο κλεινουμε εβδομαδαρεζνοφ η δικια σου τι λεει ??
XAIRETHSE HDHτου λει τι μαλακας που εισαι
τετοιες μερες γινεται το κακο να ξεςΠού την βρίσκεται την όρεξη για ραντεβού θανάτου...
τόσο ωραία μέρα έξω, οι γιορτές πλησιάζουν, ο Sinatra στο τέρμα όπου και αν πας...
είδες κάτι καλό να προτεινεις ?τετοιες μερες γινεται το κακο να ξες
οι γιορτες βαρανε ασχημα
Εγώ ξέρω ότι αν δεν έχεις γιορτινή διάθεση είσαι με λάθος άνθρωπο. Εντάξει ,καμία φορά γίνονται και παρεξηγήσεις αλλά είναι προσωρινές και λύνονται με ένα σεξτετοιες μερες γινεται το κακο να ξες
οι γιορτες βαρανε ασχημα
μπα αρχιδιαείδες κάτι καλό να προτεινεις ?
τσατουρμπειτ ρε μαλάκα , οχι ταινίαμπα αρχιδια
για τους μουρλους λεω τετοιες μερες αφηνιαζουν ξερεις βουτανε απο μπαλκονια την παραμονη σφαζουν την οικογενεια τους με το μαχαιρι της βασιλοπιτας κλπΕγώ ξέρω ότι αν δεν έχεις γιορτινή διάθεση είσαι με λάθος άνθρωπο. Εντάξει ,καμία φορά γίνονται και παρεξηγήσεις αλλά είναι προσωρινές και λύνονται με ένα σεξ
Οι μουρλοι δεν κοιτάνε τις μέρες, αφορμές ψάχνουνγια τους μουρλους λεω τετοιες μερες αφηνιαζουν ξερεις βουτανε απο μπαλκονια την παραμονη σφαζουν την οικογενεια τους με το μαχαιρι της βασιλοπιτας κλπ