ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.740
- Πόντοι
- 5.006
Όχι μάν δεν το ειδα2 μερες σε ρωτάω τι τσιμπησες μαν αλλα 2 ήμερες παιρνω τα
Όχι μάν δεν το ειδα2 μερες σε ρωτάω τι τσιμπησες μαν αλλα 2 ήμερες παιρνω τα
με πλήγωσες, 2 μερες τρώω μονο λαχανικάΌχι μάν δεν το ειδα
Γιατί μαν κανείς τη δίαιτα του αναναμε πλήγωσες, 2 μερες τρώω μονο λαχανικά
απο στεναχώρια ειναι μια που δεν μπαίνει ο Αθηναιος για να τον μια εσυ που δεν το είδες τι ¨"τσίμπησες μαν " ποσό να αντέξω ο άνθρωποςΓιατί μαν κανείς τη δίαιτα του ανανα
Tέτοιες θα τους πάρεις?δεν θες και ενα ζεστο ζευγαρι καλτσουλες με χριστουγεννιατικα σχεδια?
Ελα μαν ήρεμα θα τσιμπήσουμε παρέα εγώ εσυ και ο Αθηναίος θα το φτιάξω εγώ.απο στεναχώρια ειναι μια που δεν μπαίνει ο Αθηναιος για να τον μια εσυ που δεν το είδες τι ¨"τσίμπησες μαν " ποσό να αντέξω ο άνθρωπος
Tέτοιες θα τους πάρεις?
Kαταλαβαμε ποιος θα πληρωσει,ή μαλλον δεν θα πληρωσειΕλα μαν ήρεμα θα τσιμπήσουμε παρέα εγώ εσυ και ο Αθηναίος θα το φτιάξω εγώ.
Εγω θελω το πρασινακηTέτοιες θα τους πάρεις?
πουση αγορίνα μου πρώτη φορα ξυπνάω τοσο νωρις ειχα ένστικτοκαλημερα
τελικα μια ζωη μαλακας ...τωρα μικρος εισαι μεγαλος εισαι αδιαφοροκαλημερα
ποιον εννοεις?
βασικα επειδη το καταλβα ειμαι ο μικροτερος αδερφος του διαβαζα και εγω το σαιτ και εβλεπα τι εγραφε αλλα δεν συμμετειχα
για πλακα το ανοιξα τωρα π δε γραφει ο μεγαλος
τα σεβη μου
αυτον 1-0καλημερα
ποιον εννοεις?
σας παρακαλω πολυ κυριε δεν σας γνωριζω
εδω κουμπαρουλη με τον μιστερ μαλακα παλι ασχολουμαστεΤασούλη τι νεα?
η άποψη ειναι οταν σε βρει θα σε γαμησητι αποψη εχετε για τον ξακουστο εχθρο ελ καπιταν?
τον αναζητω τον κακουργο σε ολη τη βορεια αμερικη αλλα εχασα τα ιχνη του στο ουισκονσιν
εκδηλώθηκες βλέπω μωρη γαμιολα ,βγάλε πρώτα τα αρχιδια απο το στομα και μετα ελασε γαμω και σε χυνω στη μαπα σου τον δινω της θειας σου τα φοραω πολυ σε γαργαλαω
σεσκουλα μαργιολη σου χυνω το νησι φωτια στα μπιλιαρδαδικα παπαρα τεκνατζη
ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΩ ΓΑΠ!!!!!!
το εχω ξανακανει εξξαλου σε εσωτερικες του πασοκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω συνδρομο τουρετ και σαςς γαμαω ολους ΓΑΜΙΕΣΤΕΕΕ
ΜΟΥΝΙΑ
....
συγνωμη αυτο δεν ηταν σωστο
τιμη μουκαλημερουδια!!
σε λιγο θα παραλαβεις το τιμημενο αστερι των σεριφηδων του ωστιν
θα το φορας στο πετο και θα κυνηγας τους κακουργους
φιλε μου γιατι με προδωσες
?
κλειδωσα τους γιατρους με βοηθεια απο καποιους της κλινικης
λυπαμαι κυριοι
ο καθηγητης πουπουλα αναλαμβανει τωρα
Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΠΟΥΛΑ
ΑΠΟ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΛΑΝ ΠΟΕ
,,μα καλα, του ειπε ο νεος δεν καταλαβε κανεις από τους επισκεπτες ότι οι τρελλοι ειχαν καταλαβει το ψυχιατρειο ?
όχι του ειπε ο δοκτωρ μεγιαρ , ο αρχηγος τους ηταν πολύ εξυπνος και απαγορευσε τις επισκεψεις εκτος από ένα νεαρο που ειχε βλακωδη φατσα και ηταν σιγουρος ότι δεν θα του δημιουργουσε κανενα προβλημα(και εννοουσε το ιδιο το συνομιλητη του).,,
,ο ανθρωπος βατραχος αρχισε να κοαζει με τεραστια ενταση.μεσα σ όλα αυτά το διαρκες γκαρισμα ενός γαιδαρου σκεπαζε κάθε αλλον ηχο.
Τα δεκα παραθυρα παραβιασθηκαν ταυτοχρονως .ποτε δεν θα ξεχασω το αισθημα καταπληξης και φρικης που με κατελαβε βλεποντας να εισβαλλει πηδωντας από το παραθυρο σαν ένα κουβαρι που ουρλιαζε και χτυπουσε στα τυφλα ενας ολοκληρος στρατος πλασματων που στην αρχη μου φανηκαν σαν χιμπατζηδες,ουρακοταγκοι η μεγαλοι μαυροι μπαμπουινοι.
Υπεφερα έναν απεριγραπτο ξυλοδαρμο, μετα από τον οποιο χωθηκα κατω από τον καναπε και παρεμεινα ακινητος .οι φυλακες 10 τον αριθμο ειχαν πιαστει ανυποπτοι.τους αλλειψαν κατ αρχην με πισσα καλα καλα και στη συνεχεια τους πουπουλιασαν με επιμελεια και τους εκλεισαν στα κελλια. Σ αυτή την κατασταση εμειναν εγκλειστοι για πανω από ένα μηνα στη διαρκεια του οποιου ο μεσιε μεγιαρ ειχε την ευγενη καλωσυνη να τους προσφερει ψωμι και αφθονο νερο. Το τελευταιο μαλιστα εκτοξευοταν πανωτους καθε μερα...