TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
το φ to kataskeyazei i audiΣοβαρά τώρα, μόνο Νίπλης μπορεί να απαντήσει, GLC ή F-Pace;
Yβριδικά και τα δύο.
το φ to kataskeyazei i audiΣοβαρά τώρα, μόνο Νίπλης μπορεί να απαντήσει, GLC ή F-Pace;
Yβριδικά και τα δύο.
GLC δεν το συζηταω, το καλυτερο για μεναΣοβαρά τώρα, μόνο Νίπλης μπορεί να απαντήσει, GLC ή F-Pace;
Yβριδικά και τα δύο.
Αλήθεια...ιδέα δεν είχα...το φ to kataskeyazei i audi
γαματο αφοβαΑλήθεια...ιδέα δεν είχα...
και εκανε οτι μπορει για να ειναι μπουρδελο , ειμαι σιγουροςτο φ to kataskeyazei i audi
Το coupe σκέφτομαι αλλά τα τεστ drive που δίνουν είναι της πλάκας και δεν μπορώ να τα καταλάβω καλά στο δρόμο...GLC δεν το συζηταω, το καλυτερο για μενα
ειναι πολυ καλο φιλε διαφωνο ..αν και υβριδικο =lexus και τελος κουβεντακαι εκανε οτι μπορει για να ειναι μπουρδελο , ειμαι σιγουρος
ακομα πιο πολυ μου αρεσει το κουπε , αρμα εντελως ειναι , πηγαινε καντο ενα τεστ ντριβε , αμα σε δουνε γυφτο και σου πουν δεν εχουν πες θελω να το αγορασωΤο coupe σκέφτομαι αλλά τα τεστ drive που δίνουν είναι της πλάκας και δεν μπορώ να τα καταλάβω καλά στο δρόμο...
lexus ολα τα αλλα ειναι γατακιαΤο coupe σκέφτομαι αλλά τα τεστ drive που δίνουν είναι της πλάκας και δεν μπορώ να τα καταλάβω καλά στο δρόμο...
Τασο για το μπουτσο ειναι , μακρια απο Τζαγκουαρ και λαντ ροβερ σερβις στην Ελλαδα , ο Γκαμπλετσας κατι ξερει αλλα γδυνει ο πουστηςειναι πολυ καλο φιλε διαφωνο ..αν και υβριδικο =lexus και τελος κουβεντα
Το έχει φέρει ο Ισμαϊλος, επισής με προβληματίζει πως κάπου διάβασα ότι ετοιμάζουν νέο μοντέλο...ακομα πιο πολυ μου αρεσει το κουπε , αρμα εντελως ειναι , πηγαινε καντο ενα τεστ ντριβε , αμα σε δουνε γυφτο και σου πουν δεν εχουν πες θελω να το αγορασω
to systhma einai tiw audi omosΤασο για το μπουτσο ειναι , μακρια απο Τζαγκουαρ και λαντ ροβερ σερβις στην Ελλαδα , ο Γκαμπλετσας κατι ξερει αλλα γδυνει ο πουστης
εντωμεταξυ υβριδικο τζαγκουαρ δεν θα επαιρνα με τυποτα , ισως το φουλ ηλεκτρικο τα φ ναι , αλλα μεικτο με την καμια
Ναι και εγω καπου το διαβασα , πουτσα σου εντελως , περιμενε να παρεις την εκπτωση κιολας , και το καινουργιο τι νομιζεις , νεο καντραν θα εχειΤο έχει φέρει ο Ισμαϊλος, επισής με προβληματίζει πως κάπου διάβασα ότι ετοιμάζουν νέο μοντέλο...
Τα περί γύφτου στα επιστρέφω με μπόνους ανυδάτωση...![]()
Απλά θα το πάρω leasing και στ'αρχίδια μου τα σέρβις...σε 4 χρόνια θα το επιστρέψω...Τασο για το μπουτσο ειναι , μακρια απο Τζαγκουαρ και λαντ ροβερ σερβις στην Ελλαδα , ο Γκαμπλετσας κατι ξερει αλλα γδυνει ο πουστης
εντωμεταξυ υβριδικο τζαγκουαρ δεν θα επαιρνα με τυποτα , ισως το φουλ ηλεκτρικο τα φ ναι , αλλα μεικτο με την καμια
ε αμα ειναι λιζινγκ πουτσα σου ολα , απλα στην 4ετια τα 2 χρονια θα οδηγεις αυτοκινητο αντικαταστασηςΑπλά θα το πάρω leasing και στ'αρχίδια μου τα σέρβις...σε 4 χρόνια θα το επιστρέψω...
και του Ιησου Χριστου να ειναι το συστημα αμα το καπο εχει σημα τζαγκουαρ στην τζαγκουαρ θα πας Τασουλη , στους βλαμμενουςto systhma einai tiw audi omos
σε αυτο εχεις δικιο για αυτο λεω λεξουςκαι του Ιησου Χριστου να ειναι το συστημα αμα το καπο εχει σημα τζαγκουαρ στην τζαγκουαρ θα πας Τασουλη , στους βλαμμενους
Αν θες σκυλί στον δρόμο τσακω ενα σαξο να γαμεις και να δέρνειςΑπλά θα το πάρω leasing και στ'αρχίδια μου τα σέρβις...σε 4 χρόνια θα το επιστρέψω...