ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.322
- Πόντοι
- 5.006
Στο κατηχητικο είσαι;Ναι,σημερα σχολασαμε νωρις.Θα μας πηγαιναν εκδρομη αλλα δεν ειχε καλο καιρο![]()
Στο κατηχητικο είσαι;Ναι,σημερα σχολασαμε νωρις.Θα μας πηγαιναν εκδρομη αλλα δεν ειχε καλο καιρο![]()
ολοι αυτο θέλουμε το δευτεροτο πρωτο γιατι το ρωτησες ....το δευτερο εχει ουσια![]()
Κουμπαρουλη να τον προσέχεις τον Αθηναίο έκανε παρέα με τον Τζίμη τον προβοσκιδολαγνο πηδάει και αντρικά κωλαρακιαολοι αυτο θέλουμε το δευτερο
φημες λενε οτι βγαινει για καφεδες με βατραχομουρη και Γλυκομουτσουνος !!Κουμπαρουλη να τον προσέχεις τον Αθηναίο έκανε παρέα με τον Τζίμη τον προβοσκιδολαγνο πηδάει και αντρικά κωλαρακια
εσενα λεει μπαταχτση ομωςφημες λενε οτι βγαινει για καφεδες με βατραχομουρη και Γλυκομουτσουνος !!
Μεγαλη προσοχη οποιος τον συναντησει
ΥΓ. και χρωστάει και σε αυτους
Όχι δεν είναι μπαταχτσης... απλά παίρνει τον ιδρώτα τών άλλων και κάμει ριψοκίνδυνες επενδύσεις.. όχι για αυτόν όμως για τους άλλους το ρίσκο που δεν ξαναβλεπουν τα χρήματα τουςεσενα λεει μπαταχτση ομως
ρε θα μας τρελλανεις ...και αυτο πως λεγεται δηλαδη ??? επενδυση στο χιονιΌχι δεν είναι μπαταχτσης... απλά παίρνει τον ιδρώτα τών άλλων και κάμει ριψοκίνδυνες επενδύσεις.. όχι για αυτόν όμως για τους άλλους το ρίσκο που δεν ξαναβλεπουν τα χρήματα τους
Νιπλικη επένδυση λέγεται...ρε θα μας τρελλανεις ...και αυτο πως λεγεται δηλαδη ??? επενδυση στο χιονι
Υγρασία, αεράκι, ορθοστασία,ερπινγκ, βαρελάκια κλπΠολλα ποστ ε
![]()
σε λιγο θα σε στειλω στον αμτζικ για διαβολοεβδομαδαΥγρασία, αεράκι, ορθοστασία,ερπινγκ, βαρελάκια κλπ
Kαφεδακι,δροσια,σηκωθηκες να ξεπιαστεις,φιδιασες,χτυπησες και 2-3 βαρελακια μπυρα.Καλα τα μεταφραζωΥγρασία, αεράκι, ορθοστασία,ερπινγκ, βαρελάκια κλπ
Φτιαξε χόβολη και ερχομαιΥγρασία, αεράκι, ορθοστασία,ερπινγκ, βαρελάκια κλπ
απο το πρωι εχω πληρωσει 4.350 ΕΥΡΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑΝιπλικη επένδυση λέγεται...
στειλτους στον αθηναιο τελος του μηνα πληρωνεταιαπο το πρωι εχω πληρωσει 4.350 ΕΥΡΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ
θα σε γαμησω γκαντεμη
και ακομα δεν εχω ανοιξει καμια 10αρια emails
Eχεις και πληρωνεις.Αρχονταςαπο το πρωι εχω πληρωσει 4.350 ΕΥΡΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ
θα σε γαμησω γκαντεμη
και ακομα δεν εχω ανοιξει καμια 10αρια emails